ειναι αργα οποτε θα γραψω μονο για μια μπαντα. τους potential johns. που ειναι ο jeff burke των marked men. βασικα δεν θα γραψω καν γενικα για αυτον, για δυο τραγουδια του θελω να πω. can i really not go with you και only time. τα ακουσα πριν καναδυο χρονια, στην αρχη δεν μπορουσα να τα βρω και τα ακουγα online. δυο χρονια μετα ειναι στα αγαπημενα μου τραγουδια. οχι πανκ, γενικα. αν και δεν ξερω καν αν εχουμε να κανουμε με πανκ, ουσιαστικα ειναι υπεροχη ποπ μουσικη, γραμμενη στο δωματιο του υποθετω. για αρκετο καιρο, για καθε μια ακροαση του only time ακουγα δεκα φορες το can i really not go with you, μετα εγινε το αντιστροφο. εδω και κανα χρονο τα ακουω εναλλαξ για ωρες. εχω ξοδεψει μεσημερια προσπαθωντας να καταλαβω τι ακριβως τραγουδαει, δεν τα εχω καταφερει ακομα περα απο μερικους στιχους. οταν ειχε καλυτερο καιρο και ανεβαινα συνεχως στο βουνο επαιρνα μαζι το μπ3 και τα ακουγα στο ριπιτ, οταν εφτανα αρκετα πανω και δεν ειχε κοσμο τριγυρω, αρχιζα να ουρλιαζω ο,τι στιχω ηξεραγενικα ενω ειναι πολυ μελωδικα κομματια, καθε φορα που τα ακουω θελω να εκραγω η τουλαχιστον να ουρλιαξω. λατρευω τις μελωδιες στη φωνη, λατρευω τη φωνη, λατρευω τις κιθαρες, τον ηχο, γενικα εχω θεμα.
www.youtube.com/watch?v=bY6KPmNAqIc
www.youtube.com/watch?v=pDORhX8gMJk