Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 188

Thread: η πολυμετοχικοτητα στο παγκρατιο του 460 π.Χ.

compos mentis

Μόνο την αρχη διαβασα απ'το εμετικο ποστ φιξερ και μου 'φτασε για ν'αηδιασω να πω απλα ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΝ
    Αλλά φυσικά πως να δικαιολογήσουν τα φεικ τους αυτοι που 'χουν τη μυγα, δεν είχα ποτέ πάνω απο εναν ενεργό λογαριασμό τη φορά οπως εσύ και πόσοι άλλοι, δεν φταίω εγώ αν δεν έχετε τιποτα καλυτερο να κανετε κι ασχολείστε μαζί μου καθε τρεις και λιγο πως κανω το ενα και κανω το αλλο και ποσο προστακτικη αναγκη ειναι να φαω μπαν για το καλο του φορουμ και ποσο αυτο θα βοηθησει το υποτιθεμενο προβλημα μου που ως ειδημονες εχετε εντοπισει και του οποιου ξερετε τη λυση κι ολες αυτες τις αηδιες που αραδιάζετε για να καλυψετε τη χαμερπεια και την αχρειοτητα σας προσπαθωντας να δικαιολογησετε την κακοηθη εμμονη σας που επιτασσει να φαω αδικα μπαν.
    Last edited by menumission; 29-11-2012 at 01:36.

Meth Swastika Lyse's Avatar

DEAR INTERNET DIARY,

compos mentis

Α και διαβασα και τις μαλακιες του ανχολι στην προηγουμενη σελίδα. Για να τα πάρω με τη σείρα. Δε σου πεφτει κανενας λογος τι παιζει με "οικογενειες μου κλπ" για να είσαι σε θεση να ξερεις, δεν εχω ιδεα σε τι αναφερεσαι ως δικο μου το οποιο κρινεις πως ειναι σοβαρο, άρρωστος είσαι και προφανως φαινεσαι οπως και οι ψυχωσεις σου μια εκ των οποιων στην προκειμενη ειναι να βγαζεις αυθαιρετα πορισματα τα οποια αναγεις ή εστω πλασαρεις ως αδιασειστες αληθειες, δεν ειπα ποτε πως εχω πεσει θυμα ξυλοδαρμου απ'τον σαιμπερνοτ ουτε ισχυει κατι τετοιο και ναι δε με ενδιαφερει η αποψη ενος 'μαλακα στολκερ γονιπετης ίπτιο φωνήεν', σωστα μαντεψες.
    Last edited by menumission; 29-11-2012 at 02:21.

Subspecies: Κώλος Κωλαράκι Τορνευτό's Avatar

αν ηταν προσθιο συμφωνο?

compos mentis

πωπω μα τι πνευματωδης τυπος μονος σου το σκεφτηκες ε? εχω μεινει μιλαμε, το ατομο τι ειπε
    Και διάβασα το εμετικο ποστ σου μεχρι τελους.
    Ας υποθεσουμε λοιπον πως ολα οσα εγραψες στεκουν κι εγω εχω το προβλημα, εσυ ως υποτυπωδες δειγμα χρηστη που αντιπροσωπευει τον ηρεμο ζεν τυπο που εισαι χωρις ιχνος φραστικολεκτικης επιθετικοτητας, ως ισορροπημένο άμεμπτο υπερανω πασης μομφης ατομο, πως δικαιολογείς αυτό το ποστ για παράδειγμα
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Dear FIXXXER,

Someone has tried to log into your account on ЭЛЕКТРИК РЕКВИЕМ with an incorrect password at least 5 times. This person has been prevented from attempting to login to your account for the next 15 minutes.

