ρε, εχεις μια γνωμη οκ. σεξιστικό-σινεματόγκραφι σκουπιδι, οκ, κανεις δεν μιλησε για αριστουργημα. αλλα τα 'χεις δει και όλα;
δηλαδή το είδα (δεν είχα διαβάσει το θρεντ όλο) και σε σκέφτηκα να ποστάρεις έτσι
![]()
ρε, εχεις μια γνωμη οκ. σεξιστικό-σινεματόγκραφι σκουπιδι, οκ, κανεις δεν μιλησε για αριστουργημα. αλλα τα 'χεις δει και όλα;
δηλαδή το είδα (δεν είχα διαβάσει το θρεντ όλο) και σε σκέφτηκα να ποστάρεις έτσι
![]()
Εξωκοινοβουλευτικό Μπλάκμεταλ
Το έχω δει όλο και προσεκτικά. Επειδή δε ήταν πριν 3-4 χρόνια τα πρώτα επεισόδια, μου άρεσε και πάρα πολύ τότε και η αλήθεια είναι ότι σεξισμός aside, σαν τηλεοπτικό προϊόν δεν ήταν ποτέ καλοφτιαγμένο, αλλά τουλάχιστον ήταν διασκεδαστικό. Τώρα μιλάμε για κάτι που είναι κακοφτιαγμένο, μη πειστικό, πιο ρηχό κι από νιπτήρα, σίχαμα εν γένει αν το δεις ΠΟΛΙΤΙΚΑ το πράγμα.
Ο λόγος που έχω δει όλα τα επεισόδια (όπως επίσης και άλλων απαίσιων σειρών τύπου HIMYM) είναι μια προσωπική νευρωσάρα που δεν με αφήνει να μην τελειώσω σειρά άπαξ και την αρχίσω.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
το πρόβλημα έγκειται στο σημείο που βλέπεις ΠΟΛΙΤΙΚΆ το californication ή οτιδήποτε άλλο.
τα πέρασα κ εγώ, πίσω στο 2007, το ξεπέρασα κ είμαι πιο χαλαρός άνθρωπος.
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
το πρόβλημα έγκειται στο σημείο που βλέπεις ΠΟΛΙΤΙΚΆ το californication ή οτιδήποτε άλλο.
τα πέρασα κ εγώ, πίσω στο 2007, το ξεπέρασα κ είμαι πιο χαλαρός άνθρωπος.
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
πινκ από πάνω μόνο και μόνο για τον κόπο του quote.
σοβαρό mode on και ειλικρινής απορία: γιατί όταν κάποιος δεν γουστάρει μια σειρά, ένα κάτι βρε αδερφέ (ακόμα και αν παλαιότερα του άρεσε) πρέπει μετά να πρήζει αρχίδια??
Οχι τίποτα άλλο, αλλά σκάλωσα ότι κάτι έγινε με το Californication.
I don't do drugs. I am drugs.
Όταν πρηζω αρχίδια για κάτι που δεν μου αρέσει συνήθως αυτό το κάτι είναι δημοφιλές και κατά τη γνώμη μου δεν του αξίζει αυτό το στάτους. Είναι ρε παιδί μου λες και η αγάπη των άλλων γι' αυτό σε κάνει να το μισείς πιο πολύ και είσαι σε φάση "Μα...μα...μα...δεν βλέπεται οτι δεν είναι τόσο καλό;"
Η απάντηση πορκύπτει κρίνοντας την προσωπική μου εμπειρία. Τι κάνουν οι ώριμοι ενήλικες δεν ξέρω.
You are not a beautiful and unique snowflake
Δεν αναφερόμουν σε σένα που ασκείς καλοπροαίρετη, ας πούμε, κριτική σε χαρακτήρα και όχι σε όλη τη σειρά ή σε όσους γουστάρουν την σειρά, αλλά το δέχομαι.
πάντως η απάντηση για θέμα γούστου ειδικά σε τέτοια απλά πράγματα είναι κολοκυθόπιτα.
Νόμιζα ήταν γενική ερώτηση για την ανθρώπινη φύση γι αυτό ανέλαβα να απαντήσω ως γνήσιο τέκνο του Φρόυντ.
You are not a beautiful and unique snowflake
Μωρέ γενική ήταν η ερώτηση, απλά εσύ δεν έπρηξες πουθενά αρχίδια.
Τα πρώτα 3 ποστς είναι από 3 χρόνια πριν, το τελευταίο αφορά την Κάρεν και την φυσική της που λέμε ομορφιά και φυσικά σκοπίμως έχεις παραλείψει το μόνο ποστ που λέει κάτι για τη σειρά. Το οποίο υπάρχει ανάμεσα στο τρίτο και στο τέταρτο από τα ποστς που έκανες quote. Αφού το απολαμβάνεις τόσο, κάνε έναν κόπο.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Αυτό το λέω σεξισμό. Αλλά από την ανάποδη.Originally Posted by Dythor
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
αφου δεν εγραψες σειρα για να αυνανιζονται 19 χρονοι , παλι καλα
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry