Mαζί σου. Δεν κατάλαβα αρχικά τι ακριβώς ρωτούσε η ένι γιατί ήταν σαν να ρωτούσε "γιατί παστίτσιο?" και να περιμένει τρανταχτά επιχειρήματα. Θεώρησα ότι η απάντηση σε τέτοιου είδους ερωτήσεις είναι προφανής σε όλους. Μάλλον όχι. Ή κάτι κατάλαβα εγώ λάθος.
Ναι, αν πάρουμε το αστέρι γενικότερα σαν σχέδιο είναι πάρα πολύ διαδεδομένο (user friendly, ακριβώς όπως το πες) και, επιπλέον, μπορεί να έχει 200 διαφορετικές ερμηνείες, ανάλογα το σχήμα, μέγεθος, το χρώμα, το σημείο, τη συμμετρία ή μη και ένα σωρό άλλα, από πεντάλφες και τραγοκεφαλές μέχρι ναυτικά. Οπότε είναι απολύτως λογικό να "ταιριάζει" σε πολλούς και εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους. Φυσικά κάποιοι, συνήθως παντελώς άσχετοι με το σπορ, θα σπεύσουν να κράξουν και να ισοπεδώσουν το σύμπαν "ου μαλάκα παλιοήμο με αστεράκια και ντεκαπάζ". Δεν είναι ακριβώς έτσι. Γι'αυτό και μου φάνηκε περίεργο να κάνει τέτοιες διακρίσεις η λεντυκίλερ. Από τον τυχαίο βλάκα το περιμένεις. Επίσης, τα κινέζικα (αν εννοεί αυτά που κατάλαβα κι όχι τα ιδεογράμματα) είναι, κατά κύριο λόγο, έργα τέχνης.
Το συγκεκριμένο, λοιπόν, σχέδιο αστεριών βρίσκω ότι ταιριάζει απόλυτα στη δική μου προσωπικότητα, στο ίματζ, αν θες, όπως θα σε διαβεβαιώσουν πολλοί φίλοι μου. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να "ταιριάξω" κι άλλα τατού στις γύρω περιοχές, ώστε να μη δείχνουν τόσο άκυρα. Σε καμία περίπτωση δεν προσπαθώ να τα καλύψω ή να τα κρύψω όμως.
Και δεν ήταν το πρώτο μου τατού, ήταν το 2ο![]()