Εγώ επειδή δεν κατάλαβα ποια είναι η σωστή γραμμή, αν μπορώ να υπηρετήσω κοντά στο σπίτι μου να το κάνω;
Εγώ επειδή δεν κατάλαβα ποια είναι η σωστή γραμμή, αν μπορώ να υπηρετήσω κοντά στο σπίτι μου να το κάνω;
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
η σωστή γραμμή είναι δεν πάμε στρατό, αλλά αν φοβόμαστε μην μας πουν αδερφές, κάνουμε ότι μπορούμε για να μην είμαστε στον πάτο, αν φοβόμαστε μην μας πουν πάλι αδερφές, δεχόμαστε οτι είμαστε κρετίνοι και προχωράμε στη ζωή μας.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
εν τω μεταξύ πεθαίνω με τις μούτζες από τους δήθεν αλληλέγγυους χαλβάδες "στα άλλα παιδιά που δεν έχουν βύσμα και θα φάνε όλο το πακέτο εξαιτίας μου".
είστε απλά για τον πούτσο ρε, αλήθεια.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Ένα ακόμη μεγάλο μείον του στρατού είναι ότι έχεις να κάνεις με νέους ανθρώπους και η άποψή μου για τους νέους ανθρώπους του σήμερα είναι η χειρότερη δυνατή. Δηλαδή ΚΑΙ σκοπιά ΚΑΙ πατρίδα ΚΑΙ πάολα από τη μία άκρη του θαλάμου στην άλλη, πάει πολύ.
...ενώ όλοι ξέρουμε πως το σωστό είναι ΜΟΝΟ ΠΑΟΛΑ
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
6 μήνες κομοτηνή 511 ΕΜΑ (αν δεν κάνω λάθος). μαύρη ακόμη κ για μόνιμους αξιωματικούς.
6 μήνες λάρισα, ΣΔ Σιδηροδρόμων, διακοπές, έμενα για πάντα αν με κρατούσαν.
Rock or Nothing
Πάολα και ΦΟΥΛΗ τσελέπη να παίζει στο repeat.
Ψυχικό τραύμα
http://youtu.be/s1p8gC_T6MA
(kudos στο πρώτο comment)
ενα μεγαλο συν ομως του στρατου ειναι οτι
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
λολ.
εντιτ:
εγώ δεν ήθελα να πάω αλλά πήγα γιατί είμαι κοτάρα, το αποδέχομαι εντελώς τελείως και πλήρως και 100%.
αλλά κρετίνος και γτπ γιατί δεν ψηνόμουν να βλέπω τον διπλανό μου να πήζει ενώ εγώ αράζω στην κρεβατάρα μου; καθρεφτάκι ρε νούμερο.
Last edited by nothingman; 11-10-2012 at 15:33.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
no1 τιμιο , δεν θες να πας στρατο κανεις το παν παιρνεις Ι5 δεν πας
no2 τιμιο , πας τρως τα σκατα και δεν γλυφεις κατουρημενες ποδιες .
δεν πας και στο βιετναμ για 5 χρονια να ριξεις σφαιρα στον κωλαρακο σου να σε στειλουν πισω .
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry