0 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.
Γενικά ο Γεωργίου είναι μαλάκας σε πολλά πράγματα, το ξέρουμε όλοι. Κλασικός καφενειο-εξυπνάκιας κλπ, αλλά γενικά μπάλα ξέρει, δεν είναι άσχετος. Εμένα μου τη δίνει για άλλους λόγους, γιατί εκπροσωπεί τη χειρότερη φάρα ανθρώπων μάλλον στην Ελλάδα, τύπου ταρίφας - ΛΑΟΣ - ΧΑ κλπ, αλλά οφφτόπικ αυτό. Γενικά ξέρει μπαλίτσα και ορισμένες φορές είναι εύστοχος.
Αλαφούζος: No1 υποψήφιος για death note του ΕR αυτή τη στιγμή, καλά που το θυμήθηκα. Κλασικός "θέλω όλα τα βλέματα πάνω μου", προσπαθεί να τονώσει την απανταχού βαζελίαση και το κάνει τόσο λάθος που μέχρι και οι βάζελοι κράζουν, και το χειρότερο: ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ. Από παράγοντες και προέδρους κλπ όλοι τα ίδια σκατά είναι αλλά σκάμπαζαν λίγο από ποδόσφαιρο, έστω και στο ελάχιστο. Αν δείτε το τουίτερ του τις ώρες που παίζει ο βάζελος, θα καταλάβετε τι εννοώ. Ο τύπος είναι ΑΜΠΑΛΟΣ.
Φταίει και ο Φερρέρα πάρα πολύ που έχει καταντήσει η βαζέλα έτσι. Έχει μονάδες που έτσι όπως είναι η σημερινή superleague είναι για τριάδα τουλάχιστον, και χάνουν από τον Πανθρακικό. Ε, κάτι φταίει.