The person trying to log into your account had the following IP address: 94.66.78.171

All the best,
    ЭЛЕКТРИК РЕКВИЕМ
    και ολα τ'άλλα που σε συνδυασμο με τις σχετικες αναφορες σου στο τσατ ανα διαστηματα, δομουν ενα μοτιβο συμπεριφορας η συχνοτητα της οποιας μονο με μορφη ψυχωσης ή μανία καταδίωξης θα μπορουσε να μεταφραστει, δεδομενου πως βριζοντας με σε ανυποπτες στιγμες και ασχετα θρεντς ή στο τσατ, επανειλημμένως με είχες κατηγορήσει πως μουτζωσα ποστς σου που μεχρι τοτε ουτε καν ειχα αντικρίσει; Και γιατί δε γραφεις πια ως φιξερ αλλα μ'ενα απ'τα φεικ σου τα οποια πολυ πιθανως να εχουν χρησιμοποιηθει ανα καιρους για να με βρισεις πριβε στο τσατ?
    Last edited by menumission; 29-11-2012 at 04:41.

Senior Member landy's Avatar

μια χαρά είναι η menumission, τα λέει καλά

δήθεν asimoulis's Avatar

Να γίνει το παρόν θρεντ η γωνιά της σταυρούλας.
    Last edited by asimoulis; 29-11-2012 at 03:44.
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

compos mentis

Άσχετα αν δεν θυμαμαι κανενός το όνομα απ'τους τελευταιους που εγραψαν παρα μόνο του φιξερ που τον λενε και Γιαννη περ'απο τορνευτο κωλαρακι και του Μιτσμανν Μαλακα που τελικα τον λενε Δημητρη και οχι Γιωργο και ο οποιος αποτελει και τον μοναδικο, απ'οσους με την ευγενικη συμμετοχη τους συνέβαλαν στο παρον θρεντ, με τον οποιο εχω γνωριστει κι απο κοντα. Α τον ψυχακια ξεχασα. Κατα τ'αλλα ναι, Σταυρούλα με λένε.
    Α και για να μην ξεχνιομαστε, είναι τουλαχιστον γελοιο να επιρρίπτετε την ευθύνη για το γαμησι του φορουμ σε μενα τη στιγμη που παντα εσεις αρχιζετε τετοιου ειδους φλειμς οσον με αφορα.
    Last edited by menumission; 29-11-2012 at 04:20.

menumission δεν είσαι καθόλου χαζή, βρίσκεις πολύ εύκολα τις αντιφάσεις και τις μικροπρέπειες και τις αδυναμίες στο λόγο των άλλων. Το γεγονός ότι δεν κάνεις καμία προσπάθεια αυτοκριτικής δείχνει ότι φοβάσαι να αντιμετωπίσεις τον εαυτό σου. Δεν είναι κακό που θέλεις να πάρεις πράγματα από το φόρουμ - εκτίμηση για αυτά που ποστάρεις και λες, ανθρώπινη επαφή, οτιδήποτε, όλοι τα θέλουν αυτά ότι και να λένε (δε θα υπήρχαν πινκς και συζητήσεις για αυτά αλλιώς). Το κακό είναι ότι απελπίζεσαι όταν δε τα παίρνεις, προσπαθείς με τη μέθοδο του "ξανά, ξανά και περισσότερο" μέχρι που γίνεται συνήθεια, χάνεις το μέτρο, χάνεις την αντικοινωνικότητα αυτού του πράγματος που κάνεις. Ναι, οι περισσότεροι πόστερς σε εκμεταλλεύονται για να βγάλουν πάνω σου απωθημένα - deal with it, εσύ τους δίνεις το ελεύθερο. Δε πρόκειται να τους πείσεις ή να τους κάνεις να αισθανθούν ένοχοι αν απαντάς στη κάθε μαλακία. Αυτό που θα τους κάνει να σε αποδεχθούν είναι να παίξεις με τους κανόνες τους, θέλοντας η μη, και αυτό ισχύει για οποιοδήποτε φόρουμ, έξω η μέσα από τον υπολογιστή.

