Page 341 of 539 FirstFirst ... 241291331339340341342343351391441 ... LastLast
Results 5,101 to 5,115 of 8081

Thread: Μια ακόμα πιο εξαιρετική εποχή.

The Patient H.'s Avatar

Απλά επειδή ούτε στη φωτό που ανέβασες ξερωγω δεν αντέδρασα και γενικά βλέπεις δεν αντιδρώ πλέον, για να μη δημιουργούνται και ψευδείς εντυπώσεις, σε παρακαλώ επιβεβαίωσε ότι δεν έχω κάποια σχέση με ό,τι είναι αυτό που περιγράφεις γιατί είναι ψιλοχοντράδα.
    Last edited by H.; 23-09-2012 at 00:39.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Senior Member

Το ελαφρύναμε το θέμα, αλλά για να έσβησε το θρεντ ο ριτζέκτ πάει να πει οτι θα έφαγε προσωπικό πέσιμο, φοβήθηκε και το έσβησε. Δε το λέω για κακό, και εγώ το ίδιο θα έκανα. Οπότε φανταστείτε που φτάσαμε.
    Γαμώ τη Δράση μου γαμώ.
    Τη Δράση Αρδαμερίου λέω.

Senior Member mourning apocalypse's Avatar

Από τον περασμένο μάιο έχουμε κατα μέσο όρο 0.7 μαχαιρώματα μεταναστών την ημέρα.Σπασίματα μαγαζιών,μπούκιες σε σπίτια,επιθέσεις με μπουκάλια.
    Η πρώτη οργανωμένη αντίδραση από μεταναστευτική ομάδα έλαβε χώρα σήμερα.Και ήταν για αυτό.
    Kατα τα άλλα τη μεγαλύτερη ευθύνη τη φέρει η αδράνεια του χώρου και το γεγονός ότι δεν το παίζει ζορό σε καθημερινή βάση.
    Στα τσακίδια και καλά ξεμπερδέματα.
    Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Senior Member 00i00's Avatar

εμαθα...

αλεξ αμα θυμασε στα λεγα ερχοντε αυτες οι ''ομορφιες''
    υπολοιποι ελληνες youtube και χαχαχουχα στο ''χτες ειδα στον υπνο μου''

αντε και κατι καλο...επροψες ηρθε κλιμακιο απο σαλονικη η σερρας στην νιγριτα
    δοξα και τιμη στους μπαρμπαδες που τους πηραν στο ψιλο

Anti-Hero Reject's Avatar

Quote Originally Posted by H. View Post
    Απλά επειδή ούτε στη φωτό που ανέβασες ξερωγω δεν αντέδρασα και γενικά βλέπεις δεν αντιδρώ πλέον, για να μη δημιουργούνται και ψευδείς εντυπώσεις, σε παρακαλώ επιβεβαίωσε ότι δεν έχω κάποια σχέση με ό,τι είναι αυτό που περιγράφεις γιατί είναι ψιλοχοντράδα.
    Δεν έχεις ρε ράφλα, απλά η φωτό σου μπήκε χάριν πλάκας. Σκατά να φάει ο Skazi κτλ.

Τα λέγες Μαικ, τα λέγες....κάποια ΖΩΑ, δεν σε πιστεύανε (με).
    Τώρα ευτυχώς, θα σε πιστέψουν ακόμα και τα ΖΩΑ.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

nihil pop metamelia3's Avatar

Quote Originally Posted by mourning apocalypse View Post
    Από τον περασμένο μάιο έχουμε κατα μέσο όρο 0.7 μαχαιρώματα μεταναστών την ημέρα.Σπασίματα μαγαζιών,μπούκιες σε σπίτια,επιθέσεις με μπουκάλια.
    Η πρώτη οργανωμένη αντίδραση από μεταναστευτική ομάδα έλαβε χώρα σήμερα.Και ήταν για αυτό.
    Kατα τα άλλα τη μεγαλύτερη ευθύνη τη φέρει η αδράνεια του χώρου και το γεγονός ότι δεν το παίζει ζορό σε καθημερινή βάση.
    Στα τσακίδια και καλά ξεμπερδέματα.
    Μην λέμε μαλακίες τώρα.

