Results 1 to 15 of 5513

Thread: NBA

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Subspecies: Κώλος Κωλαράκι Τορνευτό's Avatar

6 στους 6 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Ποσο γαματη μερα. Με ξυπναει ελληνοαμερικανακι (στο οποιο εκανα εργαστηρια) με μηνυμα στο κινητο και μου λεει οτι παιζει εισιτηριο για NBA γιατι καποια ατομα ακυρωσαν, και το ειχε κλεισει ως γκρουπ του πανεπιστημου, 30 ατομα. Ως εκ τουτου, τα εισιτηρια θα κοστιζαν $30 αλλα μου λεει οτι αν της δωσω $20 ειμαστε ενταξει. Τελικα τη βρισκω εκει περα και μου λεει οτι βασικα ειπε σε οσους ακυρωσαν οτι το μπουλο τα λεφτα κι ας προσεχαν, οποτε το εισιτηριο περισσευει, οποτε δεν πληρωσα τιποτα Θεσεις ΓΑΜΑΤΕΣ, διαγωνια πισω απο τη μπασκετα και αρκετα κοντα στο γηπεδο, βλεπαμε τα παντα πεντακαθαρα.

Πολυ ωραιο ματς οσον αφορα την εξελιξη, το Ντητροητ ηταν λιγο μπροστα στις αρχες, μετα το Μπρουκλεν πηρε 16 ποντους διαφορα, αλλα στο δευτερο ημιχρονο την εχασε αρκετα αβιαστα, και το ματς πηγαινε ποντο ποντο, μεχρι που το Ντητροητ πηρε 6 κεφαλι, αλλα οι Νετς ισοφαρισαν και το πηγαν στην παραταση. Χαμος στην παραταση, παλι ισοπαλια, δευτερη παραταση. Παιρνει το Ντητροητ διαφορα 3 ποντων, ισοφαριζει το Μπρουκλυν, εχει μαλιστα και την ευκαιρια να παρει προβαδισμα 3 ποντων αλλα ο Τζο Τζονσον βαζει μονο τη μια βολη, και 6 δευτερολεπτα πριν τη ληξη γινεται το 105-105 με καλαθι του... Σινγκλερ. Ταημ αουτ, επαναφορα, και μπαζερ μπητερ Τζο Τζονσον

ΥΓ1. Και τρολαρισμα σε Μπλακι, μηνυμα στο κινητο στις 5 το πρωι οτι ειμαι στο Barclay's Center και πως ελπιζω να εχει σκοπια
    ΥΓ2. Μας εδειξε και η καμερα γιατι ημασταν 30 ελληνοαμερικανοι και μια κοπελα (θεα) ειχε και σημαια ελληνικη και την κουνουσε
    ΥΓ3. Brandon Knight μονο αγαπη <3 Παιχταρας
    Last edited by Κωλαράκι Τορνευτό; 15-12-2012 at 09:16.