Ένα από τα πράγματα που μπορείς να κάνεις είναι να ρωτάς τον εαυτό σου εάν ενδιαφέρεται να ακούσει κάποιος, πριν μιλήσεις. Εϊναι δύσκολο το να μη μιλάς όταν παίζει μοναξιά (και δεν είναι κάτι να ντρέπεσαι, οι περισσότεροι είναι σε τέτοια φάση, αλλιώς δε θα ήταν εδώ) αλλά θα δώσει νόημα στις φορές που το κάνεις. Και εάν μπορείς να αποδεχθείς το ποια είσαι, τι ψάχνεις, πώς έφτασες εδώ, γιατί έγινε ότι έχει γίνει, ίσως να μπορείς να φτάσεις στο σημείο που να μη περιμένεις κάτι συγκεκριμένο και οτιδήποτε θετικό να είναι καλοδεχούμενο. (Και να να δίνεις Χ σε ότι έχει γίνει μέχρι τώρα και να ξεκινάς από το μηδέν, πιθανόν και σε άλλο χώρο με άλλα άτομα (no pun intended) είναι μερικές φορές το καλύτερο)
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Quote Originally Posted by menumission View Post
    να πω απλα ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΝ
    Το ban σημαίνει πως δεν σε θέλαμε μια και καλή, δεν ήταν προτροπή να φτιάξεις νέο account, lol.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

314222 Mitsmann's Avatar

Quote Originally Posted by asimoulis View Post
    Να γίνει το παρόν θρεντ η γωνιά της σταυρούλας.

o τιτλος ειναι μια χαρα και ειναι ενα πολυ ενδιαφερον και συναμα δαιδαλωδες θεμα που θα μπορουσε να αναλυθει απο πολλες πλευρες αλλα επιλεξατε ενα ανηλεες σπαμμινγκ, τρολλινγκ, νταηβινγκ, λιβ του φλαη, φλαη του λιβ.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Mazikeen Krux's Avatar

παιδιά, είναι δύσκολο και σκοτεινό πράγμα η μοναξιά και η απόρριψη. μην είστε τόσο καταγγελτικοί και προσπαθήστε με αυτά που λέτε να βοηθήσετε και όχι απλά να πετάξετε την σταυρούλα ή την όποια σταυρούλα σε μια γωνιά του ίντερνετ όπου δεν θα την βλέπετε. ναι έχουν δίκιο όσοι μίλησαν παραπάνω και θα συμφωνήσω με την συντριπτική πλειοψηφία των όσων λένε αλλά η ανθρώπινη ψυχή είναι πιο ψηλά από μερικά πίξελς, έτσι θέλω να πιστεύω εγώ τουλάχιστον. τι να πω και μένα με τρομάζει μερικές στιγμές αλλά κάθομαι και το σκέφτομαι και λέω οτι περισσότερο στενοχωριέμαι παρά αγανακτώ που μου χαλάει το browsing. δεν ξέρω ρε παιδιά, βοηθήστε όσοι μπορείτε.
    I'll bury you in your god's fucked garden

A rock, an island Drumsick's Avatar

Tόση κούραση, που πονάει.

Meth Swastika Lyse's Avatar

Krux, ωραία το φαντάζεσε (καμια ειρωνεία), αλλά εδώ δεν είναι μονο η μοναξιά και η αππόριψη.Υπάρχει και μια βάση βαριάς ψυχιατρικής ασθένειας.Αν δεν της δώσουν κάποια ώθηση τα ψυχοφάρμακα που της έχουν γράψει και κύριως αν δεν υπάρχει κάποια σημαντική στήριξη απο το φιλικό και απο το οικογενιακό της περιβάλλον, τότε απλά το ιντερνέ της κλάνει ταρχιδία.

Mazikeen Krux's Avatar

το αν υπάρχει διαγνωσμένη ψυχική διαταραχή (πράγμα που δεν γνώριζα) υποστηρίζει ακόμα περισσότερο αυτό που θέλω πω εξαρχής.

το περιθώριο είναι άσχημο πράγμα και το θέμα δεν είναι αν εκεί έσπρωξε τον εαυτό της η σταυρούλα ή το φόρουμ. το θέμα είναι οτι το περιθώριο είναι άσχημο πράγμα.
    I'll bury you in your god's fucked garden

Tags for this Thread