Page 172 of 179 FirstFirst ... 72122162170171172173174 ... LastLast
Results 2,566 to 2,580 of 2680

Thread: ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Senior Member MaX Payne's Avatar

και οπαπ νομιζω υπηρχε οριο στο ποσο που μπορεις να πονταρεις
    εχω και χρονια να παιξω οπαπ

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Πάντως αν έχεις όπως προείπα μια σεβαστή κάβα, ε δε μπορεί, θα σου κάτσει, δε μπορώ να καταλάβω που θα στραβώσει το θέμα, σε 10 σερί παιχνίδια χωρίς Χ; Και πάλι, ο άλλος στο πρώτο λινκ λέει οτι διπλασιάζεις μετά από χασούρα, πράγμα που δε χρειάζεται γιατί παίρνεις επί τρία στο Χ.
    για κανε μια δοκιμη και ενημερωσε αν πιανει

στο παραδειγμα σου
    Ποντάρουμε 10 ευρώ στο Χ την πρώτη αγωνιστική χάνουμε
    Άλλα 10 τη δεύτερη χάνουμε
    Άλλα 10 την τρίτη χάνουμε (εννοείται οτι κερδίζει η Αρειανάρα)
    Την τέταρτη ποντάρουμε 14 ευρουλάκια επί 3 που είναι πες το Χ παίρνουμε 42, 2 ευρώ στην τσέπη.

Αν γίνει αυτό παράλληλα με 3-4 ομάδες κάνουμε κάτι; Ντάξει ξέρω πρέπει να έχουμε μεγάλη κάβα....
    στο παραδειγμα σου αν δεν κατσει χ και την 4η εκει τι κανεις;
    πρεπει να κυλισουν και καπως οι αγωνες να δεις ποιες κανουν τα χ και να πονταρεις μονο αυτες

αλλη μαλακια αν πχ ο αρης εχει πολλα χ γενικα ε κι ο μπουκ δεν ειναι και μαλακας να σου δινει 3 αποδοση το x
    αν στο 4ο που πιασεις δινει 2,70 παλι στο μειον εισαι

γεωργιου σουλεγε και καλα νομιζω π,χ βαζεις
    1 - 10
    2 - 20
    3 - 40
    4 -80

αν σου κατσει την 4η με χ στο 3 ναχεις καποιο κερδος

περσι κοιτουσα κατι β εθνικη ελλαδα τα under ερχοντουσαν για πλακα
    ε πηγαινα να παιξω και διναν κατι ξεφτιλα τελειως αποδοσεις και σαναγκαζε να βαζεις πολλα ματς
    ε και του πουστη ενα τοχανες

δεν τους πιανεις τους μπουκ επιστημη
    Last edited by MaX Payne; 28-08-2012 at 01:48.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by Art In Haste View Post
    Ο Γεωργίου υποστήριξε πολύ αυτό το σύστημα και στο ραδιόφωνο πριν και κατά τις πρώτες μέρες του Euro. Τον έπαιρναν πολλοί τηλέφωνο μέχρι και την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής και τον ευχαριστούσαν. Από την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής και μετά όμως, 15 παιχνίδια σύνολο, υπήρξαν μόλις 2 ισοπαλίες. Κάνε τους υπολογισμούς σου.
    Θεωρώ ότι είναι μαλακία τέτοιου είδους συστήματα σε διοργανώσεις σε αυτό το επίπεδο.
    Τέτοια πράγματα "νομίζω" έχουν κάποια βάση σε μαραθώνιους , όπως τα εθνικά πρωταθλήματα , και αυτό με αρκετή μελέτη.

