Page 19 of 20 FirstFirst ... 917181920 LastLast
Results 271 to 285 of 293

Thread: Κλοπές thread

Senior Member 00i00's Avatar

τσαταλια* ειναι

A rock, an island Drumsick's Avatar

Δεν κατέχω την αργκώ.

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Δε σε πιανω, αν πρεπει να βρεθω στο ιδιο μηκος κυματος με σενα τοτε θα πω οτι εχεις εκδικητικη μανια προς τον τυπο που εγραψε το αρθρακι επειδη ειναι εκπαιδευτικος και σου πηρε τη θεση
    Χωρίς απάντηση, απλά σολάρεις.

Απλα θα σου πω οτι μεσα σε 3 μερες εχω υπαρξει μαρτυρας παρανομης αναστροφης στο δρομο σε αυτοκινητο φιλου γυρω στις 13 φορες, και καθε μια απο τις 13 ηταν δικαιολογημενη, ακινδυνη και η υπαρξη αυτης της απαγορευσης ηταν και τις 13 φορες λογω καθυστερησης. Εσυ φανταζομαι θα διαφωνεις βεβαια, καθως "εχει ταμπελα, αρα ειναι παρανομο".
    Οι οδικές παραβάσεις είναι άλλο θέμα. Οι κανόνες εκεί δεν έχουν σχέση με κάποιου είδους δικαιοσύνη, ούτε κάποιος θα κερδίσει ηθικά ή οικονομικά εάν αυτός που πρέπει περάσει πρώτος ή όχι. Εφόσον δεν τίθεται θέμα ασφάλειας, δεν πα να περάσεις και με κόκκινο, στ' αρχίδια μου. Εγώ δεν κάνω αναστροφές όπου έχει ταμπέλα, ναι, γιατί θεωρώ ότι πιθανώς να μην είναι ασφαλές, και στην τελική στρίβω αριστερά και βρίσκω τρόπο να γυρίσω. Χάνω δύο λεπτά. Αλλά στην τελική απλά υποθέτεις απόψεις μου. Προφανώς και είναι πιο εύκολο να δικαιολογήσεις οδικές παραβάσεις, συμφωνώ. Πίσω στο θέμα μας ίσως;

Το καταλαβαινεις οτι το "κλεισε τις πορτες" εκτος απο πολυ αηδιαστικη κινηση, ειναι και παρανομο?
    Quote Originally Posted by Harbinger of Death View Post
    Φυσικά εφόσον παρανόμησε κι ο ελεγκτής, ψόφο. Δεν ήξερα ότι είναι παράνομο τούτο, τι πρέπει να κάνει ο ελεγκτής τυπικά;
    Εκτός από το ότι υποθέτεις απόψεις μου, δε με διαβάζεις και ιδιαίτερα. Απλά είμαι ο μπετόβλακας τυπολάτρης, έλα, πες το να ξέρουμε που στεκόμαστε.

Και μετά μου έλεγες εμένα πριν λίγο καιρό ότι πολλή χολή βγάζω.
    Last edited by Harbinger of Death; 01-08-2011 at 01:09. Reason: χαζό typo
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

314222 Mitsmann's Avatar

Quote Originally Posted by Drumsick View Post

Δεν κατέχω την αργκώ.

αργκο ειναι.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

Quote Originally Posted by 12 stars circle your brow View Post
    εμένα μου κάνει εντύπωση που υπάρχει κόσμος μετά απ' όσα έχει ζήσει/δει, να έχει τόσο ρομποτική λογική για τα πράγματα
    και καλά ο firestorm, το ρίχνει και στην τρολιά άμα βρει τα δύσκολα, αλλά κι εσύ ρε harbi;
    αναφερεσαι στο ατομο που δινει κοσμο που αντιγραφει στις εξεταστικες.γιατι πεφτεις απο τα συννεφα?

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Εγώ θεωρούσα πάντως ανέκαθεν παράλογο το να παίρνουν οι ελεγκτές ποσοστό από τα πρόστιμα, πιστεύω ότι είναι από τους βασικούς λόγους που αντιμετωπίζουμε αυτές τις ζωώδεις συμπεριφορές καθημερινά. Το να κόψεις δηλαδή πρόστιμο για δέκα λεπτά σε κάποιον με ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ εισιτήριο είναι τυπικά μεν νόμιμο, από εκεί και πέρα όμως παραλογισμός. Εμένα μου χουν κόψει πρόστιμο 29 Φεβρουαρίου 10 η ώρα το βράδυ ενώ είχα και κάρτα για το Μάρτιο. Πάντως καλός κρετίνος και αυτός που το έγραψε, "χαχα σου έδειξα βλάκα ελεγκτή! η μαμά σου είναι τόσο χοντρή που δεν θα χωρούσε να μπει στο λεωφορείο!".

after halloween. sod1013's Avatar

μου εχουν δωσει ρεστα απο 50ευρω αντι για ταλιρο σε σουβλατζιδικο κ μπερδευτηκα κ τους ειπα οτι καναν λαθος.βγαινω εξω το λεω στους αλλους ξενερωνουμε παμε μεσα κ τους λεμε οτι εμεις καναμε λαθος.ε κανανε ταμειο κ πηραμε @@.φεηλ.
    δεν παιζω ξυλο.

