Απ' τη δουλειά εξακολουθώ να μην πληρώνομαι, ακόμα κι αν πληρωνόμουν στην ώρα μου θα τα έβγαζα πέρα τσίμα-τσίμα, 3 μήνες τώρα με συντηρούν οι δικοί μου σχεδόν αποκλειστικά, οπότε η απόφαση είναι η εξής. Τέρμα η Αθήνα, τέλη Σεπτέμβρη τα μαζεύω όλα, επιστρέφω Ηράκλειο, τα μηνιαία μου έξοδα περιορίζονται σε τσιγάρα και βενζίνες και τα καλύπτω από σέρβις σε κιθάρες και μπάσα. Και ότι ήθελε προκύψει.
Χειρότερα απ ότι είμαι τώρα δεν παίζει, άρα μάλλον MLR.
Να σαι καλά!
Μάλλον θα έχουμε αίσια έκβαση σ' αυτό.
Και νέο MLR ότι λόγω πληθυσμού στον τόπο κατοικίας μπορώ να ασφαλιστώ στον ΟΓΑ και να γλιτώσω το ΤΕΒΕ.
Επόμενος στόχος, να κάνουμε ποτιστικά τα χωράφια στο χωριό και να αντικατασταθούν οι μισές ελιές από ρόδια.
αντε μπραβο να δω κανα ελληνικο ροδι δω πανω που εχει μονο ισραη (γλυκα), τουρκικα (ξινα) και τα ασπρα ισπανικα
Vielen Dank für alles was mal war
aurio feugw gia antiparo gia 1 evdomada diakopares kai 29 tou mhnos feugw sta 3ena gia douleia, elvetia to be more precise! MLR dunato!
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
Κιάλλος που ξενιτεύεται. Με το καλό
Α και καλές διακοπές.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
πραγματικά μικροπράματα αλλά μου έφτιαξε τη μέρα που ήταν λίγο σκατένια.
μετά από τρεις συνεχόμενες αποτυχημένες προσπάθειες (+ άλλες δύο στις αρχές του καλοκαιριού όπου κ το παράτησα τελικά) βρήκα πως να πλέξω πιο φαρδύ ένα κασκόλ δαντέλα.
ήταν απλά μαθηματικά, αλλά το κατάλαβα πριν λίγο.![]()
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
κραταω ρεζερβε ενα δω...
1) e4, c5
2) Νf3
α κ εγώ καβατζάρω χρήματα από δω κ από κει.
την πρώτη φορά ψάχνοντας διάφορα κουτιά κ συρτάρια έβγαλα κάνα 300άρι...
τώρα που ξανακοίταξα είχα πέσει στα 100-120 κ ενδέχεται να είναι τα τελευταία.
αν κ είδα στον ύπνο μου σκατά οπότε ελπίζω ακόμα.
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
[κλάψα μόουντ] Γαμώ τον Χριστόν σας κωλόφαρδοι, είμαι κανά διχίλιαρο μείον και δεν βρήκα λεφτά πουθενά όσο και αν έψαξα το σπίτι![/κλάψα μοουντ]
Σας πινκάρω όλους όμως γιατί σας αγαπώ!
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ
Σας γραφω απο τα 1844 μετρα, στα ορια της βαλια καλντα, μια ωρα αποσταση απο το πρωτο σημαδι πολιτισμου. Η φωτια σιγοκαιει και η θερμοκρασια τωρα ειναι 5 βαθμοι.
Τελειωνω το τσιγαρο και παω να την πεσω, 6 το πρωι ξεκιναει το κυνηγι