Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 200

Thread: ο χαμος.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Εμένα τα λες; Χριστό δε καταλαβαίνω.

Senior Member atom_smasher's Avatar

τζουλια;
    1) e4, c5
    2) Νf3

Senior Member 00i00's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Εμένα τα λες; Χριστό δε καταλαβαίνω.
    σεβαστικο ποστ

Giagias me Jazzmaster Μελαγχολικός Χοντρούλης's Avatar

Quote Originally Posted by BURNIN AMBITION View Post
    ας μου πει καποιος, γιτι τα εχω παρει κρανιο, που ηταν το ρατσιστικο.
    αφρικανικα κουνουπια, αφρικανοι. οπως υπαρχουν κινεζοι καυκασιουι ερυθροδερμοι ευρωπαιοι αμερικανοι. προφανως και εινα ιακομψο αλλα μεχρι εκει.το οτι μπορει να εκανε ριτουιτ απο κασιδιαρη, δε το σχολιαζω, τον συχαινομαι ουτως ή αλλως, αλλα ειναι δικαιωμα της να ποσταρει οτι σκατα θελει. ας ποσταρει και σκατα σκυλου. ας μου πει καποιος γιατι την εκοψαν. και γιατι τοσα χρονια εχουν ολοι τουμπεκιαστει με το κεντερη και τον πατουλιδη, γιατι κανεις δεν ασχοληθηκε με τους μαλακες που εβλεπαν παο ξανθη στη ψηφιση του μνημονιου, γιατι κανεις δεν ασχολεηθηκε με το βαγγελα που εβριζε το σισε και ολους οσους του εκαναν τισ μαιμουδες... η υποκρισια σε ολοτης το μεγαλειο. αι στο διαλο

εντιτ. μαλλον ποσταρα σε λαθος θρεντ. τι σκατα πινω...
    δε με πολυενδιαφέρει το θέμα αλλά νομίζω πως εισαι λάθος.
    διότι αναφέρεσαι μεν στην υποκρισία, αλλά δικαιώνεις πλαγίως (και αψήφιστα) την μαλακία του παρτσακλού.
    δεν ήταν μόνο ακομψο, ήταν ρατσιστικό. το ρητγουιτ κασιδιάρη δεν έχει να κάνει αν και συμπληρώνει το παζλ ρατσιστικών προκαταλήψεων.
    προφανώς και ειναι δικαιωμα του καθενος να πε οτι θέλει αλλα ανάλογα με την μαλακία του θα κριθεί. και ειδικά σε περιπτώσεις που υπάρχει διπλωματικό υπόβαθρο (στον παγκόσμιο αθλητισμό και ιδιαίτερα στους ολυμπιακούς αγώνες) κάθε εκπροσώπηση θα πρέπει να βγάζει ενα προφιλ που να μην διαταράσσει τις όποιες διεθνείς σχέσεις.
    τώρα βέβαια οταν εχεις ναζι στο κοινοβούλιο δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω και αν αυτοαναιρούμαι αλλά ακόμα και αυτοί οι βλακες αν αντιπροσωπευαν την Ελλάδα στα Ηνωμένα Εθνη πχ δεν θα έλεγαν στον Ουγκαντανό ανέκδοτα για μαύρους.
    δεν θέλω να αναλωθω στο αν εκαναν καλα που την εκοψαν η όχι, άλλωστε νομίζω υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθείς.
    γεγονός είναι πάντως, πως γίναμε άλλη μια φορά ρόμπα παντού
    Last edited by Μελαγχολικός Χοντρούλης; 26-07-2012 at 09:12.
    φιλελεύθερος παρακρατικός
    αλβανος χρυσαυγίτης
    gay παπας
    σουβλάκι καλαμάκι
    emocore-commando
    μεταλάς
    χριστιανός-κρυφορεφορμιστης-φανεροπορτουνιστης
    παραγωγός εισαγωγών
    αντι-αντι-ιμπεριαλιστης (ιμπεριαλιστής)

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Πέρασα κανά μισάωρο χθες να το εξηγώ και σε συναδέλφους... ναι, η κυριολεκτική ερμηνεία της έκφρασης από μόνη της δεν είναι ρατσιστική, αλλά είναι εντελώς λανθασμένη αντιμετώπιση να ερμηνεύεις την οποιαδήποτε έκφραση απομονωμένη από το context στο οποίο τοποθετείται.