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Quote Originally Posted by attila View Post
    Quote Originally Posted by 12 stars circle your brow View Post
    εμένα μου κάνει εντύπωση που υπάρχει κόσμος μετά απ' όσα έχει ζήσει/δει, να έχει τόσο ρομποτική λογική για τα πράγματα
    και καλά ο firestorm, το ρίχνει και στην τρολιά άμα βρει τα δύσκολα, αλλά κι εσύ ρε harbi;
    αναφερεσαι στο ατομο που δινει κοσμο που αντιγραφει στις εξεταστικες.γιατι πεφτεις απο τα συννεφα?
    Αυτό.
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

compos mentis

bump
    Quote Originally Posted by run4rum View Post
    Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Σπιρτόκουτο εννοείτε αυτό στα πετράλωνα; Μια φορά είχαμε αφήσει μια πιστόλα εφτά άτομα εκεί γιατί είχε μπόμπες.
    γιατί δεν ήπιατε ένα hurricane που είναι και ready2drink ?
    Last edited by menumission; 20-12-2012 at 17:44.

compos mentis

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    διαφορα μικροπραγματα παλιοτερα και αρκετα σιντι (γυμνασιο - αρχες λυκειου).

αναμεσα τους το νεβερμαηντ δε μπολλοκς, ειμαι πραγματικα περηφανος που το εχω κλεψει
    Spoiler

πες μου πως εκλεψες κι αυτο:

Quote Originally Posted by menumission View Post

A rock, an island Drumsick's Avatar

Σ'ευχαριστώ για τις μούτζες, Σταυρούλα.

Ον τοπικ, τα τελευταία χρόνια έκλεβα μικροπράγματα όταν ψώνιζα στο σμ Δούκας στη Δάφνη. Μια φορά λοιπόν πριν κάνα 6μηνο, κάνω τα ψώνια μου και ετοιμάζομαι να καβατζώσω 2 φακελάκια κουκουνάρι (πανάκριβο το γαμημένο). Λίγα δευτερόλεπτα πριν τα βάλω στη τσάντα μου, ακούω κάτι σαν γουοκι-τοκι και συνειδητοποιώ πως είναι μια τύπισα με ροζ μπλουζάκι στον διπλανό διάδρομο. Δε δίνω πολλή βάση, τα βάζω στη τσάντα και συνεχίζω τα ψώνια μου. Κάποια φάση ξαναβλέπω τη ροζ μπλούζα και μυρίζομαι πως κάτι δεν πάει καλά. Αρχίζω λοιπόν να ανεβοκατεβαίνω τους ορόφους για να δω αν με ακολουθεί. Με ακολουθούσε όντως. Κάπου εκεί πρόσεξα πως κρατούσε και γουοκι τόκι. Με τα πολλά αρχίζω να κατευθύνομαι προς τα ταμεία, βγάζοντας στο μεταξύ με μαεστρία τα φακελάκια απ την τσάντα. Τα παρατάω στις τσίχλες, πληρώνω τα υπόλοιπα πράγματα κανονικά, ενώ είναι προφανές πως δυο κουστουμάτοι (με γουοκι τοκις) με κοζάρουν στραβωμένοι κοντά στην έξοδο. Τα μεγάλα λολς σκάσανε όταν περνώντας τους ανιχνευτές, αυτοί άρχισαν τα πιου πιου. Μου την πέσανε οι κουστουμάτοι, με βάλανε να ανοίξω τη τσάντα μου, και πήραν τ'αρχίδια μου.
    Δεδομένου οτι η ροζ μπλούζα ήταν στο οπτικό μου πεδίο πριν καβατζώσω τα κουκουνάρια, φτιάχνομαι στην ιδέα πως στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για να με πιάσουν. Και απέτυχαν

compos mentis

Anytime, Βαρβάρα.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by Reject View Post
    καυλα ειναι και αντε γαμηθειτε.
    εγω γουσταρω ακομα πιο πολυ οταν κλεβω κατι πραγματικα πολυ ακριβο,και μετα το χαριζω σε καποιον φιλο (φιλο,οχι σε εσενα καρχαρτ).
    το να βλεπεις την χαρα αλλα συναμα και τρομο στα μουτρα του αλλου οταν του χαριζεις εναν δισκο αξιας 120ε δεν συγκρινεται ουτε με την πρωτη λεξη του παιδιου σου.
    Ισχύει η τελευταία πρόταση ακόμα ρε ?
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Anti-Hero Reject's Avatar

Χαχαχ ε όχι βέβαια
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by Reject View Post
    Χαχαχ ε όχι βέβαια
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