Στα της τακτικής , είχα έναν τύπο που έπαιζε με τις αποδόσεις (και τις 3) και το στατιστικό τους.
    π.χ 1.70 - 3.20 - 2.40 , και σου έλεγε ότι σε τέτοιο συνδυασμό σε αυτό το πρωτάθλημα ο 1 έχει κάτσει 20 φορές στις 120 , το Χ 80 και το 2 20 φορές.
    Γενικά ξέρω ότι κονόμαγε μεροκάματο καλό, αλλά έχω κρατήσει την ατάκα του συγχωρεμένου του Παππού μου που έλεγε "ο πίνων μεθάει και ο παίζων χάνει"
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Senior Member atom_smasher's Avatar

Καριολα ΑΕΚ σημερα βρηκες να κερδισεις; εχω πιασει τα αλλα 2 χ και την περιμενω χ για να παρω 110 ευρω..με 8. πηρα 20 τελικα.
    1) e4, c5
    2) Νf3

1 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by atom_smasher View Post
    Καριολα ΑΕΚ σημερα βρηκες να κερδισεις; εχω πιασει τα αλλα 2 χ και την περιμενω χ για να παρω 110 ευρω..με 8. πηρα 20 τελικα.
    ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ !

σημερα μια πολύ ωραία μερα με συνολο 100 ευρω κερδος - δηλαδη τα σπασμενα ενα μηνα τα πηραμε πισω - με ακριβες σκορ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑΣ! (2 ευρω πονταρισμα) και μερικά αλλα όμορφα.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Senior Member

Τέλος η betfair στην Ελλάδα

Με λύπη μας, σας πληροφορούμε ότι, από τη Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012, δεν θα παρέχουμε, πλέον, υπηρεσίες τυχερών παιγνίων και στοιχημάτων σε πελάτες που βρίσκονται στην Ελλάδα. Τούτο οφείλεται σε απόφαση της ελληνικής Επιτροπής Παιγνίων, η οποία περιλαμβάνει διατάξεις για την επιβολή χρηματικών και ποινικών κυρώσεων σε βάρος παρόχων υπηρεσιών τυχερών παιγνίων, που εξακολουθούν να λειτουργούν στην αγορά. Συνεπώς, δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα προϊόντα μας από πελάτες που βρίσκονται στην Ελλάδα. Αυτό επηρεάζει όλα τα προϊόντα σε όλες τις πλατφόρμες. Η Betfair θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την Ένωση Τυχερών Παιγνίων Εξ Αποστάσεως (Remote Gambling Association) για να επηρεάσουμε θετικά για τη θέσπιση νομοθεσίας, η οποία να επιτρέπει τον υγιή ανταγωνισμό στην ελληνική αγορά.

Señor Member Art In Haste's Avatar

Γενικά επικρατεί ένα μπουρδέλο και κανείς δε ξέρει τί γίνεται. Έχει βγει μια απόφαση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως που παρουσιάζει τα πρόστιμα προς όλους, ακόμα και προς τους παρόχους ίντερνετ που επιτρέπουν την πρόσβαση σε εταιρείες στοιχηματισμού χωρίς ελληνική άδεια. Και όλα αυτά μπαίνουν σε ισχύ από 5 Δεκ και μετά.

Δεν είναι μόνο η Betfair αλλά και άλλες εταιρείες που έχουν κάνει παρόμοια ανακοίνωση. Ποιοί έχουν άδεια; Η Sportingbet, η Paddy Power, και 22 άλλες εταιρείες που δημιουργήθηκαν σε μια νύχτα και ουσισστικά είναι παράνομες και αμφίβολες και ας έχουν άδεια. Προς το παρόν η κυβέρνηση αρνείται να δώσει άλλες άδειες καθώς προέχει η ιδιωτικοποιήση του ΟΠΑΠ και προσπαθούν να διατηρήσουν τα πλεονεκτήματα του όσο μπορούν.
    John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare

παίζει κάπου το νούμερο του Φ.Ε.Κ ?

ΕΔΩ είσαι. Στο τέλος έχει λινκ.

1 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Α, επίσης, όσοι έχετε αρκετό υπόλοιπο στους στοιχηματικούς λογαριασμούς καλό είναι να ζητήστε ανάληψη και να τα μεταφέρετε στον τραπεζικό σας λογαριασμό γιατί σύμφωνα με το νέο νόμο οι τράπεζες δε θα μπορούν να δέχονται καταθέσεις από στοιχηματικές εταιρείες χωρίς ελληνική άδεια. Μόνο sportingbet και paddypower έχουν άδεια αλλά δε ξες τί γίνεται οπότε καλού κακού να τα μεταφέρετε μη βρεθείτε προ εκπλήξεως.

