ψωνάρα... την είχαμε φάει στη μάπα στην τυρούπολη νο2. μέχρι και στο χωριό μου τραγουδούσε σε ένα "ρεμπατάδικο"... και καλά...![]()
ψωνάρα... την είχαμε φάει στη μάπα στην τυρούπολη νο2. μέχρι και στο χωριό μου τραγουδούσε σε ένα "ρεμπατάδικο"... και καλά...![]()
Rock or Nothing
γαμαει φιλος.
τετοιες σκατοψυχες θελουμε,οχι δηθεν που μολις πεσει η πρωτη χριστοπαναγια βαζουν τα κλαμματα(ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ).
και βγαλτε τα μαλακισμενα τα ταγκς,μην συγκρινετε μαχιμα μωρα με πεθαμενατζιδικες καταστασεις.
αν και λογω φυλης και ιδιοσυγκρασιας στηριζω το γυφταριο του ροκ εν ρολ,μαχιμο μωρο και μαυριδερο και μπαχαλιαρικο.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
μπα... τέτοια μούρη πούλησε στο ριάλιτι. εδώ κοτούλα και με σταθερή σχέση 20 ετών........................................ μεγαλύτερός της![]()
Rock or Nothing
και τι με αυτο ρε?ειναι κακο μια γυναικα να εχει "σχεση" με εναν μεγαλυτερο της?
λες και εσυ εισαι κανενα λυκοπουλο.μην χαλας την πιατσα.
δεν το εβλεπα το ριαλιτυ,ειδα μονο τα βιντεακια και μπορω να πω πως ειναι γαμηστερα σκατοφαντασμενη.και στηριζουμε.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
αχχαχαχαχαχα "λυκόπουλο" λέει.... γελάω στο γραφείο κ με κοιτάει παράξενα ο συνέταιρος...
όχι ρε, στηρίζουμε σχέσεις με μικρότερες. απλά εδώ ήταν τύπος κ υπογραμμός, καμιά σχέση με αυτό που πούλησε στην τιβι
Rock or Nothing
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
λητς, γιατι θυμάσαι ακόμα την άσπα;
Vielen Dank für alles was mal war
αυτη εγινε αρκετα ασχημη μπορω να πω
καυλάρα ήταν. για κουκλάρα δεν ξέρω και δεν με νοιάζει κιόλας.
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