βλεπω γιουλαη να το εκτυπωνει και να παιρνει τις καρφιτσες.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
<FIXXXER> λοιπον οταν φτιαξω μπαντα θα ονομασω το πρωτο μου αλμπουμ "Ψυχολογικα Τεστ με τη
Ραδιενεργεια"
δεν ασημωνουμε τον Δραγονλορδ να κανει το νο1 ξορκισμο?
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Γιατί ρε Σταυρούλα με μουτζώνεις? Δε φτάνει που σου'κανα τζάμπα ρίντινγ! ..εεε ρε κάτι άνθρωποι![]()
<FIXXXER> λοιπον οταν φτιαξω μπαντα θα ονομασω το πρωτο μου αλμπουμ "Ψυχολογικα Τεστ με τη
Ραδιενεργεια"
Αφού έκανες αυτό το ποστ είδα και το αποπάνω
και για να κάνει τον κύκλο της η μουτζοφάση πάμε πάλι
μια για καθε δαχτυλο αυτη ειναι η 5η, η αρχή ειναι το τέλος και το τέλος η αρχή
![]()
σιγα καλε σ'ακουσαμε
λοιπον επηδεις το πραμα ειναι σοβαρο...
γιουλαι μην ξαναποσταρεις λινκς απο ER στο cyberia
μπαινουν φασιστακια απο το παλαι ποτε HELLAS και δεν σε φταιει κανενας ασχετος με την ανωμαλια που σε δερνει να φαει σκηνικο απο καποιον μαμελουκο που ειδε την φωτο του εδω μεσα
ασχετα απο μπαν κλπ...σεβασου ατομα που δεν σε φταιξαν σε τιποτα
Ρε βγάλτε τη βρισιά από την πρώτη απάντηση, θέλω να ψηφίσω "Ναι" :D
True Metal Or No Metal At All
ποια βρισια?
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Αυτό το ποστ πήρε 17 πινκς επειδή 17 άτομα θεώρησαν πιθανό ένα «φασιστάκι απο το παλαι ποτε HELLAS» που τώρα μπαίνει στο cyberia να δει τα λογκς που ποστάρει η γιουλαι εκεί και να διαπιστώσει ότι αυτά αναφέρονται σε ένα φορουμ που λέγεται electricrequiem.com και μετά να το επισκεφτεί και να ψάξει για να βρει φωτογραφίες των χρηστών του και μετά να ψάξει να τους βρει στο δρόμο και να τους επιτεθει γιατί ????????? profit ;
Έχετε κάψει τα μυαλά σας όλοι εδώ μέσα.