Page 268 of 301 FirstFirst ... 168218258266267268269270278 ... LastLast
Results 4,006 to 4,020 of 4511

Thread: Me pairnoun fantaro

Senior Member VidnaObmana's Avatar

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    no1 τιμιο , δεν θες να πας στρατο κανεις το παν παιρνεις Ι5 δεν πας
    no2 τιμιο , πας τρως τα σκατα και δεν γλυφεις κατουρημενες ποδιες .
    This
    Let The Freak Flag Fly!

Quote Originally Posted by 12 stars circle your brow View Post
    εν τω μεταξύ πεθαίνω με τις μούτζες από τους δήθεν αλληλέγγυους χαλβάδες "στα άλλα παιδιά που δεν έχουν βύσμα και θα φάνε όλο το πακέτο εξαιτίας μου".
    είστε απλά για τον πούτσο ρε, αλήθεια.
    Μπορεις να μας εξηγησεις και το γιατι? Εκτος αν σου φαινεται ωραιο να εχεις ειδικη μεταχειριση

=-

Αν καποιος εχει αναβολη για τη σχολη μεχρι το 2015 και τελειωσει το 2012 *πρεπει* να την κοψει μολις αποφοιτησει?
    Let The Freak Flag Fly!

Δράκος ikonoklast's Avatar

νο1 τίμιο, ολική ιδεολογική άρνηση στράτευσης.
    νο2 τίμιο, πας τρως τα σκατά και δεν γλείφεις κατουρημένες ποδιές.

νο1 αντιτίμιο, βύσμα κάθε πιθανού είδους.

ΙΜΗΟ το γιώτα είναι οριακά πιο τίμιο απο το φακελάκι στο γιατρό, τον διορισμό του ξαδέλφου και την διαγραφή κλήσης.

Senior Member freak brother's Avatar

οταν παρεις το γιωτα παντως δεν υπολογιζεσαι σε καμια δυναμη μοναδας εκει που αι υπερεσιες βγαινουν αναλογα με τα ατομα που υποτιθεται εχει ο λοχος το ταγμα και ουτω καθεξης ... και επειδη οι 10 απο τους 20 βαλαν βυσμα δεν ειναι ποτε εκει και τρωνε ολοι οι αλλοι το μπιφτεκι... το ιδιο παει οταν υποστελεχωνεις τις μοναδες γιατι πας οπως στην σειρα μου 20.000 ατομα ναυτικο που οι μισοι μπηκαν και βγηκαν και δεν ειδαν καν πως ειναι οι θαλαμοι , αλλα θεωρουνταν οτι υπηρετουν ταδε ατομα

επισης θα πω και το κλισε που με βρισκει απολυτα συμφωνω αμα χωσεις συμφανταρο σου (γνωστη ως πρακτικη γαμωσειρι) για να γλιτωσεις εσυ και παιρνεις απο κοντα τον ταδε ανθυπα ... "σε παρακαλω κανε να βγω και αυτο το σ/κ και χωσε τον αλλονα που ειναι και λιγο μαλακας και θα σου κερασω φερω και ενα ουισκακι απο εξω" ιδιος γλυφτης θα εισαι και μετα απο τους 9 μηνες που θα χεις απολυθει..
    Last edited by freak brother; 11-10-2012 at 16:28.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Quote Originally Posted by ypersyntelikos View Post
    η σωστή γραμμή είναι δεν πάμε στρατό, αλλά αν φοβόμαστε μην μας πουν αδερφές, κάνουμε ότι μπορούμε για να μην είμαστε στον πάτο, αν φοβόμαστε μην μας πουν πάλι αδερφές, δεχόμαστε οτι είμαστε κρετίνοι και προχωράμε στη ζωή μας.
    Αυτή ακριβώς τη λογική εννοώ, ΤΗ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΩ γιατί είμαι μάγκας και την έχω μεγαλύτερη.

Εν τω μεταξύ αν όλοι κάνουν το ίδιο ο στρατός θα γεμίσει μόνο καυλωμένους, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
    Μήπως να έχουμε και σαν αίτημα να γίνει μισθοφορικός?
    Δεν ξέρω αν την έχω μεγαλύτερη κι είμαι μάγκας, το εξής απλό που λέω είναι: όποιος θέλει να τον αποφύγει πλέον είναι πολύ εύκολο, το να κάθεσαι μετά να κλαίγεσαι οτι "το τάδε κωλόψαρο έχει βύσματα κι εγώ πήζω", ε άντε και γαμήσου, μια ζωή έτσι ήταν ο στρατός. Το πως θα τον γεμίσετε δεν είναι δικό μου θέμα, ας τον κάνετε εθελοντικό για όποιο ανώμαλο έχει κέφια να πάει.

