τσαταλια* ειναι
τσαταλια* ειναι
![]()
Δεν κατέχω την αργκώ.
Χωρίς απάντηση, απλά σολάρεις.
Οι οδικές παραβάσεις είναι άλλο θέμα. Οι κανόνες εκεί δεν έχουν σχέση με κάποιου είδους δικαιοσύνη, ούτε κάποιος θα κερδίσει ηθικά ή οικονομικά εάν αυτός που πρέπει περάσει πρώτος ή όχι. Εφόσον δεν τίθεται θέμα ασφάλειας, δεν πα να περάσεις και με κόκκινο, στ' αρχίδια μου. Εγώ δεν κάνω αναστροφές όπου έχει ταμπέλα, ναι, γιατί θεωρώ ότι πιθανώς να μην είναι ασφαλές, και στην τελική στρίβω αριστερά και βρίσκω τρόπο να γυρίσω. Χάνω δύο λεπτά. Αλλά στην τελική απλά υποθέτεις απόψεις μου. Προφανώς και είναι πιο εύκολο να δικαιολογήσεις οδικές παραβάσεις, συμφωνώ. Πίσω στο θέμα μας ίσως;
Εκτός από το ότι υποθέτεις απόψεις μου, δε με διαβάζεις και ιδιαίτερα. Απλά είμαι ο μπετόβλακας τυπολάτρης, έλα, πες το να ξέρουμε που στεκόμαστε.
Και μετά μου έλεγες εμένα πριν λίγο καιρό ότι πολλή χολή βγάζω.
Last edited by Harbinger of Death; 01-08-2011 at 01:09. Reason: χαζό typo
Εγώ θεωρούσα πάντως ανέκαθεν παράλογο το να παίρνουν οι ελεγκτές ποσοστό από τα πρόστιμα, πιστεύω ότι είναι από τους βασικούς λόγους που αντιμετωπίζουμε αυτές τις ζωώδεις συμπεριφορές καθημερινά. Το να κόψεις δηλαδή πρόστιμο για δέκα λεπτά σε κάποιον με ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ εισιτήριο είναι τυπικά μεν νόμιμο, από εκεί και πέρα όμως παραλογισμός. Εμένα μου χουν κόψει πρόστιμο 29 Φεβρουαρίου 10 η ώρα το βράδυ ενώ είχα και κάρτα για το Μάρτιο. Πάντως καλός κρετίνος και αυτός που το έγραψε, "χαχα σου έδειξα βλάκα ελεγκτή! η μαμά σου είναι τόσο χοντρή που δεν θα χωρούσε να μπει στο λεωφορείο!".
μου εχουν δωσει ρεστα απο 50ευρω αντι για ταλιρο σε σουβλατζιδικο κ μπερδευτηκα κ τους ειπα οτι καναν λαθος.βγαινω εξω το λεω στους αλλους ξενερωνουμε παμε μεσα κ τους λεμε οτι εμεις καναμε λαθος.ε κανανε ταμειο κ πηραμε @@.φεηλ.
δεν παιζω ξυλο.
Σ'ευχαριστώ για τις μούτζες, Σταυρούλα.
Ον τοπικ, τα τελευταία χρόνια έκλεβα μικροπράγματα όταν ψώνιζα στο σμ Δούκας στη Δάφνη. Μια φορά λοιπόν πριν κάνα 6μηνο, κάνω τα ψώνια μου και ετοιμάζομαι να καβατζώσω 2 φακελάκια κουκουνάρι (πανάκριβο το γαμημένο). Λίγα δευτερόλεπτα πριν τα βάλω στη τσάντα μου, ακούω κάτι σαν γουοκι-τοκι και συνειδητοποιώ πως είναι μια τύπισα με ροζ μπλουζάκι στον διπλανό διάδρομο. Δε δίνω πολλή βάση, τα βάζω στη τσάντα και συνεχίζω τα ψώνια μου. Κάποια φάση ξαναβλέπω τη ροζ μπλούζα και μυρίζομαι πως κάτι δεν πάει καλά. Αρχίζω λοιπόν να ανεβοκατεβαίνω τους ορόφους για να δω αν με ακολουθεί. Με ακολουθούσε όντως. Κάπου εκεί πρόσεξα πως κρατούσε και γουοκι τόκι. Με τα πολλά αρχίζω να κατευθύνομαι προς τα ταμεία, βγάζοντας στο μεταξύ με μαεστρία τα φακελάκια απ την τσάντα. Τα παρατάω στις τσίχλες, πληρώνω τα υπόλοιπα πράγματα κανονικά, ενώ είναι προφανές πως δυο κουστουμάτοι (με γουοκι τοκις) με κοζάρουν στραβωμένοι κοντά στην έξοδο. Τα μεγάλα λολς σκάσανε όταν περνώντας τους ανιχνευτές, αυτοί άρχισαν τα πιου πιου. Μου την πέσανε οι κουστουμάτοι, με βάλανε να ανοίξω τη τσάντα μου, και πήραν τ'αρχίδια μου.
Δεδομένου οτι η ροζ μπλούζα ήταν στο οπτικό μου πεδίο πριν καβατζώσω τα κουκουνάρια, φτιάχνομαι στην ιδέα πως στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για να με πιάσουν. Και απέτυχαν![]()
Anytime, Βαρβάρα.