Quote Originally Posted by Reject View Post
Quote Originally Posted by Ra Pariah View Post
Absu, Bolt Thrower, Manilla Road. Δεν ξέρω τι κόσμος πάει και βλέπει το προαναφερθέν φεστιβάλ, αλλά θα περάσει σίγουρα καλά.
To Chaos in Tejas είχε αποκλειστικά Punk κοινό.
Ε τώρα τι να "περάσεις καλά" με Absu, Bolt Thrower και Manilla Road...Λες και δεν υπάρχουν μπάντες των 80ς που επανασυνδέθηκαν στο punk για να τις βάλεις (όπως οι Antidote, Urban Waste) και να περάσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλά ο κόσμος...

Είπαμε, άντε και του χρόνου με Steel Thanasin....Σαν να πηγαίνω εγώ support στο Keep it πουστρου τους Negative Approach.... Ότι νάναι οι Αμερικάνοι, και δη οι Τεξανοί...
Ρε Reject, χωρις ίχνος προσωπικής εμπάθειας, αλλά εσύ τι ζορί τραβάς ακριβώς? Θα πηγαίνες στο φεστιβαλ και ξενέρωσες με τους μεταλλάδες? Πραγμα το οποίο δέχομαι, αλλά και παλι όταν θα παίζουν ρίχτο στον υπνό. Στο χω ξαναπεί οκ ρεσπεκτ για τις μουσικές σου
γνωσεις κτλ, αλλα εδώ μου θυμίζεις σχολείο. Ωωω κοιτάχτε τους βλάκες μεταλλάδες, πανκιδες/ γκοθάδες/ γουατεβερ.

Ακού εκεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κιόλας καλά. Μπορει οι αμερικανοι να την βρίσκουν έτσι και να περνάνε όντως καλά. Εκτός αν έχεις θέμα μόνο με του επικάδες γιατί για τους Αψου και τους Bolt Thrower δεν είπες τίποτα, ή μάλλον είπες κυρίως για τους Μανιλλα.

Το να κράζεις μουσικά είδη, μπάντες είναι απολύτως θεμιτό και λογικό να βγει και κουβέντα, αλλά εδω κάνεις τον τροχονόμο της διαδκέδασης των όσων πάνε στο Χαος ιν Τεχας.
Μαλακία που δε σε πήρε και ο διοργανωτής κανα τηλέφωνο να δει αν εγκρίνεις κιόλας.