Παράδειγμα: Όπως συνηθίζεται στις ταινίες, όταν κάποιος πουλάει προστασία χρησιμοποιεί ευφημισμούς όπως "Θα ήταν κρίμα να πάθει τίποτα το μαγαζί σου". Αν πάρεις την φράση από μόνη της, η ερμηνεία είναι πολύ πιο αθώα από ό,τι αν λάβεις υπόψη το context, δηλ. στη συγκεκριμένη περίπτωση την υπόνοια της απειλής, πως "αν δεν πληρώσεις θα σου κάνω το μαγαζί λίμπα".

Έτσι, η ερμηνεία μίας φράσης δεν περιορίζεται στην ερμηνεία των λέξεων από τις οποίες αποτελείται. Θα ήταν πολύ διαφορετικό να έλεγα το ανέκδοτο εγώ προσωπικά σε σένα, εφόσον γνωρίζεις την γενικότερη θέση μου για το μεταναστευτικό και γνωρίζεις αν λέω το ανέκδοτο αθώα ή όχι, και διαφορετικό να λέγεται δημόσια από ένα άτομο που είναι φιλικά προσκείμενο στην Χρυσή Αυγή.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

Senior Member MaX Payne's Avatar

ενταξει παντως δεν ηταν και επισημη δηλωση η' συνεντευξη και απαντησε π.χ ειμαι Χ Α δεν γουσταρω τους αφρικανους να φυγουνε κλπ
    ενα χαζοανεκδοτο ητανε θα της φανηκε αστειο και σκεφτηκε θαταν "εξυπνο" να το γραψει

δεν ξερω αν ειχε καταλαβει η συγκεκριμενη οτι μαλακιες σαν το twitter που γραφεις 3 προτασεις και ειναι μεγαλο θεμα πια παρακολουθουνται απο τα μιντια
    ε και οταν πηγαινεις στους Ολυμπιακους σε καμια βδομαδα και τα ΜΜΕ ψαχνουν να βρουν οτιδηποτε για να το κανουν θεμα ε τετοιες χαζοπαπαριες δεν της λες δημοσια λες και μιλας σε κανα φιλο σου
    το συγκεκριμενο τοχε γραψει 22/06 και τα τσακαλια αργησαν 3 μερες να το παρουν χαμπαρι

Custom User Title ari-m's Avatar

Quote Originally Posted by Deggial View Post
    ....
    Έτσι, η ερμηνεία μίας φράσης δεν περιορίζεται στην ερμηνεία των λέξεων από τις οποίες αποτελείται. Θα ήταν πολύ διαφορετικό να έλεγα το ανέκδοτο εγώ προσωπικά σε σένα, εφόσον γνωρίζεις την γενικότερη θέση μου για το μεταναστευτικό και γνωρίζεις αν λέω το ανέκδοτο αθώα ή όχι, και διαφορετικό να λέγεται δημόσια από ένα άτομο που είναι φιλικά προσκείμενο στην Χρυσή Αυγή.
    sorry deggial alla les malakies.
    an to eleges esy pou 8a to eleges a8wa, 8a to ekane taytoxrona ligotero ratsistiko?
    an to elege o Papas (tonos sto prwto a) poso ratsistiko 8a itan?
    an to elega egw pou den ksereis tis apopseis mou gia to metanasteutiko den 8a eixes apopsi an einai ratsistiko to asteio i oxi?

ali8eia gia pes mas kai tin apopsi sou gia tin diafimisi me ton piou ...
    epeidi einai "a8wa" einai ligotero ratsistiki ... ?
    When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
    Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
    ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
    Click Me

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

στ'αρχίδια μας αν ήταν επίσημη ή όχι δήλωση, η συμβουλή μου στο κορίτσι είναι μία
    Spoiler
    KLAPSE
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Senior Member atom_smasher's Avatar

ε καλα δεν κρεμεται και ολος ο κοσμος απο τα χειλη της (αν και συμπαθητικό αιδοίο απ οτι κοζαρα.) στον μαξ πειν απευθυνομουν.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Quote Originally Posted by ari-m View Post
    sorry deggial alla les malakies.
    an to eleges esy pou 8a to eleges a8wa, 8a to ekane taytoxrona ligotero ratsistiko?
    an to elege o Papas (tonos sto prwto a) poso ratsistiko 8a itan?
    an to elega egw pou den ksereis tis apopseis mou gia to metanasteutiko den 8a eixes apopsi an einai ratsistiko to asteio i oxi?
    Όταν τα έγραφα αυτά είχα υπόψη μου την χθεσινή συζήτηση και δεν είχα διαβάσει ο ίδιος το tweet. Η φράση αυτή καθ' αυτή, κατά τον τρόπο που ειπώθηκε, έχει πράγματι ρατσιστική υπόνοια. Είναι σα να λέει ότι, παρά τα άλλα προβλήματα, τουλάχιστον υπάρχει κι ένα θετικό.

