ακολουθει ποστ μονο για κάψες σαμπαθάκηδες
προσοχή :
κάψας σαμπαθάκιας = αγάπη για το μουστακι
Spoiler
ακολουθει ποστ μονο για κάψες σαμπαθάκηδες
προσοχή :
κάψας σαμπαθάκιας = αγάπη για το μουστακι
Spoiler
φιλελεύθερος παρακρατικός
αλβανος χρυσαυγίτης
gay παπας
σουβλάκι καλαμάκι
emocore-commando
μεταλάς
χριστιανός-κρυφορεφορμιστης-φανεροπορτουνιστης
παραγωγός εισαγωγών
αντι-αντι-ιμπεριαλιστης (ιμπεριαλιστής)
http://pitchfork.com/news/47888-watc...t-on-letterman
band-of-horses-play-a-full-set-on-letterman
μπαντάρα.
Spoiler
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
σοβαρά δεν σ'αρεσει ο μαρτιν εδώ; μου φαινεται πως γαμαει εμενα
βεβαια δεν λεει σχεδον τπτ απ'τα δικα του αλλά αυτό πρέπει να έχει να κάνει επειδή επαιζαν στην σοβ. εν. του γκορμπατσοφ με τον ρωσο να πιστευει πως αυτος που βλέπει ειναι ενας καραφλιασμενος οζζυ
μποςς ενταξει και ο ροντινελλι power ντραμερακλα είναι, οσο για τον μπατλερ οπως και να το κανουμε ειναι αλλο πράγμα να τον βλέπεις διπλα στο αλλο μουστακι. δεν ξερω για ποσους ειναι αυτονοητο πραγματικα
Last edited by Μελαγχολικός Χοντρούλης; 06-10-2012 at 16:52.
αλβανος χρυσαυγίτης
gay παπας
σουβλάκι καλαμάκι
emocore-commando
μεταλάς
παραγωγός εισαγωγών
ye, αυτό ήταν και το σημαντικότερο μειονέκτημα του μάρτιν, στα παλιά κομμάτια προσπαθούσε να πατήσει πάνω στην κληρονομιά του Ντίο, και όπως και να το κάνεις, όσο καλός τραγουδιστής κι αν ήταν, ήταν σίγουρα αρκετά λίγος για κάτι τέτοιο. Στο cross purposes live που παίζουν περισσότερα δικά του μου αρέσει σαφώς καλύτερα (μόνο ο ίδιος, η μπάντα συνολικά ήταν καλύτερη στην headless cross/tyr εποχή).
Εκεί που τα σκάτωσε εντελώς πάντως, ήταν στην Forbidden Tour, όπου έτσι κι αλλιώς η μπάντα ήταν υπό διάλυση (αλλού παίζανε με Cozy, αλλού με Rondinelli, είχα κάπου μια βιντεοκασέτα με ανταπόκριση του Headbanger's Ball, όπου οι Motorhead που ήταν support τους εκμηδένιζαν, δεν ξέρω πού βρίσκεται τώρα όμως), και δεν έχω βρεί ούτε ένα bootleg που να είναι έστω αξιοπρεπής η εμφάνισή τους. π.χ.
αμα ηχογραφεις τετοιες μαλακιες στο στούντιο πως να μην εισαι υπο διάλυση
αλβανος χρυσαυγίτης
gay παπας
σουβλάκι καλαμάκι
emocore-commando
μεταλάς
παραγωγός εισαγωγών
Jean Michel Jarre - Oxygene Live in Paris 2007
Μιλαμε για σκετη καυλα
Spoiler
You must try some of my purple berries, I been eating them for six or seven weeks now. Haven't got sick once.
Πάτησα play και κάθισα καθηλωμένος για κανά εικοσάλεπτο στον δέκτη. Γάμησε.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
ΠΑΣΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΗΛΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ
Spoiler
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
Οι φοβεροί κ τρομεροί Dog Faced Hermans...