Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 167

Thread: EAR

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

μια στείρωση.

Subspecies: Κώλος Κωλαράκι Τορνευτό's Avatar

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    Ουφ, σκάστε πια.
    LOL

Εμένα μου λείπει το να είναι το ER μουσικό φόρουμ, είτε με μάγκαζιν, είτε πριν το μάγκαζιν, δεν μου έκανε διαφορά ως προς αυτό (στο "μετά το μάγκαζιν" άλλαξε το πράμα). Εγώ έγραφα και στο μάγκαζιν άρα δεν θα μπορούσα να μην το υποστηρίζω - υπό όρους, γιατί και από τα εσωτερικά του έγιναν χοντρές μαλακίες με τις οποίες χαλάστηκα πολύ κι εγώ ο ίδιος.
    As prosexes

Το ερώτημα είναι όμως κατά πόσο μπορεί ουσιαστικά να υπάρξει ένα μουσικό φόρουμ σήμερα, για διάφορους πρακτικούς λόγους. Κι εγώ ο ίδιος δεν ακούω πια μουσική όπως άκουγα, το μόνο που κάνω είναι μία-δυο φορές την εβδομάδα να χαζεύω στο νετ για κανα δίωρο, να βάζω 5 δίσκους να κατεβαίνουν στο σοουλσηκ και να τους ακούω χωρίς να τους προσέχω καν. Αλλά νομίζω ότι συνολικά έχει αλλάξει η εμπειρία της ακρόασης στο πιο γρήγορο, το πιο αποσπασματικό, έχουν διαλυθεί οι "παραδοσιακές" μουσικές κοινότητες. Κάποιος είχε γράψει για τη "γενιά του streaming" που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο ως έννοια. Όπως και να'χει, αυτό δεν είναι καλό ή κακό, είναι άλλη μια πολιτισμική αλλαγή. Το αν καταλύει γενικά τις ταυτότητες αντί να αποσυνθέτει τις παλιές και να βρισκόμαστε σε ένα στάδιο αναμονής για νέες, δεν είναι κάτι που μπορώ προσωπικά να προβλέψω, ούτε και να αξιολογήσω. Και οι παλιές μουσικές ταυτότητες δεν ήταν "αθώες", ήταν οχυρώσεις σε κάποια πράγματα, υπαγόρευαν ένα κάρο περιορισμούς (απ' το ντύσιμο, τον μποεμισμό, την κατανάλωση του εισοδήματος σε συγκεκριμένα πράγματα με μηχανικό τρόπο κ.α.). Συνεπώς δεν θα μπω στη διαδικασία να αναπολώ τη χαμένη μουσική μας κοινότητα. Το πρόβλημα μου εμένα ως προς τη μουσική είναι πιο απλό: δεν βρίσκω ένα αξιοπρεπές webzine ή blog να πληροφορούμαι για νέες κυκλοφορίες (που να εμπιστεύομαι το κριτήριο εννοώ).
    Kaneis de noiastike

ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΕΚΤΡΙΚ ΡΕΚΒΙΕΜ

• Ban Firestorm. Μόνο και μόνο για το ότι δεν άκουσε την παράκληση του Νέρονα στο παρόν θρεντ αρκεί.
    • Ban γιουλάη. Εκτός απ' το ότι με ενοχλεί ακόμα και το ιντερνετικό stalking, γεμίζει συνεχώς με άχρηστες πληροφορίες τα θρεντς.
    • Κλείστε το General. Έχει τη μεγαλύτερη κινητικότητα από όλα τα υπόλοιπα φόρουμ και είναι ο μόνος χώρος που μπορεί να ξεσαλώνει το κάθε βλήμα που δεν έχει τίποτα να πει. Για τη δουλειά που χρησιμοποιείται υπάρχει το Reddit, το 9Gag και φυσικά το Facebook.
    • Διαχωρίστε το TV απ' το Cinema. Κι εγώ βλέπω περισσότερες τηλεοπτικές σειρές απ' ότι ταινίες, αλλά είναι τελείως διαφορετικές οι συζητήσεις που γίνονται στα δύο θέματα. Κατά τη γνώμη μου, οι κουβέντες εδώ μέσα όσον αφορά τον κινηματογράφο είναι αρκετά καλές και θα μπορούσαν να τραβήξουν το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων.
    • Το πιο σημαντικό: ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟ EMBED. Ας βάζει όποιος θέλει τα γιουτουμπ λινκς ΜΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ και να σβήνονται όσα ποστς έχουν μόνο γιουτιουμπ λινκς άσχετα και χωρίς σχόλιο. Και μόνο αυτό να γίνει, η ποιότητα των συζητήσεων θα αναβαθμιστεί εξαιρετικά.

Φυσικά δεν πρόκειται να γίνει τίποτα απ' αυτά οπότε ποιός χέστηκε.
    Kai meta egeneto to rokin. Sugxaritiria. Foveres idees, oles gia to boutso

exei 3efigei to pragma se ligo 8a poun na klisoume kai to sexion
    Yippee-ki-yay, motherfucker.

Senior Member freak brother's Avatar

μπαν σε ολους και να γραφουν μονο μελη απο το 2003-4 (the golden era) και EMA ΤΗΜΙ ΧΡΙΣΙ ΑΒΓΙ . Ολοι οι αλλοι στην εξορια του ροκινγκ.τζιαρ για ενα χρονο , οποιος δεν υπογραψει δηλωση μετανοιας e.rιτη και θυμαται απεξω 10 συλλογες απο το γιορ οουν κομπιλεισιο θα ξαναγυρναει πισω σαν ισοτιμο μελος .
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

compos mentis

Μην πέσει σε αχρηστία η παράνοια, να'χαμε τηλέφωνα να τα λέγαμε τώρα
    Last edited by menumission; 20-11-2012 at 16:59.

