Page 8 of 14 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 210

Thread: Σε είδα...

Έχω κάνει λεύκανση Κυρία Μαριάννα's Avatar

να του κρατήσεις μούτρα
    "Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"

Senior Member rage for order's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    λες να Σε είδα και να μην είπα καλέ;
    έκανα και γω ένα πέρασα και Δε Σε είδα.

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Banned member Ιάβας's Avatar

Περπατούσα στην Ομόνια όταν ήρθες και τριβόσουν πίσω μου. Με γάμησες και τα κατσαρά γκρί μαλλιά σου κολλούσαν στο ιδρωμένο σου μέτωπο. Μου είπες οτι είσαι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και έφυγες. Αν το δείς επικοινώνισε μαζί μου σε ερωντεύτικα.
    πανκη οι μαχαιριες που εφαγε ο σεργιανοπουλος θα ειναι πολυ λιγες σε σχεση με αυτες που θα φας τις επομενες μερες...

Senior Member

Σε είδα σήμερα στην Τσιμισκή στις 14:00 το μεσημέρι, πάντα όμορφη με το γνωστό ξανθό καρέ μαλλί σου. Ήσουν με μια φίλη παρέα, χωρίς τα δίδυμα. Είπα να σου μιλήσω αλλά δεν το τόλμησα, μη με μπαγλαρώσει κανας φουσκωτός, είσαι βλέπεις και γυναίκα πρώην πρωθυπουργού.
    Θέλω να σε ξαναδώ, δε μπορώ να έρθω στη Ραφήνα, αλλά αν ξανάρθεις κατα εδώ, στείλε μου μήνυμα εδώ στο ΕΡ.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Σε είδα στην τηλεόραση και ήσουν μια λατρεια !
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Σε είδα εχτές το βράδυ στο αροδρόμιο να έρχεσαι από τα ξένα, με είδες , σε είδα, χαιρετηθήκαμε !
    Καλώς Ήρθες

R+L=J funishment's Avatar

Χτες το πρωί στο ΚΤΕΛ Χανιά-Ρέθυμνο, φορούσες μπλούζα Ruined Families και ήσουν πολύ σοβαρός.

Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;

Se eida sto metro sto sintagma katevenes tis skales me grigoro kai sta8ero vima forouses maura gialia kai ta mousia sou anemizan apo thn zveltada sou egw gnostos kouradas eixa xara3ei poria gia kiliomenes otan 3afnika ta vlemata mas sinanti8ikan
    sthn arxi den imoun sigouros alla otan se eida na vgazeis ta gialia me stil kai aera hollywoodianou astera petontas mou xamogelo pistika pos isoun esu
    xereti8ikame egardia epidi imaste kai oi 2 latries
    3exasa na sou xaidepsw thn sampreloti kilia an kai den thn eida ekei prepei na eisai tou gumnastiriou h kanei doulia pou epilegeis skales anti gia kiliomenes
    fevgontas sou eipa thn epomeni fora pou 8a eimai a8hna na pioume mpires eipes nai kai xa8ikame sto pli8os
    Yippee-ki-yay, motherfucker.

Quote Originally Posted by Coloubra View Post
    Se eida sto metro sto sintagma katevenes tis skales me grigoro kai sta8ero vima forouses maura gialia kai ta mousia sou anemizan apo thn zveltada sou egw gnostos kouradas eixa xara3ei poria gia kiliomenes otan 3afnika ta vlemata mas sinanti8ikan
    sthn arxi den imoun sigouros alla otan se eida na vgazeis ta gialia me stil kai aera hollywoodianou astera petontas mou xamogelo pistika pos isoun esu
    xereti8ikame egardia epidi imaste kai oi 2 latries
    3exasa na sou xaidepsw thn sampreloti kilia an kai den thn eida ekei prepei na eisai tou gumnastiriou h kanei doulia pou epilegeis skales anti gia kiliomenes
    fevgontas sou eipa thn epomeni fora pou 8a eimai a8hna na pioume mpires eipes nai kai xa8ikame sto pli8os
    Σε αγάπησα από την πρώτη ματιά
    Το κάρμα (του μπερν) είναι τεράστιο, οι πιθανότητες ήταν εναντίον μας, αλλά η αγάπη κέρδισε... σε περιμένω την επόμενη φορά πιο οργανωμένα

Senior Member Gamopanagy's Avatar

χτες βραδυ στο μοναστηρακι ειδα την ομορφια σου. leech εισαι κουκλος απο κοντα

Quote Originally Posted by antimusic View Post
    ντρέπεται να παραδεχτεί οτι φορούσε κόκκινο πουκάμισο.

τύπε ο ιρελίτζιους ποτέ με κόκκινο πουκάμισο.

fernando γυφτογκοθά της καρδιάς μας.
    ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ

A rock, an island Drumsick's Avatar

Σε είδα χτες βράδυ στο An. Έσκασες με μια κοπέλα ανάμεσα στις κολώνες, λίγα μέτρα μακριά μου. Περίμενα να διασταυρωθούν τα βλέμματα μας, και τότε άρχισα να σε χαιρετώ γεμάτη ενθουσιασμό. Με κοίταξες με απορία, τα μάτια σου μισόκλεισαν σε μια προσπάθεια να με διακρίνεις καλύτερα, αλλά αντί να με αναγνωρίσεις, μια αμηχανία ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό σου. Λόγω ελαφράς μέθης, αγνόησα τα σημάδια αυτά, και συνέχισα να σε χαιρετάω με επιμονή και χαρά, ώσπου τελικά τι να κάνεις, υπέκυψες και χαιρέτησες κι εσύ, παρόλο που μάλλον δεν ήσουν ο Leech.

MAS PSEKAZOUN Leech's Avatar

Σε είδα χτες βράδυ στο An. Καθόσουν στο σκαλάκι μπροστά στο κολωνάκι, και μια παρέα μουσάτων έριχνε βαριά τη σκιά της πάνω σου μέσα στο χαμηλό φωτισμό. Με χαιρέτισες με χαρά. Δυσκολεύτηκα να σε διακρίνω και ακόμα περισσότερο να να το πιστέψω, ήσουν όντως εσύ; πριν λίγο καιρό ήσουν σνομπ και ψυχρή, τι έγινε ξαφνικά; μήπως έφταιγε που είχα μια κοπέλα δίπλα μου; ανταπέδωσα αμήχανα.
    Αργοτερα ανέβηκες πάνω στο κολωνάκι και, γυρίζοντας το βλέμμα μου, ήμουν πλέον σίγουρος. Δεν ήσουν η Γεωργία, ήσουν η Drumsick. fml

P.S. Έψαξα μετά να σε βρω, αλλά είχες φύγει.
    Last edited by Leech; 21-12-2013 at 16:52.