Εντάξει, με επιχείρημα τύπου "googlαρε συνωμοσία 9/11, δουλειά εκ των έσω" και βιντεάκια και site ανυπόγραφα δε μπορώ να κοντραριστώ. Sorry αλλά δεν έχει νόημα καν να το κουβεντιάσω αν το ξεκινάμε έτσι.
πάντως αν το σκηνοθέτησαν για το χρήμα και τον έλεγχο είναι προφανές ότι τα έκαναν πουτάνα και στα δύο
Σωστά, ούτε χρήμα, ούτε έλεγχος υπάρχει...
στο ιράκ η κατάσταση ξέφυγε και οι εγχώριες ελίτ τραβήχτηκαν με αποτέλεσμα η αμερική να επικεντρωθεί και πάλι στο αφγανιστάν.
ήταν μάλλον ο τραγικότερος πόλεμος ως προς την έκβαση μετά απ'αυτόν του βιετνάμ με τους αμερικάνους να ρίχνουν άπειρο χρήμα και τελικά να αναγκάζονται να παραχωρήσουν εκλογές και στη συνέχεια να χάνουν απολύτως τον έλεγχο αφού μετέτρεψαν τη χώρα σε φαινομενικό μπουρδέλο (πλιάτσικο σε μουσεία, τρομοκρατία, απαγωγές). ούτε καν σοβαρά στατιστικά στοιχεία για το τι συμβαίνει εκεί κάτω δεν μπορούν να αντλήσουν, πόσο μάλλον να ελέγξουν και το τι γίνεται.
στο ιράκ λοιπόν, τα σκάτωσαν πολύ απλά.
Ωραία, ας κάνουμε λοιπόν συζήτηση με βάση τις προσωπικές μας εμπειρίες απ'το γεγονός (που δεν έχουμε γιατί κανείς μας δεν ήταν εκεί) ή ακόμα καλύτερα με βάση αυτά που "νομίζουμε" επειδή έτσι.
Και με τα λινκς ή την προτροπή μου ψάξεις μόνος σου, πάλι γι'αυτά που "νομίζουμε" θα λέμε αλλά η διαφορά είναι οτι αυτά που "νομίζουμε" θα είναι βασισμένα κάπου.
Καθόλου ανυπόγραφα, αν έμπαινες στον κόπο θα έβλεπες ποιοί μιλάνε και τι είναι/ήταν αυτοί οπότε και ποιά η σχέση τους με το γεγονός.
Οπως είδες πόσταρα κάτι, δε χρειάστηκε καν να γκουγκλάρεις. Κι αυτό για να αιτιολογήσω ως ενα σημείο το γιατί εγω πιστεύω οτι ήταν σκηνοθετημένο.
Λέγεται συζήτηση. Σε φάση δες το τάδε και πες τη γνώμη σου. Τουλάχιστον θα είναι βασισμένη κάπου.
Απο 'κει και πέρα..αγαπημένο ηαρ. Ας μιλήσουμε για βυζιά καλύτερα. Η τη μενουμίσιον. Η το τι φάγαμε σήμερα.
Last edited by Radienergeia; 16-12-2012 at 03:21.
<FIXXXER> λοιπον οταν φτιαξω μπαντα θα ονομασω το πρωτο μου αλμπουμ "Ψυχολογικα Τεστ με τη
Ραδιενεργεια"
ε ναι, αλλά απλά όσο δεν λειτουργεί η στάση Deggial περί οποιασδήποτε συνομωσιολογίας δεν του βγει σε 0101010111010 στα ειδικά μπλε γυαλιά που φοράει κάθε πρωί, άλλο τόσο ακυρώνει κάθε συζήτηση το "hello???? είναι σίγουρα φτιαχτό!!!"
(σήμερα έφαγα ψάρι μπακαλιάρο και σαλάτα)
τα 2/3 που έβαλες είναι ανυπόγραφα βασικά.
δεν έψαξα να δω τι μαρτυρίες εμπεριέχει το πρώτο γιατί είναι και βιβλίο, αλλά έχω διαβάσει μπόλικες τέτοιες ''μελέτες''.
