νταξ ειναι με διαφορα τεραστια Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. τελεια και παυλα. ετσι απλα. τι να λεμε ρε πουστη μου.
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Έχει πολύ μεγάλη σημασία να τονίσουμε ότι πρόκειται για την καλύτερη σειρά έβερ. Δεν έχω ξαναδεί κάτι που να μου φτιάχνει τη διάθεση τόσο πολύ.
Eμένα δυστυχώς μου φαίνεται λίγο πεσμένη η τρίτη σεζόν, σε σχέση με τις προηγούμενες δηλαδή που βούρκωνα σε κάθε επεισόδιο σχεδόν. Το πάνε καλά (αν και πολύ αργά) στο αστυνομικό κομμάτι, αλλά στα υπόλοιπα (με εξαίρεση Μπατιστ) δε μπορώ να πω πως με έχει αγγίξει ιδιαίτερα. Το στόρυ της Αννυ ειδικά με έχει κουράσει πολύ (δε μ'αρέσει και καθόλου η φωνή της). Ελπίζω να αλλάξω γνώμη ως το τέλος της σεζόν.
+1. θα προσθέσω και τον Σοννυ. πιο βαρετοί χαρακτήρες άνετα και τα στόρυ τους αρκετά ασύνδετα με τα υπόλοιπα. Δεν λέω ότι είναι αχρείαστοι, χάρη στην Αννυ ξεδιπλώνει όλη την cajun φάση, και πλέον στον Σόννυ έχουν φορτώσει το κομμάτι με την κοινωνία των βιετναμέζων, αλλά όπως και να το κάνεις, αυτά τα δύο είναι τα λιγότερο ενδιαφέροντα απ'αυτά που συμβαίνουν στην Ν.Ο.
Η Άννυ εκτός των άλλων είναι και εκνευριστικότατη όμως και επίσης δεν μ'αρέσει η φωνή της....
Don't get me wrong πάντως, απέχω πολύ από το να είμαι hater....
η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ
Oύτε εγώ είμαι hater, αλλά οι αλήθειες να λέγονται.
Η 3η σεζόν είναι κορυφή, η Άννυ σοβαρεύει και σταματάει να τρομπάρει με διασκευές σε μαγαζάκια εδώ κι εκεί, ο Μπατίστ κάνει μάθημα σε πιτσιρίκια και έχει και τα υπαρξιακά του με τη τζαζ, ο Davis επανέρχεται στη σκληρή πραγματικότητα, και ο Delmond είναι θεός και απλά περιμένω τη στιγμή να παίξει. Μία σειρά που έχει παράλληλα 4-5 ιστορίες μουσικής και είναι όλες μπόμπες, τι λέμε τώρα.
Last edited by stam and the witches; 27-11-2012 at 03:57.
Άννυ, πουτάνα. Σας τα'λεγα εγώ.
Nα πούμε κάπου εδώ και πόσο κουκλάρα ήταν η Λαντόννα σ'αυτή τη σεζόν.
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band