Μαλακίες. "Ο παλιός καλός καιρός" και αρχίδια. Και το rock ήταν καλό μόνο στα '60s-'70s, και το metal ήταν γαμάτο μόνο στα 80's, και οι μόνες καλές εποχές ήταν τότε που εμείς ήμασταν μικροί και τρέχαμε στους δρόμους και γδέρναμε τα γόνατά μας, και δεν έχω ξαναφάει καλύτερο τυρί φέτα από τότε που είχε γίδια η θεία μου πριν 25 χρόνια, και το ER ήταν γαμάτο όταν είχα μπει εγώ ενώ τώρα έχει παρακμάσει και φέξε μου και γλίστρησα. Όποιου δεν του κάνει, να η πόρτα. Αφήστε και post αποχώρησης να έχουμε να γελάμε. Τα πάντα στη ζωή είναι φάσεις και εξέλιξη (θετική ή αρνητική, είναι εντελώς υποκειμενικό), το μόνο που έχει νόημα είναι το αυθόρμητο, όποιος θέλει moderation ας πάει στο rocking ή στο kithara. Έτσι είναι η φάση αυτή την εποχή, αυτές είναι οι συγκυρίες, αυτοί είναι οι χρήστες, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ. Ο καθένας δείχνει με το χέρι του απέναντί του τον "υπαίτιο" για την "κατάντια". Χέστε με. Εγώ μια χαρά και μουσικές ανακαλύπτω εδώ πέρα αν έχω όρεξη/χρόνο, και χρήστες από κοντά γνωρίζω αν κάτσει και περνάμε καλά, και το καψιματάκι πέφτει ώρες-ώρες και γενικά έχω πολλά πράγματα για τα οποία να παραπονεθώ στη ζωή μου, το ER με πείραξε; Οι ξενερωμένοι να την κάνουν λοιπόν να μας αδειάσουν τη γωνιά, εδώ ο άλλος έφυγε γιατί το φόρουμ έδειξε ασέβεια στον Παΐσιο, τι άλλο να πω, I rest my case και όλα αυτά. Ασταδιαλα επιτέλους.
O man, when it's good it's great
When bad it's still OK
I'm just glad when it comes my way
ΥΓ1: Firestorm, γενικά φαίνεσαι καλό παιδί και είσαι ίσως και απαραίτητος εδώ πέρα, όταν όμως καταφέρεις να αποβάλλεις το κακό σύνδρομο (έχει κάποιο όνομα αυτό αλλά τεσπα) του να μιλάς συνέχεια για τον εαυτό σου, θα πάψεις να είσαι και μαλακάκος και όλα οκ.
ΥΓ2: Coloubra είσαι ο χρήστης που θέλω να γνωρίσω διακαώς!