Μόλις καταφτάσει το hardware που έχω παραγγείλει, θα παίξει βήμα βήμα ενημέρωση για την κατασκευή της 1ης Remedy ΛΑΔΟcaster.
Spoiler
Μόλις καταφτάσει το hardware που έχω παραγγείλει, θα παίξει βήμα βήμα ενημέρωση για την κατασκευή της 1ης Remedy ΛΑΔΟcaster.
Spoiler
Last edited by Djerdjelesh; 24-11-2012 at 05:50.
καντην με διαφανο πλαστικο να μπορεις να το γεμιζεις με λαδι μεσα και να κουνιεται καθως παιζεις \m/
ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ ΜΑΓΕΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
Το ακρυλικό σώμα πλάκα πλάκα είναι κάτι που θα ήθελα να δοκιμάσω στο μέλλον, σ' αυτό το στυλ περίπου
Ορίστε και το cigar box amp που λέγαμε
Όποιος ψήνεται, pm
Last edited by Djerdjelesh; 24-11-2012 at 21:05.
http://www.metalinjection.net/av/8-t...angry-engineer
Το είδα 3 φορές, ΚΛΑΙΩ!!!!!!
Βιβλικές αλήθειες! Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να ανακηρυχθεί άγιος και να υπάρχει ημέρα του Αϊ-Μηχανικού Ήχου.
Deafening, painstaking, BB King
Εκεί που μιλά για το ραβδί του Χάρι Πότερ και τα σολα της κιθάρας ειλικρινά δάκρυσα...!
Bass Hater
Licenced to Chill.
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
στον εγκεφαλο των ντρμς εχω καρφωσει τ ακουστικα μου και ακουω. η θυρα ειναι το κλασικο στερεοφωνικο μινι τζακ. αν εγω του βαλω ενα σπλιτερακι που θα ειναι αρσενικο καρφι στερεο, και βγαζει 2 θυλικα στερεο ,για να βαλω στη μια θυλικη ακρη τα ακουστικα και στην αλλη θυλικη ακρη να βαλω ενα ρικορντερ να με ηχογραφω, θα δουλεψει αυτο? δηλαδη και το ρικορντερ και τα ακοτυστικα θα παιρνουν στερεο σημα? ή παπαρια? υπαρχει τετοιο σπλιτερακι ή απλα το στερεο το σπαει σε 2 μονα σηματα οποτε πουλο? για πειτε
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Ναι, απλά παίρνεις ένα σπλίτερ και είσαι οκ. Δεν νομίζω να δεις τραγική διαφορά στον ήχο από πλευράς ποιότητας, καμιά φορά το κάνω αυτό όταν παίζω με άλλο άτομο και είμαστε και οι 2 μας με ακουστικά...
Shall I say I was wrong, if I'm right?
den einai uema poiothtaw mvre apla sth fash pou thelw sto idio vusma na sundesw kai ta akouystika kai to recorder thelwna phgainei stereo hxos kai sta 2 auta, etsi wste na mhn exei px to ena akoustiko sigh, ;h na grafetai hxos mono sto ena kanali touy recorder. opote eimai kala etsi. se eyxaristw. ithela apla na sigoureytw
ποθτανα ολα
iola 11
Κάτι τέθκοιο και είσαι κομπλε:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16882021055
θενξ αγορινα
ποθτανα ολα
iola 11
Ώς μπασίστας να πω πως όλα τα παρακάτω είναι κακοήθειες...
![]()
Licenced to Chill.