Quote Originally Posted by nothingman View Post
    η σωστή γραμμή είναι δεν πάμε στρατό, αλλά αν φοβόμαστε μην μας πουν αδερφές, κάνουμε ότι μπορούμε για να μην είμαστε στον πάτο, αν φοβόμαστε μην μας πουν πάλι αδερφές, δεχόμαστε οτι είμαστε κρετίνοι και προχωράμε στη ζωή μας.
    εν τω μεταξύ πεθαίνω με τις μούτζες από τους δήθεν αλληλέγγυους χαλβάδες "στα άλλα παιδιά που δεν έχουν βύσμα και θα φάνε όλο το πακέτο εξαιτίας μου".
    είστε απλά για τον πούτσο ρε, αλήθεια.
    λολ.
    εντιτ:
    εγώ δεν ήθελα να πάω αλλά πήγα γιατί είμαι κοτάρα, το αποδέχομαι εντελώς τελείως και πλήρως και 100%.
    αλλά κρετίνος και γτπ γιατί δεν ψηνόμουν να βλέπω τον διπλανό μου να πήζει ενώ εγώ αράζω στην κρεβατάρα μου; καθρεφτάκι ρε νούμερο.
    προφανώς το βύσμα δεν είχε να κάνει με το ν'αράζεις στην κρεβατάρα σου αλλά να πας σε στρατόπεδο με ιδανικότερες συνθήκες αν έχεις πέσει στα σκατά, άραξε λιγάκι.
    και δεν είπε κανείς σας να γλείψετε κατουρημένες ποδιές, μπορειτε να κρατήσετε την αξιοπρέπεια σας, οι μισοί μου φίλοι που πήγαν είχαν ένα στάνταρ θείο/νονό/γνωστό του πατέρα τους που απλά ένα τηλέφωνο έκαναν κι η ζωή τους βελτιώθηκε για όσο ήταν εκεί μέσα. τι κάθομαι κι ασχολούμαι όμως με πράγματα που δεν με αφορούν γι'ακόμα μια φορά όμως δεν καταλαβαίνω.

Vidna δεν θα κάτσω ρε αγόρι μου να μιλήσω για ηθική μέσα στον στρατό, γάμησε μας.
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Α και να μην ξεχάσω

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    ΙΜΗΟ το γιώτα είναι οριακά πιο τίμιο απο το φακελάκι στο γιατρό, τον διορισμό του ξαδέλφου και την διαγραφή κλήσης.

αυτά.

Ε μην μιλησεις καθολου τοτε... και με τους κυνηγους κατι τετοιο εβγαζες παντως... κραξιμο μονο χωρις αιτιολογηση και απαξιωση των ερωτησεων που σου κανανε
    Let The Freak Flag Fly!

εντάξει, έχω ενα καλύτερο, ας μιλήσουμε για την δημοκρατία και την γέννηση της στην ελλάδα.

Πω ρε πουστη κ μετα κοροιδευουν εμενα για τα ασιντζ
    Let The Freak Flag Fly!

στον δικό σου κόσμο ο στρατός είναι ένα συμπλήρωμα μέσα στην διάρκεια της ζωής σου, στον δικο μου είναι ένα παλιό κατάλοιπο. δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί δεν γίνεται να μου ζητάς να σου μιλήσω για την ηθική μέσα στον στρατό;

Anti-Hero Reject's Avatar

Quote Originally Posted by overdriven View Post
    Ένα ακόμη μεγάλο μείον του στρατού είναι ότι έχεις να κάνεις με νέους ανθρώπους και η άποψή μου για τους νέους ανθρώπους του σήμερα είναι η χειρότερη δυνατή. Δηλαδή ΚΑΙ σκοπιά ΚΑΙ πατρίδα ΚΑΙ πάολα από τη μία άκρη του θαλάμου στην άλλη, πάει πολύ.
    Ελιτισμός στον στρατό ΜΟΥ????
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Α και να μην ξεχάσω

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post

αυτά.
    "Φυσικά κατακρίνω όλη αυτή την πρακτική αλλά αν δεν τα έσκαγα στο αρχίδι το γιατρό ο πατέρας μου θα νοσηλευόταν σε κάνα τρίμηνο για την εγχείριση. Τι να κάνεις, έτσι είναι τα μπουρδέλα τα νοσοκομεία στην ελλάδα."