Πρώτον, ας μην ξεχνάμε την μεγάλη αντιφασιστική πορεία που έγινε τον Αύγουστο με τεράστια συμμετοχή μεταναστών (σίγουρα το 80% της πορείας - να πέσει ο βίντεος εδώ). Δεν ξέρω σε ποιόν χώρο αναφέρεσαι, αριστερά ή α/α/α, αμφότεροι είχαν μία κάποια παρουσία και άμεσο και έμμεσο ρόλο στην διοργάνωση.
    Δεύτερον, δεν είναι μόνο τα μεγάλα τηλεοπτικά συμβάντα που έχουν υπάρξει. Να θυμίσω την φάση έξω απ'την ΑΣΟΕΕ που πήγαν να κάνουν πέσιμο τα αυγά και τους έστειλαν τα επίδοξα θύματά τους στο νοσοκομείο. Να θυμίσω την πρόσφατη φάση στην κυπαρισσία. Γενικά, στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο, το τελευταίο εξάμηνο έχει υπάρξει οργάνωση μεταναστών και μάλιστα αρκετά επιτυχής με βάση τις παρούσες συνθήκες.
    Τρίτον, κανείς δεν κατηγόρησε τον όποιον χώρο ότι δεν το παίζει "ζορό" σε καθημερινή βάση. Αντίθετα, η χυδαιότητα πολλών εδώ μέσα έφτασε στο να κατηγορήσουν κιόλας όσους κάνουν κάτι έστω και ελάχιστο.
    Τέταρτον, όταν η εγχώρια αλληλεγγύη είναι παγιδευμένη ανάμεσα στον εστετισμό των αντιφασιστικών ομάδων και την τάση της αριστεράς να αντιμετωπίζει τους μετανάστες σαν διακοσμητικά, είναι πολύ λογικό να μην βλέπουμε συχνά δημόσιες πολιτικές εμφανίσεις των μεταναστευτικών αγώνων.
    Πέμπτον, 500-600 άτομα είναι λίγα, τόσα άτομα βλέπεις σε πορείες αλληλεγγύης στο μεγα-αναρχικό τανκ μητσάρα δενμεξέρειοθυρωρόσμου που μπινελίκωσε τους μπάτσοι ένα βράδυ μετά που είχε πιεί έναν ινδιάνο, ένα καϊνάρι με κάτι ξύδια και ήταν φορτωμένος για όλο το εικοσιτετράωρο. Ας έβγαινε καμία ταινία με gay χριστούλη να έβλεπες τι ποσοστό των κατοίκων της Αθήνας θα ήταν έξω απ'το σινεμά. Επίσης, η ισλαμική θρησκεία είναι αρκετά πιο απαιτητική από αυτά που έχουμε δει από τον ορθόδοξο χριστιανισμό. Και ας μην ξεχνάμε ότι σε μία συνθήκη που δέχεσαι επιθέσεις από παντού, είναι πιο λογικό να σφυρηλατείς κοινότητες εντείνοντας προϋπάρχοντες δεσμούς, π.χ. θρησκεία. Εμένα μου ακούγεται λογικό.

Άκου "στα τσακίδια και καλά ξεμπερδέματα".
    Ρε, είστε κτήνη μερικές φορές.
    Μην είστε.
    this is radio freedom.

δήθεν asimoulis's Avatar

εγώ λέω αν δεχόμαστε επιθέσεις από παντού να σφυρηλατηθούμε εντείνοντας δεσμούς όπως πατρίδα θρησκεία οικογένεια.

επίσης το alterthess λέει για 1000 muslims σήμερα στην πορεία. respect στο 99.9% που έλειπε.
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

Άλλος από δω.

Σου φαίνεται ρε αγόρι μου κάπου να λέω ότι καλά κάνουν και σφίγγουν δεσμούς μέσω της θρησκείας; Το λέω κάπου; Βγαίνει κάποιο τέτοιο συμπέρασμα;
    this is radio freedom.

δήθεν asimoulis's Avatar

άρα μαλακία κάνουν που συσπειρώνονται στη θρησκεία. είναι λογικό αλλά κάνουν μαλακία.

για παράδειγμα κι οι έλληνες είναι λογικό που συσπειρώνονται με τον εθνικοσοσιαλισμό αλλά είναι χοντρή μαλακία.

τέλοσπαντων δεν ασχολούμαι με τους muslims που έχουν βγει από τα ρούχα τους γιατί είναι μειοψηφίες. δεν τιμάμε τους πολλαπλάσιους πιο ψύχραιμους και σοβαρούς.
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

ασιμούλη υποσχέθηκα στον εαυτό μου να σταματήσω να απαντάω σε βλακείες.
    this is radio freedom.

δήθεν asimoulis's Avatar

το γεγονός ότι μπορεί να δέχεσαι επιθέσεις επειδή σφυρηλατείς κοινότητες εντείνοντας προϋπάρχοντες δεσμούς δεν υπάρχει;

2103239493 - 2103239563 - 2103706191
    this is radio freedom.

Giagias me Jazzmaster Μελαγχολικός Χοντρούλης's Avatar

Quote Originally Posted by asimoulis View Post
    το γεγονός ότι μπορεί να δέχεσαι επιθέσεις επειδή σφυρηλατείς κοινότητες εντείνοντας προϋπάρχοντες δεσμούς δεν υπάρχει;
    πουτσα και ξυλο στην τσαιναταουν!!!!
    φιλελεύθερος παρακρατικός
    αλβανος χρυσαυγίτης
    gay παπας
    σουβλάκι καλαμάκι
    emocore-commando
    μεταλάς
    χριστιανός-κρυφορεφορμιστης-φανεροπορτουνιστης
    παραγωγός εισαγωγών
    αντι-αντι-ιμπεριαλιστης (ιμπεριαλιστής)

this is radio freedom.

Senior Member 00i00's Avatar

πως θα γινει να καμνομε ενα νεο θρεντ....''νεας εποχης αντιφασιστες''?