Το προφανές, υποθέτω. Ότι στη δισκοθήκη κάθε μικροαστού μεσήλικα υπάρχει το the wall και πιο δίπλα το "ποιος είδε πλοίο στον ψηλορείτη (ή οπως λέει το άσμα)" του μεγάλου Γιώργου Νταλάρα, ένα "δι ευχών" της Χαρούλας και η "πουτάνα η ζωή που μου χρεώσανε" του μεγάλου Νότη.
Πιο ακίνδυνος κι απ' τον Κουβατσέα με λίγα λόγια.
ακίνδυνοι και επικίνδυνοι καλλιτέχνες λοιπόν
οτι επακριβως εγραψε ο καρχαρτς και...
και διπλο BIC να παρετε ε?
νοιωθω την αναγκη να γραψω κατι....
βασικα οχι για την θρεντσταρτερ που ετχικιαλλιως το εχει δεσει το θεμα....
Pixies εισαι σεβαστικια γυναικα και απ'οτι θυμαμαι ξερεις κι απο μπυρες (ακαταδεχτη αλλα δε βαρεις)
θελω να σε κνω μια προσωπικια ερωτησις και οχι αδιακριτη...εισαι οσο εισαι, εχεις γυρισει την μιση υφυλιος αρα δεν εισαι ΒΛΑΧΑ
ρε μαναρακιμ, ρε μααμ καλη, οκ πηγες και τα σταξες στον νεοπαλαιονεοεπαναστατημενο νεαρο
απο το πρωτο του αλμπουμ ζητηξες τιποτα? μη με πεις για Wall και τα τετοια...ο τυπος παιζει τα προσωπικα του σκουπιδια απλα ο κοσμος κανει διαλειμμα για τσιγαρο τοτε
συγνωμη, πραγματικα, ικετευτικα και σπαθενια
αλλα η στασις σου ειναι ενα ακομα ντουβλο στο ντουβαρι
εγω κατανοω οσους θα πανε, γουσταρουν να δουν αυτο το "υπερθεαμα", να μη χαθει νοτα, να ακουσουν το the wall live στη ζωη τους, εστω απο τον Waters, οχι απο την μπαντα που διασκευαζει φλουντ παιζει στο Μυλο και την επομενη παιζει ρορυ γκαλαχερ τριμπιουντ (κι απο καλους ντοπιους μουσικους ok)
κανει την κονομα του σιγουρα, αλλα ο θεατης την ξεχρεωνει μεσα του με τις 2-3 ανατριχιλες που μπορει να του προσφερει ενα τετοιο λαιβ, κ απο πολλους ειχα ακουσει για την προηγουμενη φορα για συναυλιακες εμπειριες απο τις μεγαλυτερες για αυτους.
οποτε γιατι να μην ενθουσιαζονται εστω και τοσο πολυ.
εγω κ Αθηνα να μουν, δεν θα πηγαινα κ γιατι δεν περναω καλα σε μεγαλες συναυλιες με πολυ κοσμο κυριως και για τα πολλα φραγκα τοτε (εκει μπαινει κ η αρπαχτη που δεν ειναι και θεμα waters μονο αλλα κ διοργανωτων) και για κανα 2-3 αλλους λογους (ενας πχ εχω ψυχολογικο με πινκ φλουντ μεγαλη ιστορια αλλη φορα..), ισως να πηγαινα για τζαμπε κ γω.
επισης το παραδειγμα δισκοθηκης με νταλαρες δεν ειναι για μενα επιχειρημα. αντιστοιχης φυσιογνωμιας απο μουσικης πλευρας με το η γενια του πολυτεχνειου μας γαμησε. ναι δεν το εξισωνω εννοειται σε μεγεθος, αλλα για να συννενοουμαστε το λεω.
..Γω νόμιζα πως ήσασταν ο Σπουδαίος Θεός, ο Μεγαλοδύναμος
αλλά σεις δεν είστε παρά ένα ειδωλάκι, ένας κόπανος με γραβάτα
Σκύβω ήδη να πιάσω το κέρατο
που χω κρυμμένο στα σταράκια μου...
http://justaburn.blogspot.gr/
http://www.facebook.com/pages/Nights...70783152963345
http://www.downtunedmag.com/p/downtuned-radio.html
https://www.facebook.com/1000modsFanClub
An o Waters είχε και την προηγούμενη φορά τέτοια εισητήρια, και όχι το χαμηλότερο 55 ευρά δεν νομίζω να έλεγε κανένας τόσα πολλά. Πραγματικά ήθελα να δω το Wall live και το είδα (και τις 3 μέρες) και ήταν εμπειρία συναυλιακή, είχα κάνει και ένα αποθεωικό σχόλιο θυμάμαι. Αν το έβλεπα από τους Pink Floyd στο Βερολίνο φαντάζομαι θα ήμουν πιο ευχαριστημένος για την ιστορικότητα του live, ίσως λιγότερο από θέμα απόδοσης, αλλά θα μπορούσα να πω να πω ήμουν και εγώ εκεί και γούσταρα. (δεν εννοώ πουθενα ότι οι Floyd) είναι κακοί στα live, μιλάω για το συνολικό θέαμα έτσι).
