http://en.wikipedia.org/wiki/Ars_longa,_vita_brevis
εμένα γιατι με είπες αγαπούλα;
http://en.wikipedia.org/wiki/Ars_longa,_vita_brevis
εμένα γιατι με είπες αγαπούλα;
Last edited by menumission; 22-08-2012 at 03:13.
από χαρά για ό,τι έχει ο καθείς στο κεφάλι του και τον κάνει να χαίρεται
αυτό είναι και το νόημα μιας πετυχημένης ροκεντρολ χιτάρας, να σου εξωτερικεύει τη χαρά
εκτός αν πιστεύεις ότι αυτά δεν είναι τέχνη, αλλά θέλει να'χεις μάστερ οβ αρτς για να αντιληφθείς τι είναι τέχνη
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
είναι, και πετυχημένη σε άλλο κριτήριο, εσύ όμως ισχυρίζεσαι κάτι εντελώς διαφορετικό, ότι δεν είναι ούτε το ένα κομμάτι ούτε το άλλο
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο.αν προξενούν μόνο συναισθήματα όμως δεν είναι τέχνη.
πρέπει με δύναμη να συλλάβει ο νούς κι έπειτα η καρδιά θερμά να αισθανθεί ότι ο νους συνέλαβε....άμα εκτιμάς τον σολωμό...
για κάτι τέτοια συναισθηματικά πέταξε ο πλάτωνας τους ποιητές απ'΄την πολιτεία του...
μεγάλη κουβέντα...δεν συμφωνούμε...
να διορθωσω λιγο τον regularpaul, το war δεν ειναι soul ασμα απ'τα 70'ς, ειναι soul ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ απ'τα 70'ς.
τωρα κατα τ' αλλα, οσον αφορα τους κ.κ. landy και rat_poison, εμενα παιδια που ειμαι υπερμαχος αφ'ενος του ελιτισμου και αφ'ετερου του δογματος "τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους", με στενοχωρατε. αν εχουμε φτασει η ελιτ να ειναι ο λαντυ προτεινω να λιωσουν παραυτα οι παγοι να τελειωνουμε. landy, αν ειναι να βγαζεις αποφανσεις για την φυση της τεχνης, οφειλεις αρχικα να αφησεις τις συζητησεις μεταλλαδικων καφενειων και να λαβεις υπ'οψιν σου τους υπολοιπους προβληματισμους που εχουν τεθει ιστορικα σε σχεση με το ζητημα, τουτεστιν την αισθητικη θεωρια. εννοειται πως η υποκειμενιστικη θεωρηση του μινμιν οτι γι'αυτον εχει σημασια "να πεις την αληθεια σου" στην καλλιτεχνικη διαδικασια, ακομα και χωρις καμια ιδιαιτερα βαθια τεκμηριωση στεκει εκατο φορες περισσοτερο απο τη θεωρια σου για την τεχνη ως κυνηγι ν' αποτυπωθει η "αληθεια του κοσμου" και η "φτιαξη" σου (θε μου) και την αξιολογηση του καλλιτεχνικου περιεχομενου του εκαστοτε εργου τεχνης βασει μιας ανιστορικης αντικειμενικης ιδεας της αισθητικης ποιοτητας που δεν μας εχεις πει ουτε πως οριζεται, ουτε που βρισκεται. και φυσικα ειναι αδιανοητη μια κουβεντα που παει να μιλησει για την τεχνη σε επιπεδο οντολογιας χωρις να αποσαφηνιζει την αποψη της για την μορφη και το περιεχομενο της.
με αγαπη,
η σχολη της φρανκφουρτης που σας επρηξε τ'αρχιδια![]()
this is radio freedom.
λάντη, το γυρίσαμε στην ζουραρική αρλούμπα και το τσιτάτο, αποχωρώ
κάλκη είσαι ασύνταχτος αγόρι μου, αν ήθελες να πεις κάτι ουσιαστικότερο του "εγώ έχω διαβάσει τι λέει η φιλοσοφία της αισθητικής για το τι είναι τέχνη" μάλλον δεν τα κατάφερες
δουλευω μπροστα στο πισι 10 ωρες, gimme a break να πουμε.
this is radio freedom.
άμα αφήσεις τις μαρξιστικές μπούρδες και έρθεις σε επαφή με την τέχνη θα καταλάβεις...μέχρι τότε μπορείς να φαντάζεσαι ότι μοιράζεις και ξύλο...
χμ. οκ, δηλαδη να ξαναδιαβασω τα ποιηματα του μορισον να μιλησουμε για την ποιηση του 20ου αιωνα;;;;;;; mc escher για τη ζωγραφικη;;;;; ντυλαν για την μουσικη;;;;;;
this is radio freedom.
διάβασε και λίγο έζρα πάουντ, θα βαρεθείς κι ίσως μάθεις και κάτι για το φασισμό
οχι αγορι μου, απλα αυτα τα οποια εχεις αναφερει μεχρι τωρα ως δειγματα υψους ειναι πραγματα που θεωρω οτι απευθυνονται στα αισθητικα ορια ενος 15χρονου. με ποια τεχνη με συμβουλευεις να ερθω σε επαφη;;;;;;
this is radio freedom.