km.kke.gr
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
το ότι το ΚΚΕ ακόμα για καποιους προοδευτικούς θεωρείται ένα κόμμα αναχρονιστικό σημαίνει οτι έχει πετύχει τον σκοπό του
για τους προοδευτικούς νεοσοσιαλιστές υπάρχει ο cool αλέξης και η ρένα(κουμουν)-δούρου!!!
![]()
Born to lose, live to win.
σολζενίτσιν, δημητριάδη, κκε, αντισυριζα, antifa aktion.
Δεν υπάρχει παράδοξο σε αυτό.
http://www.902.gr/eidisi/politiki/94...tis-katastolis
Σε σχόλιό του, για την καταστολή της κινητοποίησης των Νέων του ΣΥΡΙΖΑ, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, τονίζει:
«Η αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ - πλουτοκρατίας προχωράει μαζί με την αποφασιστική εφαρμογή του "Νόμου και της Τάξης", με ένταση της καταστολής και του αυταρχισμού απέναντι σε κάθε διαμαρτυρία, όπως ενάντια στους αγρότες, στους ναυτεργάτες, στους εργαζόμενους στο Μετρό, στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και σήμερα στη διαμαρτυρία των Νέων του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι εργαζόμενοι, η νεολαία και τα λαϊκά στρώματα πρέπει να δυναμώσουν τον αγώνα για τα δικαιώματά τους με οργάνωση της πάλης ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και τον αυταρχισμό».
ΜΑΣ ΠΣΕΚΑΖΟΥΝ!
ειναι πολλα τα κουκια του συριζα
Ένα καλό έχουν τα σταλινομούλαρα, άμα τα τατσιμιάσουν με τους λουγκρο-λάγνους του ΣΥΡΙΖΑ δεν βλέπω μέλλον στην Ελληνική οικογένεια.
Πατρις-θρησκεία-οικογένεια και οι λούγκρες μακριά
Τσογλανάκι μην μου την μπαίνεις γιατί δεν το έχω πολύ να σου δώσω φωτογραφικό υλικό με μάπα Ταλιμπάν που μου έλεγε τα ίδια.
Πατρις-θρησκεία-οικογένεια και οι λούγκρες μακριά
τρολαργυράκο, συν-τρικαλινέ, ο Τζήμερος ήταν πιο γνήσιο'
1) e4, c5
2) Νf3
Βασικά, κουράζεις. Στρίβε.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
ΠΑΜΕ εναντίον βιομηχανικής μεταλλευτικής.
Είστε τρόμπες ρε. Έχετε πρόβλημα πως το λένε