Khalkji τουλάχιστον τους ηλίθιους χαρακτηρισμούς θα μπορούσες να τους είχες αποφύγει....
Khalkji τουλάχιστον τους ηλίθιους χαρακτηρισμούς θα μπορούσες να τους είχες αποφύγει....
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
Όσον αφορά τα ερωτήματα σου μελαγχολικέ, τίποτα δε θα γίνει πέρα από περαιτέρω διόγκωση και μεγέθυνση όσων αναφέρεις. Είναι σταδιακά μέτρα και αργά ή γρήγορα χτυπάν τους πάντες, τα ήσυχα όπλα τους, και οι συνέπειες όλων αυτών ο ακρογωνιαίος λίθος των πολιτικών τους. Είναι αυτοί που θα μας σώσουν από τα σκατά που μας πέταξαν.. το λιγότερο χυδαίοι.
(ε καλά, όχι τους πάντες, για εμάς τους θνητούς μιλάω).
Η πηγή του εχθρού είναι η συνείδηση της μάζας, η αδιαφορία και ο ατομικισμός. Ακριβώς όσα ψεκάζει το κράτος. Άρα ναι, λέω πως ίσως ήρθε καιρός να φύγει από τη μέση. Επίσης, από πότε έγιναν τόσοι πολλοί οι αναρχικοί και ίδρωσαν τόσα αυτάκια να τους καταλάβουν ώστε να αποτελούν αντίβαρο σε ολόκληρες γενιές που μάχονταν για το αν νταβατζής τους θα είναι οι πολιτικές ή οι πολιτικές που μας οδήγησαν εδώ, ώστε να ζητάς και τα ρέστα?
Η αξιοπρέπεια δε χάνεται με τη πτώση της οικονομίας -έχει χαθεί δεκαετίες τώρα- αλλά τουλάχιστον δίνεται πάτημα να επανακτηθεί και χεράκι χεράκι χτίζεται και η κοινωνία. Εγώ θέλω. Εσύ θέλεις. Αυτός θέλει. Εμείς θέλουμε? Ε και προφανώς δε χωράνε φασίστες σε μια τέτοια φάση, ας γυρίσει κανα κράνος για ναύλωση διαστημικού λεωφορείου να τους στείλουμε δύο τετράγωνα μετά το Σείριο, δε με νοιάζει.
[...Το Μηδέν πρέπει να γίνει ο βατήρας που θα μας εκτοξεύσει στο άπειρο και όχι η κινούμενη άμμος που θα μας βουλιάξει.]
αν βρω χρόνο το κάνω και εικονογραφημένο, το έντεχνο του φόρουμ στυλ. =)
Ε τοτε τι γραφεις και συ εδω μεσα ρε παπαρα τις μαλακιες σου? Οσο για τη χρησιμοτητα του οποιοδηποτε στην κοινωνια, ξεκαβαλα το καλαμι πιτσιρικο
Να χεσω "συναγωνιστες" και "συντροφους". Και ναι , σταρχιδια μου τα οποια δεολογηματα ενοτητας
Dythor
Χλωμο το κοβω,εως πρακτικα αδυνατο. Το ανιστροφο παιζει.Είμαι απλά στο σημείο που αναρωτιέμαι μόνο για το αν ήταν πάντα έτσι το ηάρ κι εγώ ήμουν περισσότερο ηλίθιος.
Μιλα μας για τη δικια σου αντιληψη, ποσο γαματη ειναι ?Όχι ακριβώς, αλλά για τα χονδροειδή σχήματα που ταιριάζουν ταμάμ με την αντιληπτική ικανότητα του ηάρ, ναι.
Last edited by VidnaObmana; 29-08-2012 at 21:32.
Let The Freak Flag Fly!
Μαλάκα το 'χετε κάψει τελείως, τα μόνα σχόλια ον τοπικ πλέον είναι του ικονοκλαστ ("λολ") και του... ντάηθορ.
Έχεις ας πούμε τον μελαγχολικό πουτσούλη να αναρωτιέται για το πού είναι ο α/α χώρος όταν ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ χώρος που είναι αντάξιος των περιστάσεων σήμερα είναι φασιστικός/ακροδεξιός/παρακρατικός. Και αυτός πάει να τη βγει στους αναρχικούς ξέρω γω, μπραβο μαν, κλέψε και λάδι από την εκκλησία. Παίξε μπάλα και με τον ΑΡΗ.
Οι άλλοι τι τσιμπάτε και εκτίθεστε, οκ, έχουν γίνει 2-3 απεργίες/κινητοποιήσεις από τα κάτω για τις οποίες κανείς δε χέστηκε επειδή η εργατική τάξη είναι στην πουτσάρα της. Υπάρχουν και 5-6 παρέες στο πανελλήνιο που αυτοχαρακτηρίζονται "εργατικές ενώσεις" και "σωματεία". Σο γουάτ.
Αμμόλουτρα τέλος, ζωή μαγική.
Last edited by Γκουλαγκ; 30-08-2012 at 02:31.
μαυρο πανθηρα τωρα; σοβαρα;
this is radio freedom.
Δεν είναι ούτε καιρός αυτός, ούτε τόπος αυτό το κωλοφόρουμ να λες πρώτο πράγμα για την αισθητική της αφίσας πάντως.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
δηλαδη... ο χρονος και ο χωρος που ειδα την αφισα;;;;
this is radio freedom.
Να είχες φέισμπουκ.
ποτε.
επισης δεν κριτικαρω την αισθητικη της αφισας. κριτικαρω ξεκαθαρα το περιεχομενο της.
το βρισκω πολυ ανεδαφικο και λαϊκιστικο να χρησιμοποιειται αυτο το συμβολο. αλλα δεν γαμιεται, μια αφισα ειναι.
εντιτ: πως να το πω, θελει πολλα πραγματα να γινουν για να φτασουμε στο επιπεδο του πιο εντυπωσιακου κινηματος του 20ου αιωνα.
this is radio freedom.
Δεν έχω αντίρρηση, απλά ξέρεις, είναι γεμάτος ο κόσμος φασίστες κι εμείς ίσα που κάνουμε κάτι.
προτείνετε κανένα βιβλίο για τα παιδιά, ευχαριστώ.
έντιτ: αυτό του Τριβιζά το έχω διαβάσει
![]()
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~