Ψάχνω κόσμο που ασχολείται με τα εν λόγω αθλήματα και ιδίως με free running για να μπορέσω να μάθω κάποια πράγματα.Όποιος έχει άκρες και ξέρει κανέναν ας μου πει.Thanx
Ψάχνω κόσμο που ασχολείται με τα εν λόγω αθλήματα και ιδίως με free running για να μπορέσω να μάθω κάποια πράγματα.Όποιος έχει άκρες και ξέρει κανέναν ας μου πει.Thanx
It's all based on fear....
Για ποια πολη μιλαμε?
Τσεκαρε εδω οπως και να χει,εχει και φορο,ψιλοinactive πλεον, που κανονιζαν/κανονιζουν για προπονησεις,λενε για τα καλα spots κτλ http://parkour.gr/.
Εγω ασχολουμε εδω και ενα διμηνο αποκλειστικα με parkour και ειναι ο,τι πιο ενδιαφερον εχω κανει σχετικα με γυμναστικη. Ασχολειται κανενας αλλος απ'εδω? Shadowking ποσταρες μια φοτο στο ΠΟΣΤ ΠΙΞ ΟΦ ΓΙΟΡΣΕΛΦ να καβαλας εναν τοιχο. Πειτε πειτε
the nail that sticks up gets hammered down
the end of the rope is a noose
the truth is in the gas chamber
Αθήνα είμαι.Βασικά θέλω να μάθω συγκεκριμένα πράγματα:Backflip,frontflip και γενικότερα flips.Απλά θέλω κάποιο έμπειρο άτομο να μου δείξει από κοντά γιατί δεν το κατέχω μόνος μου.Μιλάω με κάποια άτομα από αυτό το φόρουμ που είπες αλλά δεν υπάρχει τόση κίνηση και δεν έχω βγάλει άκρη.
It's all based on fear....
Αμαν με αυτα τα flips!
Απλα ονομαστικα ξερω οτι αυτοι ειναι ισως η πιο εμπειρη οργανωμενη ομαδα στην Αθηνα.Δεν ξερω τωρα ποσο δεκτικοι ειναι σε νεα μελη,επικοινωνησε εσυ παντως και δεν χανεις τιποτα.
Παρκουράδες το 2012...
Εν τω μεταξύ που πας εσύ ρε Doomsayer κεφτέ, αν θυμαμαι καλά από τις μαλακίες που έλεγες για την γυμναστική, ένα κομμάτι κρέας είσαι, θες και παρκουρ
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
Α εδω ειναι που λεμε οτι παλιωσε το παρκουρ.
Οοοκ!
εγω ακομα δεν καταλαβα ποιοι ειναι οι χιπστερς και γιατι ειναι κακοι!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
http://www.wikihow.com/Be-a-Hipster
sorry για το οφφ-τόπικ αλλά έπρεπε να βάλω αυτό το ΤΕΛΕΙΟ λινκ.
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ
δεν μας εφταναν οι τριμαλακες με τα ποδηλατα...
doomsayer ta flips einai so 2006, kalytera pare fora me to kefali kai pese se kana toixo
Ο Shadowking, όπως ειπώθηκε, ασχολείται καιρό. Αυτή την περίοδο νομίζω είναι διακοπές (και παρκουρ ταυτόχρονα εννοείται) οπότε στείλτου ένα Pm.
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!