νο1 τίμιο, ολική ιδεολογική άρνηση στράτευσης.
νο2 τίμιο, πας τρως τα σκατά και δεν γλείφεις κατουρημένες ποδιές.
νο1 αντιτίμιο, βύσμα κάθε πιθανού είδους.
ΙΜΗΟ το γιώτα είναι οριακά πιο τίμιο απο το φακελάκι στο γιατρό, τον διορισμό του ξαδέλφου και την διαγραφή κλήσης.
οταν παρεις το γιωτα παντως δεν υπολογιζεσαι σε καμια δυναμη μοναδας εκει που αι υπερεσιες βγαινουν αναλογα με τα ατομα που υποτιθεται εχει ο λοχος το ταγμα και ουτω καθεξης ... και επειδη οι 10 απο τους 20 βαλαν βυσμα δεν ειναι ποτε εκει και τρωνε ολοι οι αλλοι το μπιφτεκι... το ιδιο παει οταν υποστελεχωνεις τις μοναδες γιατι πας οπως στην σειρα μου 20.000 ατομα ναυτικο που οι μισοι μπηκαν και βγηκαν και δεν ειδαν καν πως ειναι οι θαλαμοι , αλλα θεωρουνταν οτι υπηρετουν ταδε ατομα
επισης θα πω και το κλισε που με βρισκει απολυτα συμφωνω αμα χωσεις συμφανταρο σου (γνωστη ως πρακτικη γαμωσειρι) για να γλιτωσεις εσυ και παιρνεις απο κοντα τον ταδε ανθυπα ... "σε παρακαλω κανε να βγω και αυτο το σ/κ και χωσε τον αλλονα που ειναι και λιγο μαλακας και θα σου κερασω φερω και ενα ουισκακι απο εξω" ιδιος γλυφτης θα εισαι και μετα απο τους 9 μηνες που θα χεις απολυθει..
Last edited by freak brother; 11-10-2012 at 16:28.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Δεν ξέρω αν την έχω μεγαλύτερη κι είμαι μάγκας, το εξής απλό που λέω είναι: όποιος θέλει να τον αποφύγει πλέον είναι πολύ εύκολο, το να κάθεσαι μετά να κλαίγεσαι οτι "το τάδε κωλόψαρο έχει βύσματα κι εγώ πήζω", ε άντε και γαμήσου, μια ζωή έτσι ήταν ο στρατός. Το πως θα τον γεμίσετε δεν είναι δικό μου θέμα, ας τον κάνετε εθελοντικό για όποιο ανώμαλο έχει κέφια να πάει.
προφανώς το βύσμα δεν είχε να κάνει με το ν'αράζεις στην κρεβατάρα σου αλλά να πας σε στρατόπεδο με ιδανικότερες συνθήκες αν έχεις πέσει στα σκατά, άραξε λιγάκι.
και δεν είπε κανείς σας να γλείψετε κατουρημένες ποδιές, μπορειτε να κρατήσετε την αξιοπρέπεια σας, οι μισοί μου φίλοι που πήγαν είχαν ένα στάνταρ θείο/νονό/γνωστό του πατέρα τους που απλά ένα τηλέφωνο έκαναν κι η ζωή τους βελτιώθηκε για όσο ήταν εκεί μέσα. τι κάθομαι κι ασχολούμαι όμως με πράγματα που δεν με αφορούν γι'ακόμα μια φορά όμως δεν καταλαβαίνω.
Vidna δεν θα κάτσω ρε αγόρι μου να μιλήσω για ηθική μέσα στον στρατό, γάμησε μας.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
![]()
Ε μην μιλησεις καθολου τοτε... και με τους κυνηγους κατι τετοιο εβγαζες παντως... κραξιμο μονο χωρις αιτιολογηση και απαξιωση των ερωτησεων που σου κανανε
Let The Freak Flag Fly!
εντάξει, έχω ενα καλύτερο, ας μιλήσουμε για την δημοκρατία και την γέννηση της στην ελλάδα.
![]()
Πω ρε πουστη κ μετα κοροιδευουν εμενα για τα ασιντζ
Let The Freak Flag Fly!
στον δικό σου κόσμο ο στρατός είναι ένα συμπλήρωμα μέσα στην διάρκεια της ζωής σου, στον δικο μου είναι ένα παλιό κατάλοιπο. δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί δεν γίνεται να μου ζητάς να σου μιλήσω για την ηθική μέσα στον στρατό;
![]()
"Φυσικά κατακρίνω όλη αυτή την πρακτική αλλά αν δεν τα έσκαγα στο αρχίδι το γιατρό ο πατέρας μου θα νοσηλευόταν σε κάνα τρίμηνο για την εγχείριση. Τι να κάνεις, έτσι είναι τα μπουρδέλα τα νοσοκομεία στην ελλάδα."
