Παρασύρθηκε, νόμιζε οτι ήταν αεροβόλα.
Παρασύρθηκε, νόμιζε οτι ήταν αεροβόλα.
παίζουν Προο-Ηρακλής για το Κύπελλο και τα παιδιά μας στην εξέδρα έχουν ανεβάσει καμιά δεκαριά σημαίες και στοχάδια.
θλίψη γαμώτο.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
τον τοιχο του γηπεδου που ειναι γεματος στοχους δεν τον ειχες προσεξει?
εδω και καιρο συμβαινει αυτο στην Προο δυστυχως, το διαβαζω σε φορουμ, το ειδα σε φωτο απο το μπαραζ
και απο ο,τι μου εχουν πει φιλοι, ειναι λιγοι οι συγκεκριμενοι που τα κανουν αλλά απο αυτους που δεν βγαζεις ακρη
εχουμε κι εμεις βεβαια (ισως περισσοτερους) αλλά η κατάσταση ειναι ελεγχόμενη (aka δεν εκφράζεται τουλάχιστον στο γήπεδο)
θλιψη πραγματικα
όταν ακούς σε τέτοιες γειτονιές τέτοια πράγματα αρχίζεις να πιστεύεις ότι σταλήθεια we are fucked.
Από κει πέρα εκεί σ'αυτούς που δεν πας καθόλου Παυλάρα λατρεία το AntiFa πανί είναι πάντα πρώτη μούρη![]()
![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
τι οταν ακους βρε? απο αυτες τις γειτονιες αντλουν την δυναμικη τους μεταξυ αλλων
9% στην Νικαια, 8 στον Κορυδαλλο και στο Περιστερι, 7 στο Αιγαλεω και παει λεγοντας
για αλλους λογους δεν παμε τους φτερουγιν, οχι για τα πανια τους![]()
12% στην (ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ) παιδια.
αλλα ο Αιαντας δεν εχει μολυνθει. ακομα.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
ισχύει για τον τοίχο αλλά (εκτός της διαφοράς του "πήγα ένα βράδυ στα μουλωχτά και ζωγράφισα πέντε στόχους σε έναν τοίχο" και του "ήρθα και κάθομαι στη θεσάρα μου με το μπλουζάκι μου και τη σημαιούλα μου μέρα-μεσημέρι") είχα πάρει θάρρος γιατί όσο φτάναμε στα τέλη της περσινής σαιζόν είχαν φύγει τα πανώ και τα περισσότερα Παιδιά.
τώρα είχαμε σημαίες ωραίες καθαρές σιδερωμένες σένιες και το κυριότερο, στα γνωστά ερωτόλογα στα στενά (μετά το ματς και μέχρι να φύγουν οι του Ήρα) για τις μάνες των και τις μπουγάτσες των και την πουτάνα τη θεσνίκη, είχαμε και χαιρετισμούς στους ήλιους (.) και φωνές για άπλυτους συριζαίους και όλη αυτήν την τζαζ τέλος πάντων. αυτά πρώτη φορά στην κόρη του Κορυδαλλού μας.
έχει παθαναϊκό στον άλλο γύρο, ας πιούμε όλοι στην υγεία μιας μεγαλοπρεπούς πράσινης πούτσας μήπως και ξενερώσουν και δεν ξαναπατήσουν.
όχι ότι υπάρχει περίπτωση να μην ξαναπατήσουν, αλλά λέμε.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
http://www.sport-fm.gr/article/588459
Αντιπαλος στην 2η φαση (λογικα)
![]()
αεχτσηδες γιααα πειτε...
![]()
βαλτε μεσα τον γκαγκαλουδη
να καει να καει το πελεκουδι
εισαι η μεγαλυτερη πουσταρα που πατησε παρκε
δεν χωρας στην αγαπημενη σου ζελα ουτε καν φετος με γιαννοπουλο και μπραμο
τραβα αυτοκτονα
o scocco δεκατο trend στο twitter , εκανε παπαδες λενε στο ματς αργεντινη - βραζιλια
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
χα,εβλεπα το ματσακι και κεντουσε
2 τεμαχια τους πεταξε
μπραβο στη διοικηση της αεκ που τον μοσχοπουλησε![]()