Να ονομάσουμε κοινωνική χειραφέτηση και τις ελεύθερες εκλογές στο ιράκ και να το κλειδώσουμε.
Να ονομάσουμε κοινωνική χειραφέτηση και τις ελεύθερες εκλογές στο ιράκ και να το κλειδώσουμε.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
λευτερια στο νομαδικό προλεταριατο του αγωνιστικου μογγολικού λαού
φιλελεύθερος παρακρατικός
αλβανος χρυσαυγίτης
gay παπας
σουβλάκι καλαμάκι
emocore-commando
μεταλάς
χριστιανός-κρυφορεφορμιστης-φανεροπορτουνιστης
παραγωγός εισαγωγών
αντι-αντι-ιμπεριαλιστης (ιμπεριαλιστής)
Επίσης όταν ο κόκκινος στρατός ΜΑΣ ΕΣΩΖΕ από την απειλή του ναζισμού, αυτό τι ήταν, ιμπεριαλιστικός πόλεμος![]()
Σε τζούζει η αλήθεια του σοσιαλισμού, πριμιτιβιστή.
Αυτο ηταν καπως καλυτερο. Γελια,οπως και να χει
Δεν ειμαι πριμιτιβιστης
Επισης οπως σε ολα τα θρεντ ετσι και εδω συζητατε χωρις να δινετε στοιχειωδεις ορισμους με αποτελεσματα οτι να'ναι
Last edited by VidnaObmana; 24-11-2012 at 19:59.
Let The Freak Flag Fly!
Ένας είναι ο ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ορισμός, δε σου φταίει κανείς αν δε ξέρεις ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ.
http://www.scribd.com/doc/63179676/%...9C%CE%9F%CE%A5
Κατατάλλα έχεις χιούμορ κνίτη και αυτό το κάνει αστείο.
Ο ιμπεριαλισμός του λένιν είναι στοιχειώδες ανάγνωσμα, για όλες τις πολιτικές κατευθύνσεις. Ακόμα κι αν θέλετε να γίνετε δεξιοί, ακολουθήστε το παράδειγμα του Μάκη Βορίδη και διαβάστε λένιν και γενικότερα κομμουνιστές ηγέτες.
πάμε παρακάτω:
Έκδοση με σκανδαλώδη συμπεράσματα, όπως ας πούμε ότι το κεφαλαιο είναι ΠΑΝΤΑ ιμπεριαλιστικό, ότι δεν υπάρχει "παρασιτική ελληνική αστική τάξη", ότι η Ελλάδα Είναι Η Αμερική των Βαλκανίων κι άλλα ωραία. Μαρξική ανάλυση χωρίς το φετιχιστικό ύφος και τα άλλα φρικιαστικά της υφανετ.
Ικονοκλαστ αν το 'χεις διαβάσει πες καμιά γνώμη. Αν και λογικά θα τρολάρεις.
Οι άλλοι στ' αρχίδια μου.