Και στην τελική το να πάει κάποιος σε ένα τέτοιο υπερθέαμα πλεον και όχι απλά live, είναι value for money, ξέρει τι θα δει και θα περάσει στανταρ καλά, ε αν είναι πρωτη φορα μπορεί και να ανατριχιάσει ολόκληρος. Βέβαια η δευτερη φορά σε 2 χρόνια σκάει λίγο άσχημα είναι η αλήθεια.
Το ότι o Waters βγάζει λεφτα από αυτό ε δεν λεέι κάτι, λες και όλες οι υπόλοιπες μπάντες όταν παίζουν τα παλιά τους σε περιοδίες δεν βγάζουν λεφτα, ή δεν "εκμεταλεύονται" τη σχέση οπαδών με αυτά? Η κάποιος θα δει την "αγαπημένη" του μπάντα μια φορά και μετά όχι άλλο γιατί είναι εμπορικό πλέον.
Κυρίως εδω το πρόβλημα είναι το τεράστιο hype που έχει δημιουργει και θα μαζευτούν κάθε καρυδιάς καρύδια και όχι μόνο οι true.
E μιλάμε για έναν από τους εμπορικότερους δίσκους εβερ. Και λογικό είναι να είναι σε κάθε είδιους δισκοθήκη, προσωπικά τον έχω βρει από δισκοθήκη Notis και Sakis μέχρι East coast rap και ούτε για αστείο δεν τον ξεφορτωνόταν κανένας. Και βέβαια είχαν πάει oi aganaktismenoi και οι kifisiotes apo exarcheia, οι πρώην rock και ροκ επαναστάτες νυν δημόσιοι υπάλληλοι και όλοι οι παρόμοιοι, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Δηλαδή η παρακολούθηση του live και αυτός που πήγε παίρνει πόντους αν ήταν παρέα με την elite και χάνει σε κάθε άλλη περίπτωση?
Τέλος η πλάκα είναι ότι ο Waters μπορεί και να τα πιστεύει όλα όσα λέει ή απλά να πουλάει το δημιουργημά του, ε και? Δεν μειώνεται η αξία του δίσκου και στα του live ο καθένας κάνει τα κουμάντα του, ξέρει τι δίνει ξέρει τι παίρνει.
ΥΓ. Πέρσυ είχα μπεί τζάμπα με προσκλήσεις και τις 3 μέρες πρώτο διάζωμα κέντρο απέναντι από τη σκηνή, οπότε δεν πλήρωσα τίποτα. Αυτο το λέω για να ληφθεί υπόψιν σε τυχόν αντίλογο. και όντως την τρίτη μέρα μπορεί να μην είχα "ανατριχιάσει" σαν την πρώτη μέρα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναπήγαινα.
I don't do drugs. I am drugs.
Μαλάκα τι είναι αυτά που συζητάτε? Τι σημασία έχει σε πιανού τη γαμημένη δισκοθήκη βρίσκεται ο δίσκος και ποιοί θα πάνε στο λαιβ και αν θα είναι ΤΡΟΥ (γελάει ο κόσμος) ή όχι??? Ο καθένας πάει για τους δικούς του λόγους. Τι σε κόφτει εσένα αν και γιατί θα πάει ο κηφισιώτης ή ο σκυλάς? Για σενα πας, για τη δική σου πάρτη και μόνο, για τη σχέση που έχεις εσύ με τον δίσκο αυτόν. Και για κάποιους από εμάς αυτή η σχέση είναι ιδιαίτερη, και όσο κονόμα κι αν είναι το λαιβ, όσο κι αν δεν είναι οι Φλουντ αλλά ένας γερασμένος Γουότερς, και ο,τι και να πείτε οι κακεντρεχείς και υπεράνω, ε δε μπορείτε να αγγίξετε τη σχέση αυτή και τη σημασία που έχει ένα τέτοιο λάιβ για ορισμένους. Ας είναι και δεύτερη φορά σε 2 χρόνια. Δεν καταλαβαίνω καν γιατί, ειδικά άνθρωποι που ασχολούνται σοβαρά με τη μουσική και νιώθουν και κατανοούν τι πάει να πει συναισθηματική αξία, μπαίνουν στη διαδικασία να κράξουν και να επιχειρηματολογήσουν κατά.
Πφφφφφ, ξαναδιάβασε μια τι λέω, και αν βλέπεις κράξιμο και αν με απασχολούν ποιοι θα πάνε τα ξαναλέμε.
I don't do drugs. I am drugs.
ποια βιωματα και παπαριες μωρε, τι αστειοτητες λεμε τωρα?