Senior Member freak brother's Avatar

210.36.38.833
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

compos mentis

αναρχοπανκοηλεκτρονικοπερίεργος έχει συνεργαστεί και με τους Ludwig Von 88
    Last edited by menumission; 20-11-2012 at 17:15.

MAS PSEKAZOUN Leech's Avatar

Παρακολουθώ τις αντιπαραθέσεις σε αυτό το θρεντ με αμείωτο ενδιαφέρον και νομίζω πως η αλήθεια βρίσκεται κάπου εδώ:
    Spoiler

Anti-Hero Reject's Avatar

XT βρε Leech...
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Won't Bow Neron's Avatar

[list][*] Ban Firestorm. Μόνο και μόνο για το ότι δεν άκουσε την παράκληση του Νέρονα στο παρόν θρεντ αρκεί.
    Να πω εδώ ότι ήμουν απ' αυτούς που είχαν ψηφίσει να μείνει ο Firestrom. Αυτό σημαίνει ότι (όσον αφορά εμένα τουλάχιστον) δεν είναι αναγκασμένος να βγάλει τον ψωλαρά γιατί κατά κάποιον τρόπο τον αποδέχτηκα (γκέι). Αν δεν το κάνει δεν μου φταίει αυτός, όπως έγραψα και παραπάνω, απλά δεν θα μπαίνω στο ER από την δουλειά.
    Αγάπη ρε μαλάκες.
    "Don't sweat the petty things and don't pet the sweaty things".
    George Carlin

compos mentis

προσοχή ακολουθεί άχρηστη πληροφορία
    Spoiler
    Last edited by menumission; 20-11-2012 at 18:02.

Senior Member 00i00's Avatar

XT ηταν...επιβεβαιωνω

λοιπον ο καλκις πολυ σωστα τα εγραψε γενικα
    αυτο με τις σειρες εχει ξεφυγει, θα μπορουσαν να μεινουν τρια μονο θρεντ
    ενα τζενεραλ, ενα για το Walking Dead κι ενα για την Μαγκι
    στα θρεντ γενικα για ταινιες η συζητησις μπορει να ξεφυγει επικοδομητικα, πχ για το συγκεκριμενο ειδος ή για αλλες δουλειες του σκηνοθετα
    γνωμη μου, παμ' παρακατ'

μπορω να καταλαβω οσους δεν θελουν να διαβαζουν και να μιλανε για μουσικη
    μπορει να ειναι σνομπ, μπορει να μην ειναι του γουστου τους οσα ποσταροντε εδω μεσα ή μπορει απλα να ειναι ανεραστα υπανθρωπακια και να μην ακουν καν
    το να μην θελουν ομως να γραφουν οι αλλοι για μουσικες και να προβαλουν παπαριτσες περι ροκιν ειναι το λιγοτερο τραγικο
    προσωπικα στα οσα χρονια ειμαι εδω μεσα διαβαζω και θρεντς για μπαντες/μουσικες που στην καλυτερη με αφηνουν παγερα αδιαφορο, στην χειροτερη τα μισω
    τα διαβαζω ομως γιατι πολλα απο αυτα ειναι απολαυστικα οταν ο θρεντσταρτερ εχει κεφια
    γενικα αυτο ειναι ο λογος που διαφερει απο οποιοδηποτε αλλο μουσικο φορουμ, οτι ο χρηστης θα προβαλει κατι απο την προσωπικοτις του ή την μαλακια του στο θρεντ
    αμα θελω ''επαγγελματικη'' κριτικη μεσα στην σοβαροφανεια τοτε εχω καμια 50ρια μπλογκς στα μπουκμαρκς...

γενικα το φορουμ ειναι καλο γιατι βγαζει ανθρωπιλα
    θα δαβασεις κατι κακο που επαθε καποιος και θα βγαλεις μια καποια συμπαθεια, ετσι, μονο και μονο μπας και διαβαζοντας το νιωσει λιγο καλα
    θα διαβασεις κατι καλο που επαθε καποιος και θα σπευσεις να πινκαρεις επωνυμα, ετσι, μονο και μονο για να νιωσει ακομα καλυτερα και να ανοιξει κι αλλη μπυρα

περι μπαν σε συγκεκριμενους χρηστες...
    ρε φιρεστρομ ο αλλος ομορφα και ωραια σου ζητησε να κανεις κατι ασημαντο για σενα το οποιο του δημιουργει προβλημα ομως
    ενταξει ωραιο και ωρες ωρες εχειτην πλακα του ολο αυτο το ιντερνετικο στυλακι σου αλλα νταξ
    σιγα το πληγμα στην πεηφανεια σου αμα κανεις μια υποχωρηση απο το σιγκ

για την δαιμονισμενη τι να πουμε...ουτε εξορκισμος την πιανει τωρα πια...

παω τωρα να κανω κανα οχι και τοσο διασκεδαστικο θρεντ για το Amer και το L (Εγω Ειμαι)

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by casshern View Post
    που έχουν να πουν κάτι πέρα από το κλασσικό ποδόσφαιρο-rpg-γυμναστήριο/μπάντα θα βρουν κάπου αλλού να επενδύσουν το χρόνο τους, αφήνοντας τους λούζερς να αναμασούν τα ίδια και τα ίδια.
    υπάρχει κάτι άλλο?
    Rock or Nothing

Subspecies: Κώλος Κωλαράκι Τορνευτό's Avatar

Senior Member Sotos_The_Tequiler's Avatar

κάποιοι χρήσται περνούν κλιμακτήριο με φαίνεται....
    κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!

Tags for this Thread