"Το ξαδελφάκι μου ο Χρήστος έχει 3 παιδιά και μένει στο νοίκι, αμα δεν έπαιρνε τη δουλειά στο δήμο θα τον δένανε οι τράπεζες για τα χρέη. Να αφήσουμε στο δρόμο τον δικό μας άνθρωπο;"
"Στ' αρχίδια μου ρε μαλάκα. Από τη στιγμή που ο θείος μπορεί να μου διαγράψει τις κλήσεις για το αμάξι, μαλάκας είμαι να πληρώνω; Να βάλουνε δημοτικά παρκινγκ, να φτιάξουνε τους δρόμους οι γύφτοι."
Στο δικό σου κόσμο το γιώτα είναι μια επαναστατική μπαντιέρα που δείχνει το δρόμο για μια κοινωνία χωρίς πόλεμο και εξουσία. Στο δικό μου, οι άνθρωποι προσπαθούν να δικαιολογήσουν ή και να ιδεολογικοποιήσουν οποιαδήποτε επιλογή τους τους τοποθετεί σε προνομιακή θέση σε σχέση με άλλους. Δεν κατέκρινα όσους παίρνουν γιώτα, είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο. Το ότι το πήρες δε σε προκρίνει σε Ντουρούτι, όλοι όσοι δεν είναι κρέατα σιχαίνονται το στρατό και μάντεψε, πάρα πολλοί έχουν στέρεη ιδεολογική-πολιτική αντίθεση με αυτόν. Το να χρειαστεί να συναναστραφείς με ψυχιάτρους και θέατρα για κάποιους είναι ζήτημα αξιοπρέπειας και προσωπικής επιλογής. Αν εγώ επιλέγω να μην το παίξω οτιδήποτε που δεν είμαι γιατί έτσι μου γουστάρει, και επιλέγω και να φτύνω οποιοδήποτε κωλόβυσμα γιατί έτσι μου γουστάρει, εσύ το γιωτόμπαλο θα το βουλώνεις και θα σέβεσαι αυτές τις επιλογές με τον ίδιο τρόπο που ζητάς να σεβαστούν τη δική σου. Μη μιλάς με υφάκι, μη μουτζώνεις, κάνε και λίγο κράτει γενικά.
το θεμα ειναι οτι ειτε γιωτα 5 ειτε αρνηση συνειδησης παλι δεν πας στρατο και αυτο δεν αλλαζει σε κατι την ζωη του φανταρου , εσυ μπορει να νιωθεις γαμματος και να λες στους γυρω σου δεν πηρα γιωτα μαγκες αλλα τα βαλα με το συστημα.. αλλα ο αλλος ακομα θα βαραει σκοπιες στον εβρο![]()
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Το να είσαι αρνητής σημαίνει ότι καλείς κι άλλους να κάνουν το ίδιο, ζητάς μαζική συλλογική απαξίωση του στρατού, να μη πηγαίνει κανείς γιατί ΑΡΝΕΙΤΑΙ πολιτικά.
Δε λες εγώ πήρα το γιώτα μου και κόψτε το λαιμό σας ή οι γιατροί τα δίνουν αβέρτα, πηγαίντε βγείτε όλοι τρελοί.
άρα κατά τη γνώμη σου, αν κάποιος έντιμος δε γουστάρει να πάει στρατό για τους λόγους του, είναι ρεαλιστική επιλογή η ολική άρνηση στράτευσης (βλ. Γ. Κορωναίο), να τρέχεις μια ζωή στα δικαστήρια, να μη δικαιωθείς ποτέ και να λερωθεί το μητρώο σου. κοινώς να καταστρέψεις τη ζωή σου. μέσα, αλλά θέλει πολλά αρχίδια. ή μήπως εναλλακτική κοινωνική εργασία στο δήμο για 15 μήνες, όπου σε στέλνουν σε κάποιο κατσικοχώρι ή ξερονήσι, σου δίνουν τρεις κεξήντα και σκας ενοίκια και έξοδα από την τσέπη σου. δε νομίζω ότι αυτό το κράτος σου δίνει πραγματική επιλογή εδώ.
εντιτ: αυτό που λες για συλλογική απαξίωση του στρατού το ξέρουμε ότι δε θα συμβεί ποτέ