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

2 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Α, επίσης, όσοι έχετε αρκετό υπόλοιπο στους στοιχηματικούς λογαριασμούς
    lol πολύ ωραίο το αστείο σου φίλε!

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Art In Haste είναι υπάλληλος Bwin;

Επίσης έχουμε κανα νέο για την όλη κατάσταση; Εμένα μόνο η Betfair μου έστειλε το γνωστό mail αλλά κάτι πήρε το αυτί μου ότι η Bwin έστειλε σε μερικούς πως θα συνεχίσει κανονικά.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Όχι.

Για bwin δεν έχω ακούσει κάτι, θα ρωτήσω και θα σου πω. Λογικά όλες οι εταιρείες θα στείλουν μέηλ κάποια στιγμή, μεγάλο ρόλο παίζουν και οι μπαγλαμάδες που κινούν τα νήματα για κάθε εταιρεία στην Αθήνα. Αυτοί που κάνουν την δουλειά τους ενημέρωσαν τα κεντρικά και γίναν οι κινήσεις, αυτοί που δε κάνουν έχουν τον φραπέ και το τσιγάρο στο χέρι και λένε εντάξει μωρέ, Ελλάδα, κάτσε να πάει 5 Δεκ και βλέπουμε τί θα κάνουμε. Πάντως όλοι τους δουλεύαν με το ίδιο σκεπτικό πέρυσι όταν βγαίναν οι άδειες και μείναν με το πουλί στο χέρι τώρα.

Πάντως ξέρω πως κάποιες εταιρείες προσπαθούν να αγοράσουν κάποια από τις 22 ότιναναι άδειες που έχουν δωθεί και να επανέλθουν στην αγορά με αυτό το τρόπο.

Όχι.

Για bwin δεν έχω ακούσει κάτι, θα ρωτήσω και θα σου πω. Λογικά όλες οι εταιρείες θα στείλουν μέηλ κάποια στιγμή, μεγάλο ρόλο παίζουν και οι μπαγλαμάδες που κινούν τα νήματα για κάθε εταιρεία στην Αθήνα. Αυτοί που κάνουν την δουλειά τους ενημέρωσαν τα κεντρικά και γίναν οι κινήσεις, αυτοί που δε κάνουν έχουν τον φραπέ και το τσιγάρο στο χέρι και λένε εντάξει μωρέ, Ελλάδα, κάτσε να πάει 5 Δεκ και βλέπουμε τί θα κάνουμε. Πάντως όλοι τους δουλεύαν με το ίδιο σκεπτικό πέρυσι όταν βγαίναν οι άδειες και μείναν με το πουλί στο χέρι τώρα.

Πάντως ξέρω πως κάποιες εταιρείες προσπαθούν να αγοράσουν κάποια από τις 22 ότιναναι άδειες που έχουν δωθεί και να επανέλθουν στην αγορά με αυτό το τρόπο.
    ετσι εχω ακουσει και γω. εμενα παντως δεν νομιζω να με πιανει.εφαγα περσι τα χριστουγεννα το κλείσιμο στην Δανια. απλά θα υπάρχει στα ελληνικά το σαίτ της μπετφεαρ πχ; βαριεμαι να το γυρναω στα δανεζικα. αν και πιστευω οτι θα ξανανοιξουν μολις πουληθει ο ΟΠΑΠ.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Το σκεπτικό είναι πως μόλις γίνει η πώληση θα ξαναδωθούν άδειες, ναι.

Άτομ, τον λογαριασμό της betfair τον άνοιξες από Ελλάδα ή Δανία; Η επιλογή σαν γλώσσα θα παραμείνει αλλά αν τον είχες ανοίξει από Ελλάδα πιθανότατα να κλείσει. Βέβαια βλέπουν και το IP σου και εφόσον είναι Δανίας να το κρατήσουν. Απλά υπάρχει πάντα η πιθανότητα να το κλείσουν, αν είναι ελληνικός, και να χρειαστει να επικοινωνήσεις μαζί τους να τους πεις πως μπαίνεις από Δανία και να στο ξανανοίξουν.

Tags for this Thread