Quote Originally Posted by Coloubra View Post
Quote Originally Posted by Captain Harlock View Post

Το ίντερνετ είναι το κύριο (τώρα πια) μέσο πληροφόρησης της νεολαίας.Θα μπει στο ίντερνετ το μικρό παιδί και θα δει παντού αναρτήσεις της χρυσής αυγής.Τι θέλω να πω;Θέλω να πω ότι κάθε χρήστης (σαν εσένα) αυτού του μέσου συμβάλει στην διαφήμιση της χρυσής αυγής με το να ποστάρει συνεχώς αναρτήσεις που αφορούν αυτούς και τις ενέργειες τους.Ουσιαστικά τους διαφημίζεις!.Βλέπεις η χρυσή αυγή είναι σαν ένα φίδι που έχει κουλουριαστεί πάνω μας.Αν κουνηθείς το φίδι θα σε δαγκώσει.Αν όχι τότε το φίδι θα προχωρήσει πάνω σου και θα φύγει νομίζοντας ότι είσαι δέντρο.Αδράνεια λοιπόν όχι αντίδραση.Γιατί μόνο ακίνητος γλιτώνεις από τα φίδια!!!!!!
den 8elw na fanw agenis alla les pipes
to paradigma sou me ta fidia einai saxlo kai akiro alla akoma ki etsi molis to fidi thn kanei apo pano mou 8a to tsokanisw me stiliari

den ginete na vlepeis guro sou na ginonte ektropa ki esu na les oti h adrania kai h siopi einai h lush
den ginete to post pou einai akrivos pano apo to diko sou na min sou dimiourgei thn anagh na sxoliaseis h na vriseis h na pareis mia 8esi
kai den einai diafimisi to na les me ka8e tropo oti den simfoneis me kati
auto pou lene pos den uparxei arnitiki diafimisi isxiei se tragoudiarides kai kalitexnes mi mperdevese

prepei se ka8e kafrila kai se ka8e malakia na uparxei antilogos gia na fenete to idio entona kai h anti8eti apopsi
Εγώ μίλησα για το Ίντερνετ,όχι για την πραγματικότητα.Πως διάολο αντιμετωπίζεις το κακό πίσω απ'τις οθόνες των υπολογιστών.Όταν μιλάω για αδράνεια.Μιλάω για αδράνεια της γλώσσας όχι των χεριών.Σταμάτα να μιλάς για αυτούς πίσω απ'τις οθόνες ενός υπολογιστή και αντιμετώπισε τους με τα ίδια σου τα χέρια.Με το να μιλάς συνέχεια στο ίντερνετ για αυτούς,ουσιαστικά τους διαφημίζεις.Πως διάολο αντιμετωπίζεται την χρυσή αυγή με αυτό το καταραμένο thread;Δεν τους βλάπτεται,τους διαφημίζεται!