ανελπιστα καλο
αν και κραταω μικρο καλαθι
παντως πολυ γρηγορα τοδεσε η Ντεμπ νωρις το καψανε
ανελπιστα καλο
αν και κραταω μικρο καλαθι
παντως πολυ γρηγορα τοδεσε η Ντεμπ νωρις το καψανε
πωπωπωπ
Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
h. ειδες τα 2 πρωτα της εβδομης και εξακολουθεις να το πιστευεις αυτο;η σειρα παει σε μεγαλες ανατροπες φετος και ξεκινησε υπερβολικα καλα.
Πρώτο επεισόδιο πολύ καλό, όμως θέλω να δεις λίγο πάλι το 6x01 να μου πεις πόσο σκατά υπερθεϊκό και υποσχετικό είναι και μετά να θυμηθείς πως εξελίχτηκε η σεζόν, με το μεγάλο κεφάλαιο (Olmos) να εξελίσσεται σε σεναριακά δευτεράτζα χαρακτήρα. Και (δυστυχώς) με επαλήθευσε το δεύτερο φετινό το οποίο ήταν μεχ.. Χωρίς σοβαρό κακό και δεμένο σενάριο δεν τραβάει η δουλειά.
Το δεύτερο δεν ήταν τόσο άσχημο όσο λες, εμένα μάρεσε αρκετά. Αλλα συμφωνώ μαζί σου περι παπάρας πέρσυ ενώ ήταν υποσχόμενο. Θα το καταλάβουμε αργότερα όμως, γιατί και πέρσυ μέχρι το 6-7 καλά τα πήγαινε. Φέτος ίσως είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα, γιατί έχουν πλάνα το οποίο φτάνει μέχρι το φινάλε του χρόνου. Αλλα σίγουρα συνεχίζουμε με μια πισινή.
Τάιτους Πούλο
Gamisan kai ta dyo epeisodia, to Dexter pou agapame genikos
έχω βαρεθεί να του έρχονται όλα τόσο βολικά. Θες ο στόχος σου να πάει τουαλέτα να τον στριμώξεις; Πάει. Θες να υπάρχει καροτσάκι κει γύρω; Υπάρχει. Θες και σήμα ντοντ εντερ; Κι αυτό στο πιάτο. Ε, αισιχτιρ
Vielen Dank für alles was mal war
Κι εδώ και στο Breaking Bad με εκνευρίζει πολύ αυτό.
και μένα με ήρθε αφτό στο τελευταίο
εκεί που πάνε οι Ουκρανοί στη βάρκα του Ντεξ και πετυχαίνουν τον γκικ φλώρο
αλλά να που δεν του έκατσε
οπότε μη γκρινιάζετε γκρινιάρες!
έσκασε μύτη και η Υβόν
γενικά καλά προχωράει η σεζόν
βέβαια είδα κατά λάθος το τίτλο του τελευταίου επεισοδείου και είναι λίγο![]()
νταξ και που δεν συμβαινει σε σειρες κατι αντιστοιχο
γενικα κυλαει καλα σαν σεζον πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα
τον χαρισον τον εδωσε για υιοθεσια?![]()
to epeisodio GAMHSE. kairo eixa na dw toso kal oepeisodio
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band