Αν και μου 'σκασε παντελώς αδιάφορη η φεησμπουκική σελίδα και το λουμπεν.τιβί μου προκάλεσε ενα άγχος με τον μετρητή (αισθητικά είναι ωραίο νονδελές)..εχμ..
Καλή αρχή

Μόνο μην πολυδιαφημίζετε μικειους ρε παιδιά, κρίμα για σας δηλαδή..
Το μπλογκ του ήταν επιεικώς για το ΜΠΟΥΤΣΟ (αν κάποιος έκανε στον ίδιο το "τρόλλινγ" -έτσι το λέμε τώρα- που έκανε σε άλλους θα έβαζε τα κλάμματα σαν μικρό κοριτσάκι). Υπήρξαν και κάποια καλά αλλά διαμάντια δεν τα λες.
Απ΄την άλλη τα περισσότερα που εχω ακούσει απο μπραφ ήταν απλά ενα κοπι-πεηστ όλων των μαλακιών (αστείων και μη) που έχουν ποσταριστεί κατα καιρούς απο άλλους στο νετ, σε κάποια φάση χρησιμοποιήθηκαν από πιτσιρίκια ως φεηζμπουκ στάτους, λίστες και quotes που πια δεν είναι αστεία γιατί τα βλέπεις παντού όλη μέρα κάθε μέρα απο πρόπερσι και γενικά είναι παρμένα απο κάπου ρε παιδί μου. Κάδος ανακύκλωσης.
Σε φάση ειλικρινά αναρωτήθηκα αν έχει τίποτα δικό του να πεί και να προσφέρει ή αν το μπραφ το έκανε απλά γιατί έχει "ενδιαφέρουσα" φωνή και πήρε η μαμά του το κόμεντι λαμπ να τους πεί οτι είναι ξεχωριστός.

Όποιος δεν έχει πρόσβαση στις ανουσιότητες του νετ ή έχει iq 30 βρίσκει τον μικειους αυθεντικό και ομιτζι-είναι-τόσο-αστείος.
Οι υπόλοιποι τον βρίσκουμε βαρετό, αχώνευτο και απλά διψασμένο για οποιουδήποτε είδους προσοχή.
Απο 'κει και πέρα εξαρτάται από το κοινό στο οποίο θέλετε να απευθύνεστε. Προσωπικά πάντως νομίζω οτι πιο πιθανό είναι να κάνει αλλαγή φύλου ο χασελχοφ απ'το να δούμε κάτι διαφορετικό και έξυπνο απ'τον μικειους. Μακάρι να βγω μαλάκας.
-ξινή mode off-

Σε άλλα νεα, καλή αρχή, καλή δημιουργικότητα, εύχομαι τα καλύτερα, κάνε το ηαρ μας περήφανο και λοιπά.