"Το ξαδελφάκι μου ο Χρήστος έχει 3 παιδιά και μένει στο νοίκι, αμα δεν έπαιρνε τη δουλειά στο δήμο θα τον δένανε οι τράπεζες για τα χρέη. Να αφήσουμε στο δρόμο τον δικό μας άνθρωπο;"

"Στ' αρχίδια μου ρε μαλάκα. Από τη στιγμή που ο θείος μπορεί να μου διαγράψει τις κλήσεις για το αμάξι, μαλάκας είμαι να πληρώνω; Να βάλουνε δημοτικά παρκινγκ, να φτιάξουνε τους δρόμους οι γύφτοι."

Στο δικό σου κόσμο το γιώτα είναι μια επαναστατική μπαντιέρα που δείχνει το δρόμο για μια κοινωνία χωρίς πόλεμο και εξουσία. Στο δικό μου, οι άνθρωποι προσπαθούν να δικαιολογήσουν ή και να ιδεολογικοποιήσουν οποιαδήποτε επιλογή τους τους τοποθετεί σε προνομιακή θέση σε σχέση με άλλους. Δεν κατέκρινα όσους παίρνουν γιώτα, είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο. Το ότι το πήρες δε σε προκρίνει σε Ντουρούτι, όλοι όσοι δεν είναι κρέατα σιχαίνονται το στρατό και μάντεψε, πάρα πολλοί έχουν στέρεη ιδεολογική-πολιτική αντίθεση με αυτόν. Το να χρειαστεί να συναναστραφείς με ψυχιάτρους και θέατρα για κάποιους είναι ζήτημα αξιοπρέπειας και προσωπικής επιλογής. Αν εγώ επιλέγω να μην το παίξω οτιδήποτε που δεν είμαι γιατί έτσι μου γουστάρει, και επιλέγω και να φτύνω οποιοδήποτε κωλόβυσμα γιατί έτσι μου γουστάρει, εσύ το γιωτόμπαλο θα το βουλώνεις και θα σέβεσαι αυτές τις επιλογές με τον ίδιο τρόπο που ζητάς να σεβαστούν τη δική σου. Μη μιλάς με υφάκι, μη μουτζώνεις, κάνε και λίγο κράτει γενικά.

Senior Member freak brother's Avatar

το θεμα ειναι οτι ειτε γιωτα 5 ειτε αρνηση συνειδησης παλι δεν πας στρατο και αυτο δεν αλλαζει σε κατι την ζωη του φανταρου , εσυ μπορει να νιωθεις γαμματος και να λες στους γυρω σου δεν πηρα γιωτα μαγκες αλλα τα βαλα με το συστημα.. αλλα ο αλλος ακομα θα βαραει σκοπιες στον εβρο
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Το να είσαι αρνητής σημαίνει ότι καλείς κι άλλους να κάνουν το ίδιο, ζητάς μαζική συλλογική απαξίωση του στρατού, να μη πηγαίνει κανείς γιατί ΑΡΝΕΙΤΑΙ πολιτικά.

Δε λες εγώ πήρα το γιώτα μου και κόψτε το λαιμό σας ή οι γιατροί τα δίνουν αβέρτα, πηγαίντε βγείτε όλοι τρελοί.

. Ghoul's Avatar

άρα κατά τη γνώμη σου, αν κάποιος έντιμος δε γουστάρει να πάει στρατό για τους λόγους του, είναι ρεαλιστική επιλογή η ολική άρνηση στράτευσης (βλ. Γ. Κορωναίο), να τρέχεις μια ζωή στα δικαστήρια, να μη δικαιωθείς ποτέ και να λερωθεί το μητρώο σου. κοινώς να καταστρέψεις τη ζωή σου. μέσα, αλλά θέλει πολλά αρχίδια. ή μήπως εναλλακτική κοινωνική εργασία στο δήμο για 15 μήνες, όπου σε στέλνουν σε κάποιο κατσικοχώρι ή ξερονήσι, σου δίνουν τρεις κεξήντα και σκας ενοίκια και έξοδα από την τσέπη σου. δε νομίζω ότι αυτό το κράτος σου δίνει πραγματική επιλογή εδώ.

εντιτ: αυτό που λες για συλλογική απαξίωση του στρατού το ξέρουμε ότι δε θα συμβεί ποτέ
    Last edited by Ghoul; 11-10-2012 at 18:17.

We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.