Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
Yesterday 19:29 <menumission> 8elw na grapsw kati prive ston ikonoklast ki einai polu panw kai de mporw na tou grapsw
Yesterday 19:31 <menumission> grapse kati ikonoklastalker
Last edited by menumission; 07-12-2012 at 03:31.
Τι ειναι το τζενετορ?Today 13:58 <tsimpouklano> mpoum
Today 14:27 <menumission> erang
Today 14:33 <menumission> ban kalki
Today 14:36 <menumission> σαν χτες βγηκε λοιπον http://www.youtube.com/watch?v=1V1OzG6ab7I
Today 14:38 <menumission> μιτσμανν σιχαμα αν το βλεπεις αυτο δε μπορουμε να κανουμε κανενος ειδουσυνομιλια στο τσατ πλεον ουτε με σενα ουτε με κανενα απ'τα υπολοιπα 4 σιχαματα
Today 14:40 <menumission> επειδη εχω ορκιστει αν σας βγαλω απο ιγκνορ να μην γνωρισω ποτε το μωρο μου, εκ τουτου μπαινω κατευθειαν στο ψητο θελοντας να πιστευω πως θα τα δεις αυτα, να ειμαι συντομη παραταυτα
Today 14:41 <menumission> το εμετικο γεματο σκατοψυχια κακια ελεεινοτητα που σε κανει να λυπασαι για το ανρωπινο ειδος γενικοτερα θρεντ το οποιο εσυ και τα ομοια και παρομοια σου σιχαματα συγρκοτειτε μεσω τον εμετικων ποστς σας στο εν λογω θρεντ
Today 14:41 <menumission> δεν το ξεκινησα εγω ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΑ ΕΓΩ
Today 14:41 <menumission> εσυ το ονομασες ετσι εσυ να επωμιστεις την ευθυνη για την υπαρξη και το ονομα του
Today 14:42 <menumission> παρ'τε το απ'τη λιστα μου αυτη τη στιγμη εισαι κωλοσιχαμνεος μοντερειτορ στο τζενετορ βαλ'το στη δικια σου
Today 14:42 <menumission> αλλωστε ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΜΑ ΕΙΝΑΙ
Today 14:42 <menumission> σβησε τα 2 πρωτα ποστς και αρχισε το απο το σπαμαρε κι εδω μπορεις παλιοσιχαμα
Today 14:43 <menumission> κι ορικιζομαι να μην αναπαυθω εν ειρηνη μετα θανατον αν σε συναντησω ποτε και δε σε φτυσω στη σκατομαπα
Today 14:43 <menumission> αυτα ειχα να πω, it's your decisionow
Today 14:46 <menumission> τετρατουργημα τρισιχαμα
Τετρατουργημα τρισιχαμα.
np Metallica - The Four Sichamen
κουραση και ταλαιπωρια
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
αχ καλέ, καλώς τα δεχτήκαμε![]()
ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΜΠΡΕΛΟΠΟΥΤΣΑ
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
έλα πούλο, αλλάξτε τον σαμπρέλα, δεν αρέσει στη σταυρούλα.
ΤΩΡΑ.
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ
θα φας μπαν γιατι μας ζαλιζεις τα αρχιδια με τις μαλακιαρες σου. εισαι ενοχλητικη οσο δε παει. καταλαβε το και βουλωσε το πια
φιλικα παντα
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Congratz 2 Our New AΔmin • KoiliaSamprela•Spoiler
σαμπρελινο συγχαρητηρια
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
εσύ να το βουλώσεις βλάκα μπερνι κατινάρα μαλάκαρε κτλπ και πίστεψέ με δε στο λέω καθόλου φιλικά, ενοχλητική παρασιτάρα