οκ ειχες προβληματα στο λυκειο
εδω αλλο ειναι το θεμα
εχεις φυγει απο οτι αγαπουσες, εχεις παει στο σκατομερος (οπως το θεωρεις), λογο επειδης εχεις φαει την παπαρα και προσπαθεις να επιβιωσεις
και με λες για τον αρχικανιβαλο που μεσα στον μαυρο θανατο εφερε το τσιρκο του με τα λεηζερ και τις χαντρες του
απο ποτε σταματαμε να κρινουμε οσους γουσταραμε μικροι...ποτε ειναι το οριο?
γενικα υπαρχει καποιο ξεφτιλομετρο ρε παιδιμου?
λετε λετε λετο...''σημαντικο'' και ιδιαιτερο και χιλια δυο το αλμπουν...ναι
αυτο κανει ακομα μεγαλυτερη την ξεφτιλα...
οι AC/DC εκαναν αυτο που εκαναν και δεν ατιμασαν κανενα συμπαντικο μυνημα, το ιδιο και οι U2 και και και
ηρθαν και τιμιοτατα σας αρμεξαν χωρις ΠΟΤΕ να υποκριθουν οτι ειναι κατι διαφορετικο απο αυτο που ειναι...απατεωνηδες δηλαδη
αντι να πεταχτουν τρισεκατομυρια μολωτοφ στο βιντεογουολ του που (αχ καλε) εκανε ακριβη την μεγαλυτερη τρολλια στο προσφατο συμπαν
τα κριαρια οι ελληνες βουρκωναν με το Comfortably Numb και τα BIC τσακμακια πιαναν φωτια
εν κατακλειδη SCORPIONS
Oύτε σε σκατομέρος βρίσκομαι, ούτε έχω φύγει από ο,τι αγαπούσα, ούτε ξέρεις πως και γιατί σκατά βρίσκομαι εδώ, κάτι έχεις μπλέξει στο κεφαλάκι σου. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί στο μπούτσο πρέπει να ανακατέψεις τα προσωπικά μου σε μια συζήτηση για μια γαμημένη συναυλία, γι'αυτό σάλτα και γαμήσου ρε κωλόβλαχε. Στο μουνί μας η άποψή σου και τέλος.
Η λέξη "κρίμα" σώζει το σχόλιο σου κάπως, και δεν μοιάζει πολύ judgemental ... αλλά,
Για ποιό λόγο ο ακροατής επειδή βρήκε κάποιο μύνημα στον χ δίσκο θεωρεί ότι έγινε θεματοφύλακας, του ανήκει η μουσική & οι μουσικοί, και οι υπόλοιποι ακροατές θα πρέπει να είναι κάπως?
(καλα οκ Νταλάρα δεν πρέπει να ακούει κανείς)
Και για ποιό λόγο, ο y Roger που ίσως να είχε κάποιο μύνημα σήμερα να μην βγάλει euros παίζοντας μουσική με laser? H δουλειά του ήταν αυτή πάντα, μουσικός δεν είναι? Δεν πληρωνόταν για να είναι σύμβολο.
Το ζήτημα είναι εάν αυτό που πουλάει αξίζει το αντίτιμο, βλέπω σχετικά καλή τιμή για όποιον θέλει να πάει να ανάψει τους αναπτήρες του μαζί με άλλους και να διασκεδάσουν. Αυτό δεν πουλάει?
Αν και προσωπικά έχω αυτιά τσαλακωμένα , για 30Ε βρήκα να πληρώσω καλύτερο μύνημα στους VETALA και ποτέ για P.Floyd, αλλά πάλι άλλο πράγμα να κρίνουμε την μουσική και άλλο τους μουσικοί
.
section .text
global _start
_start:
xor ebx, ebx
mov eax, ebx
inc eax
int 80h
ret
wom βαζεις βασεις και με αρεσεις νεε μο
κανενας δεν κρινει κανεναν μουσικο, γενικα ημαστε αλληλεγγυει με τους οργανοπαιχτες το παλαι ποτε Λεμονα
το θεμα μας ειναι ο Δημιουργος και το Δημιοουργημα του, αυτο το precious, το οποιο περιφερει ωσαν σοκοφρετα
τα πραματα ειναι απλα...οταν ο ιδιος ο δημιουργος της σοκοφρετας σε αποδεικνυει οτι η σοκοφρετα ηταν εξαπανεκαθεν γκοφρετα και προφανως οχι ελβετικια σοκολατα ε...νταξ
Η ιστορία με τον Νταλάρα είναι λίγο age check.
Μπορεί να είναι ξεφτίλας, ταληροφονιάς εμετός , μπλα μπλα μπλα.
Αλλά οποιοσδήποτε έχει βρεθεί σε Ελληνικό σπίτι ΜΗ δεξιό στα 80'ς δεν παίζει να μην έχει δει δίσκο Νταλάρα.
Και επειδή το θρεντ δεν είναι για τον Νταλάρα δεν θα αναπτύξω την δισκογραφία του μέχρι το 1985.
Εμένα ας πούμε ήταν μέσα στο σπίτι μου αυτό.
Καμιά φορά μπείτε και λίγο στην εποχή του κάθε άλμπουμ, τι αντιπροσώπευε και που στόχευε και μετά αρχίστε την παπαρολογία.
Spoiler
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