twra to eida ntramsik
perimenw kati pm ke tha su po
Έχεις λογαριασμό στο ινσομνια? Αν ναι, κάνε μου τη χάρη και ζήτα κάποιο email του τύπου με την κάρτα που μου'πες, για να επικοινωνήσω. Βαριέμαι να κάνω εγγραφή.
(γεμισαν τα πμ σου)
Για πείτε, αν με τα ίδια μόντεμς, καλώδια, στικάκια κτλ, το λαπτοπ πιάνει πολύ καλύτερες ταχύτητες από τον πισί, τι αλλάζουμε? Κάρτα δικτύου? Ποιά είναι η πιο οικονομική λύση? Το νέο μόντεμ θα είναι και ασύρματο, με συμφέρει καλύτερα να συνδέεται ενσύρματα ή ασύρματα? Υπενθυμίζω πως ο πισίς είναι 8ετίας.
Το ενσύρματο είναι πάντα πιο ασφαλές και πιο εύκολο στη διάγνωση. Για το πρώτο που λες, δεν υπάρχει περίπτωση. Κάτι πάει στραβά με τον υπολογιστή σου ή κάτι δε μας λες καλά. Η ταχύτητα των ίντερνετς δεν επηρρεάζεται - υπό νορμάλ συνθήκες - από το σύστημα. Ναι, μπορεί να πεθαίνει η κάρτα δικτύου σου, αλλά είναι αρκετά απίθανο.
Last edited by BLiTzER; 12-12-2012 at 15:09.
Life begins at 45°.
E αφού παίζει. Πες μου εσύ τι "πάει στραβά με τον υπολογιστή μου" λοιπόν.
(τώρα δα μόλις πριν 2 ώρες σύνδεσα το στικάκι στο λαπτοπ γιατί στο πισι δεν άνοιγε καλά καλά το hotmail)
Δε μπορώ να ξέρω με αυτές τις πληροφορίες, χωρίς να το δω, αλλά μυρίζομαι κακές ρυθμίσεις. Μετά πάμε όντως σε βλάβη, πιθανότατα κάρτας δικτύου. Έπαιζε κανονικά πριν?
Life begins at 45°.
Μάλλον έγινε διπλοτριπλοτετραπλοεγκατάσταση των ίδιων ντράηβερς για την ίδια συσκευή. Απεγκατέστησε τους και ξαναβάλτους και θα παίξει.
πανκη οι μαχαιριες που εφαγε ο σεργιανοπουλος θα ειναι πολυ λιγες σε σχεση με αυτες που θα φας τις επομενες μερες...
Ποια συσκευή βρε παιδιά? Σας εξηγώ πως είτε με μόντεμ ενσύρματο και φορθνετ είτε με στικάκι usb της wind, έχω τεράστιες διαφορές στις ταχύτητες. Δεν ξέρω πόσο καιρό υπάρχει το πρόβλημα, γιατί λαπτοπ απέκτησα πριν μερικούς μήνες και τυχαία είδα πως σ'αυτό έχω πιο γρήγορο ίντερνετ. Ανέκαθεν (μιλαμε για χρόνια) έκραζα τη φορθνετ που δε μπορούσα καλά καλά να δω youtube στα 360p, αλλά τελικά μάλλον δεν έφταιγε η φορθνετ. Τι μπορεί να φταίει?
Γενικά οι περισσότερες βλάβες των υπολογιστών, καθότι μηχανήματα του Σατανά, βρίσκουν λύση μέσω trial-and-error. Από δω μέσα δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη. Σπάνια είναι "Χ σύμπτωμα = Υ θεραπεία".
Έτσι όπως τα λες πάντως και μετά το τελευταίο σου ποστ, ακούγεται 100% θέμα software. Αρκεί να είσαι απολύτως σίγουρη ότι πάσχεις από δικτυακή ταχύτητα κι όχι υπολογιστική![]()
Life begins at 45°.
Θέμα software τίνος? Πως μπορώ να ξέρω αν πάσχω από "δικτυακή" κι όχι "υπολογιστική" ταχύτητα? whatever the hell that means..
Έχω κάνει κάμποσα φορματ ανά τα χρόνια, ποτέ δεν είδα κάποια βελτίωση στο νετ μετά από τέτοιο.
Απαντώντας και στην προηγούμενη ερώτησή σου λοιπόν, οι δυνατότητες του συστήματος και του δικτύου/ίντερνετ είναι 2 διαφορετικά πράγματα, αλλά συχνά συγχέονται. Πχ παίζεις ένα παιχνίδι ονλάιν, το fps drop δείχνει αδυναμία υπολογιστή, το lag είναι θέμα δικτύου, αλλά αρκετοί δε μπορούν να τα ξεχωρίσουν. Ένιγουει, εγώ υποθέτω ότι εσύ μπορείς.
Πιο συγκεκριμένος δε μπορώ να γίνω. Όταν λέω software, μπορεί να είναι από κακές ρυθμίσεις, όπως προείπα, μέχρι κάποιο προγραμματάκι που επηρρεάζει, μέχρι corrupted αρχεία, λειτουργικό, μέχρι οτιδήποτε. Αν δε δω με τα μάτια μου, δε μπορώ να βοηθήσω παραπάνω, σόρυ...
Life begins at 45°.
Δε βοηθάς καθόλου, μαν. Με το φτωχό μου μυαλό βλέπω πως με δυο διαφορετικές πηγες ίντερνετ, έχω το ίδιο πρόβλημα. Ας υποθέσουμε λοιπόν πως δεν είναι θέμα λογισμικού, αλλά του υπολογιστή (αφού και τα φορματ δεν κάναν καμία διαφορά). Στον υπλογιστή λοιπόν, το μηχάνημα, τι μπορεί να φταίει? Μόνο η κάρτα δικτύου ή υπάρχουν κι άλλα πράγματα που μπορεί να επιρρεάζουν τις ταχύτητες? Μπορεί να είναι απλά "παλιό" το μηχάνημα για τις σημερινές ταχύτητες ορ σμθ? Αν ναι, μπορεί να αναβαθμιστεί κάπως?
You're welcome
Θα έλεγα να δοκιμάσεις μια κάρτα δικτύου, αλλά λες ότι σου κάνει το ίδιο και με το στικάκι, άρα δε φταίει αυτό. Οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι αποκλείεται να είναι hardware. Εκτός αν όλος ο υπολογιστής σέρνεται και δεν την παλεύει, η "υπολογιστική ισχύς" που προανέφερα, αλλά αυτό μόνο εσύ μπορείς να το διαπιστώσεις.
Δε νομίζω ότι αξίζει να κάνεις αναβάθμιση σε υπολογιστή 8ετίας. Με 250-300ε μπορείς να πάρεις κάτι καινούριο, απλό, για να κάνεις τη δουλειά σου. Δε θα γλυτώσεις πολλά επιλέγοντας την αναβάθμιση.
Life begins at 45°.