Τι ωραία που ήταν όλα πριν βγει η ψηφιακή φωτογραφική.
Το βρήκα και το κοτσάρω κι εδώ:
"Υπογράφουμε για δικαστική έρευνα της ναζιστικής οργάνωσης
http://www.avaaz.org/en/petition/Inv...rty_of_Greece/
Ζητάμε δικαστική έρευνα για την δράση της Χρυσής Αυγής.
Οι πράξεις της είναι ρατσιστικές, αντι-δημοκρατικές και παράνομες και ο λόγος της σπέρνει το μίσος. Ο αρχηγός της έχει καταδικαστεί και φυλακιστεί για ακροδεξιά τρομοκρατία την δεκαετία του 1970, ο βουλευτής και εκπρόσωπος τύπου του κόμματος επιτέθηκε σε βουλευτές αριστερών κομμάτων σε ζωντανή εκπομπή στην τηλεόραση εκκρεμούν και δεν συνελήφθη ποτέ ενώ εκκρεμεί σε βάρος του δίκη για οπλοχρησία.
Υποψήφιοι και μέλη της Χρυσής Αυγής κατηγορούνται για σοβαρά κακουργήματα όπως φόνος και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.
Η φασιστική δράση της Χρυσής Αυγής εξακολουθεί και κλιμακώνεται με την ανοχή της Ελληνικής κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κάθε μέρα έρχονται στο φως καταγγελίες και αναφορές στα ΜΜΕ για εγκλήματα μίσους εναντίον μεταναστών που ποτέ δεν ερευνώνται. Ο εκφοβισμός και το μίσος είναι καθημερινότητα για μας. Πρέπει επιτέλους οι πράξεις τους να ερευνηθούν."
Spoiler
<FIXXXER> λοιπον οταν φτιαξω μπαντα θα ονομασω το πρωτο μου αλμπουμ "Ψυχολογικα Τεστ με τη
Ραδιενεργεια"
τι ελιναι το avaaz.org?
105 σελίδες για τη χρυσή αυγή, και γαμώ τη διαφήμιση.
Πώς ακριβώς λειτουργεί ως διαφήμιση αυτό που συμβαίνει εδώ?
Και εδώ και παντού. Βλέποντας τη κακή χ.α. λέει ο μπάρμπας, "βρε μια χαρά είμαστε με νδ και πασόκ".
Ο ίδιος άμπαλος είμαι εγώ, είτε παίξω σε μια όμαδα α εθνικής, είτε στην παιδική χαρά, στην παιδική χαρά όμως θα φανώ μπεκενμπάουερ.
Με άλλα λόγια, γάμησέ τους αυτούς, θα σβήσουν, όσο ασχολείσαι τόσο αξία δίνεις. Αλλού είναι το πρόβλημα.
Λέω εγώ τώρα...
Atropos, σκάνε σήμερα το βράδυ 10 χρυσαυγίτες και μαχαιρώνουν ένα μετανάστη ο οποίος καταλήγει να χάσει το νεφρό του. Κανένα μέσο δεν αναφέρει ή δεν επεκτείνεται στην είδηση, άλλα παρουσιάζουν το περιστατικό σαν ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μεταναστών.
Εξήγησε μου με απλά λόγια πως γίνεται να βοηθήσει το να προσπαθήσεις να αγνοήσεις το περιστατικό και να μην αναφέρεσαι στη χρυσή αυγή.
Ο μπάρμπας δε μπαίνει εδω μέσα. Παρόλαυτά τα μίντια εχουν φροντίσει ιδιέταιρα ολο αυτό το καιρό να μάθουν τη χρυσή αυγή οι πάντες, μαζί και το "ανθρώπινο" πρόσωπο τους. Φροντίζουν να τους τη θυμίζουν και τακτικά.
Όταν λές διαφήμηση εννοείς προφανώς οτι η συνεχής ενασχόληση με τη χα λειτουργεί θετικά απέναντι στην ίδια τη χα. Αυτό πώς θεωρείς οτι συμβαίνει? Ποιά η μηχανική αυτής της λειτουργίας στον θεατή? Δεδομένου του οτι η χα είναι ήδη γνωστή στους πάντες, πώς η περαιτέρω και πιο εκτενής γνωστοποίηση της δράσης της λειτουργεί θετικά υπέρ της?
Δες τα σχόλια κάτω από τέτοιες δημοσιεύσεις, 9/10 είναι καλά του κάνανε. Και έτσι δίνεις θάρρος σε άλλους να το ξανακάνουν.