η απλή λογική για να κάνεις debunk το επιχείρημα εκ των έσω, είναι πως με το πρόσχημα εναντίον της τρομοκρατίας μετά τη λήξη του ψυχρού πολέμου, δεν βοηθιέται μόνο η Αμερική, αλλά σχεδόν κάθε αυταρχικό πολιτικό καθεστώς όπως της Ρωσίας, Κίνας κτλ, που μπορεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να μεγαλώσει την ισχύ του σε παγκόσμιο επίπεδο ή να αυξήσει τον έλεγχο σε εγχώριο. γεγονός που φέρνει την Αμερική σε δύσκολη θέση και μεγαλύτερη αγωνία να ελέγξει τις πλουτοπαραγωγικές πηγές στη Μέση Ανατολή διότι από τον Β' Παγκόσμιο και μετά φαίνεται πως δεν θέλουν να αφήσουν άλλους να κάνουν κουμάντο. Καλή ώρα τα λόγια του George Bush (του μεγάλου) : ''Οτι λέμε γίνεται''.
Επίσης, η χώρα έχει γνωρίσει ξανά τις τεράστιες στρατιωτικές δαπάνες επί Ρέιγκαν, επι Κλιντον κτλ και γενικά σε μια σειρά συνεχων χρηματοδοτήσεων των πλέον τρομοκρατικών οργανώσεων/ δικτατόρων (κόντρας, σουχάρτο, Πινοσετ, παπαδόπουλολ κ.α.). μπορεί η κυβέρνηση Bush (του μικρού) να φαίνεται παντελώς ξέκωλη διότι συνέπεσε με την πρωτοφανή απορρύθμιση της οικονομίας (η οποία ξεκίνησε με τους Δημοκρατικούς) αλλά it's just another day at the office αναφορικά με την εξωτερική τους πολιτική.
Σε δεύτερη φάση, είναι τόσο τρομακτικής εμβέλειας το σχέδιο που δεν μπορείς να το ελέγξεις. Δεν είναι θεατρικό έργο, ούτε μαλακία απτ'α σκετσάκια του alpha, μιλάμε για ένα εκτεταμένο σχέδιο εγχώριας τρομοκρατίας που προυποθέτει την υπαρξη εκατοντάδων παραμέτρων ώστε να επιτευχθεί χωρίς να βγουν παραέξω αδιάσειστα στοιχεία. Οι αμερικάνοι έχουν καταφέρει να συγκαλύψουν (απ'την κοινή γνώμη της χώρας τους και όχι απ'τον υπόλοιπο κόσμο) μπόλικα πράγματα αλλά ποτέ κάτι τόσο εξωπραγματικό. Οπότε βάζεις κάτω τα δυο αυτά επιχειρήματα και έχεις μια λογική αντιμετώπιση αυτής της θεωρίας στα χέρια σου.
RE LEKE TI MALAKIES LES, AFOU EKEINH TH MERA DEN EIXE PAEI STH DOULEIA KANENAS EVRAIOS STOUS DIDYMOUS PYRGOUS, KI AUTO TYXAIO?????
Νομίζω στην πορεία του thread θα βρεις μερικά links που έχω βάλει, τα οποία καλύπτουν τα επιχειρήματα των συνομωσιολόγων.
Όπως έχω ξαναπεί, το πιο χαζό στην συνομωσιολογία για τους δίδυμους πύργους είναι ότι έχουν μελετηθεί από πολλούς επιστήμονες, καθώς, πέρα από την επίσημη έκθεση, έχει ενδιαφέρον σε πολιτικούς μηχανικούς για να μάθουμε πώς να χτίζουμε πιο ασφαλείς ουρανοξύστες (π.χ. το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τα ασανσέρ που σταμάτησαν να λειτουργούν πολύ νωρίς, κ.λπ.). Κι όλως περιέργως, δεν είναι η ακαδημαϊκή κοινότητα που διατυμπανίζει συνομωσίες, αλλά ο κάθε άσχετος που απλά έχει δει τα βιντεάκια της πτώσης...
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.