και μολις πηρα ενα κουτι...
και μολις πηρα ενα κουτι...
1) e4, c5
2) Νf3
πρωτα απ'ολα το ''σκουληκια τι σχεση εχει με ρατσισμους και τετοια, εισαι κουτορνιθι
δευτερον απ'ολα ''σκουληκια'' σας ελεγε ο Καμπανης και ο Σπυρου, ο πρωτος αν θυμασε καλα ειναι ο πλεον ''ενδοξος'' προεδρα σου, και μεγαλος δημοκρατης να μην ξεχνιομαστε...εισαι κουτορνιθι
περι οβραιων, ταλμουδ κλπ εχω απαντησει στο αθλετιξ αλλα ειπαμε...εισαι κουτορνιθι
για το πως και γιατι βγηκε κοιτα να μαθεις τι ειναι ''γιαγμα'', ''ανταλλαξιμα κτηματα'' και γενικα διαβασε λιγο την ιστορια περι προσφυγων...κουτορνιθι
btw σας αποκαλουμε και ''τσικο της βερμαχτ''αλλα αυτο δεν σε πολυενοχλει φανταζομαι...ε κουτορνιθι αφου
τους γυφτους δε θα τους βαζεις στο στομα σου
αλλα αμα επιμενεις τοσο πολυ, ελα μια βολτα στην Τουμπα, και δοκιμασε τον σκουληκοανιχνευτη τελευταιας γυφτικης τεχνολογιας
ελα πεσ'το
Spoiler
Δεν παίζεσαι, είσαι πλέον και με τη βούλα, το πιο κομπλεξικό άτομο του ΕR.
είναι όμορφο να σας βλέπουμε να φλερτάρετε τόσο παθιασμένα και αυθόρμητα...
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
φιλελεύθερος παρακρατικός
αλβανος χρυσαυγίτης
gay παπας
σουβλάκι καλαμάκι
emocore-commando
μεταλάς
χριστιανός-κρυφορεφορμιστης-φανεροπορτουνιστης
παραγωγός εισαγωγών
αντι-αντι-ιμπεριαλιστης (ιμπεριαλιστής)
Καλά όλα αυτά, αλλά η δεξιά με τις βυζάρες![]()
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
γελαμε(τε) με τα ρεπορταζ και τις βυζαρες, αλλα καπως ετσι γινονται "σελεμπριτις της καθημερινοτητας".
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
ΤΟ ΑΛΛΟ, ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ...ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ-ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΥΖΟΣΚΑΜΠΙΛΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
και γενικά η επέλαση των εθνικοσοσιαλιστών καλά κρατεί
στην εύβοια λέει απαιτούν από τους βνεζινοπώλες να διώξουν τους ανασφάλιστους αλλοδαπούς και να προσλάβουν νόμιμα δικούς τους (των χρυσαυγιτών) έλληνες
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
φιλελεύθερος παρακρατικός
αλβανος χρυσαυγίτης
gay παπας
σουβλάκι καλαμάκι
emocore-commando
μεταλάς
χριστιανός-κρυφορεφορμιστης-φανεροπορτουνιστης
παραγωγός εισαγωγών
αντι-αντι-ιμπεριαλιστης (ιμπεριαλιστής)
να τα βλεπουν αυτα οι νεαροι κουμουνιστες να μαθαινουν σωστα την ιστορια οπως τα λυκοπουλα
να μαθαινουν τι ακαθαρμα ηταν ο Μπελογιαννης
δινομε βαση στο ''εχετε ελευθερο χρονο για κανα δεκαλεπτο...κλπ''...στανταρ τα λυκοπουλα ειχαν και παγουρινο μαζι τους και μαζεψαν και κυκλαμινα
υπάρχει πηγή (όχι δεξιά προφανώς) που να τοποθετεί τον μπελογιάννη στο μελιγαλά;
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
ασημουλη δεν ξες εισαι νεοκουμουνιστοχασικλας....ο Μπελογιαννης οδηγαγε το ΟΥΦΟ που ειχε ριξει την αχτινα την λεηζερ στον Δραγουμη (αστοχησε) αυτα δεν τα ξερετε εσεις οι κουμουνισται
δεν έχουμε κάνει παρέα αλλά με λείπεις