Από εκεί και πέρα, άλλο αν είναι πιο αθώα (π.χ. δεν υπήρχε η πρόθεση να έχει ρατσιστική χροιά το ανέκδοτο) κι άλλο αν είναι ρατσιστική καθ' αυτή η φράση. Θα μπορούσε, παραδείγματος χάριν, κάποιος να πει το ανέκδοτο επειδή του φάνηκε αστείο χωρίς να συνειδητοποιεί τις ρατσιστικές προεκτάσεις της φράσης αυτής. Πρέπει να συνεκτιμούνται και τα δύο για την ερμηνεία (όπως είπα, να λαμβάνεται υπόψη το context), καθώς σημασία έχει το τι θα ήθελε να εκφράσει ο ομιλητής.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

Πέρασα κανά μισάωρο χθες να το εξηγώ και σε συναδέλφους... ναι, η κυριολεκτική ερμηνεία της έκφρασης από μόνη της δεν είναι ρατσιστική, αλλά είναι εντελώς λανθασμένη αντιμετώπιση να ερμηνεύεις την οποιαδήποτε έκφραση απομονωμένη από το context στο οποίο τοποθετείται.

Παράδειγμα: Όπως συνηθίζεται στις ταινίες, όταν κάποιος πουλάει προστασία χρησιμοποιεί ευφημισμούς όπως "Θα ήταν κρίμα να πάθει τίποτα το μαγαζί σου". Αν πάρεις την φράση από μόνη της, η ερμηνεία είναι πολύ πιο αθώα από ό,τι αν λάβεις υπόψη το context, δηλ. στη συγκεκριμένη περίπτωση την υπόνοια της απειλής, πως "αν δεν πληρώσεις θα σου κάνω το μαγαζί λίμπα".

γενικα συμφωνω μαζι σου. ομως εγω το εβγαλα αουτ οφ κοντεξτ ρε συ, γιατι τιμωρηθηκε μονο για αυτο. και σε αυτο δε φαινεται πουθενα το οτι ειναι χα κιετς. εν τω μεταξυ, η χα ειναι στη βουλη. γαμω τους δημοκρατες ειμαστε που την κραζουμε που υποστηριζει ενα κομμα που ειναι στη βουλη.
    υγ. σκατα στους φασιστες. απλα μη γινομαστε αυτα που φτυνουμε.
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

θα μπορουσε να γινει θέμα αν είχε παραπονεθεί κανας αφρικανός αντιπρόσωπος και αν οι αγώνες γινόντουσαν στην ελλάδα. τώρα θα μπορούσαν να το προσπεράσουν και να μην τρεφουν τη χα συνεχεια
    Vielen Dank für alles was mal war

Giagias me Jazzmaster Μελαγχολικός Χοντρούλης's Avatar

γενικα συμφωνω μαζι σου. ομως εγω το εβγαλα αουτ οφ κοντεξτ ρε συ, γιατι τιμωρηθηκε μονο για αυτο. και σε αυτο δε φαινεται πουθενα το οτι ειναι χα κιετς. εν τω μεταξυ, η χα ειναι στη βουλη. γαμω τους δημοκρατες ειμαστε που την κραζουμε που υποστηριζει ενα κομμα που ειναι στη βουλη.
    υγ. σκατα στους φασιστες. απλα μη γινομαστε αυτα που φτυνουμε.
    μπερνη τελικα γουσταρεις το γκομενετο και γι'αυτο το εχεις παρει πατριωτικά
    φιλελεύθερος παρακρατικός
    αλβανος χρυσαυγίτης
    gay παπας
    σουβλάκι καλαμάκι
    emocore-commando
    μεταλάς
    χριστιανός-κρυφορεφορμιστης-φανεροπορτουνιστης
    παραγωγός εισαγωγών
    αντι-αντι-ιμπεριαλιστης (ιμπεριαλιστής)

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

εχωνα αβερτα φιλος
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.