κάλκι θέλω το αβαταρ σου σε σώβρακο.
Μάγκες έχετε χάσει την μπάλα. Μαζέψτε τίποτα, γιατί γελάει ο κόσμος με πολλά posts εδώ μέσα.
Σε 'άλλα' νέα, ελεύθεροι οι 6 από τους 13 κατηγορούμενους (οι 3 με εγγυήσεις - οι θεωρούμενοι από τους μπάτσους ως "αρχηγοί" της "εγκληματικής οργάνωσεις στέκια θεσσαλονίκης").
Αύριο απολογούνται οι άλλοι 7.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Ο κόσμος γελάει με τη χαβούζα σας.
http://www.xryshaygh.com/index.php/e...s#.UBAJbLQ0Ndy
οι φήμες λένε ότι στην περίπτωση της Θεσσαλονίκης, η μία ομάδα αποτελείτο από «καθωσπρέπει» αναρχοκομμουνιστές, υπό κεντρικό έλεγχο (δηλαδή κανονικότατοι παρακρατικοί υπό τον έλεγχο των μυστικών υπηρεσιών –κι όχι μόνο του «ελληνικού» ψευδοκράτους-, με ενδιάμεσα τα γνωστά κανάλια των κομμάτων της αριστεράς), η δε άλλη ομάδα αποτελείτο από παρασυρμένους νέους ιδεολόγους που νόμιζαν ότι εκεί που ετάχθηκαν ήταν οι «αντιεξουσιαστές», αλλά μόλις κατάλαβαν ότι πρόκειται στην πραγματικότητα για όργανα των εξουσιαστών, την κοπάνησαν κι έφτιαξαν δική τους ομάδα. Αλλά, το κράτος και το παρακράτος, λειτουργώντας με κανόνες μαφίας, δεν μπορούσε να τους αφήσει να χαλάνε την πιάτσα. Αφού, λοιπόν, δεν έγινε δουλειά με την τρομοκρατία, στο τέλος επενέβη η αστυνομία!
Μαλάκα, σε έχει χτυπήσει ο ήλιος στο κεφάλι;
All alone, or in twos,
Some hand in hand
Make their stand.
αχαχα, βγαίνει η ΧΑ και λέει παρασυρμένους ιδεολόγους το ΝΑΔΙΡ, εγώ έχω θέμα με τον ήλιο;
All alone, or in twos,
Some hand in hand
Make their stand.
τσιμπουκλάνο, το πρώτο πρόβλημα είναι ότι τονίζεις λάθος το νικ σου.
το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι λες «γελάει ο κόσμος με πολλά ποστς εδώ μέσα». Και εγώ σχολιάζω πάνω σε αυτό, ότι αν υπάρχει κάποιος κόσμος, που γελάει, και έχει ένα λόγο για αυτό, τότε ο λόγος είναι ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βγάζει μια ανακοίνωση που υποδεικνύει την ιδεολογικοπολιτική συγγένεια της ΧΑΒΟΥΖΑΣ που λέγεται ΝΑΔΙΡ -και που διόρθωσε με αν κάνω λάθος, κάποιοι εδώ μέσα τους θεωρούν πολιτικά δικούς τους συγγενείς- με τους ναζί.
Οκ, δικιά μου λάθος ερμηνεία του όρου χαβούζας που χρησιμοποίησες και που απευθυνόταν
Όσο για το νικ, τα χω πει 1000 φορές, είναι τσιμπούκλανο.
All alone, or in twos,
Some hand in hand
Make their stand.
ας μου πει καποιος, γιτι τα εχω παρει κρανιο, που ηταν το ρατσιστικο.
αφρικανικα κουνουπια, αφρικανοι. οπως υπαρχουν κινεζοι καυκασιουι ερυθροδερμοι ευρωπαιοι αμερικανοι. προφανως και εινα ιακομψο αλλα μεχρι εκει.το οτι μπορει να εκανε ριτουιτ απο κασιδιαρη, δε το σχολιαζω, τον συχαινομαι ουτως ή αλλως, αλλα ειναι δικαιωμα της να ποσταρει οτι σκατα θελει. ας ποσταρει και σκατα σκυλου. ας μου πει καποιος γιατι την εκοψαν. και γιατι τοσα χρονια εχουν ολοι τουμπεκιαστει με το κεντερη και τον πατουλιδη, γιατι κανεις δεν ασχοληθηκε με τους μαλακες που εβλεπαν παο ξανθη στη ψηφιση του μνημονιου, γιατι κανεις δεν ασχολεηθηκε με το βαγγελα που εβριζε το σισε και ολους οσους του εκαναν τισ μαιμουδες... η υποκρισια σε ολοτης το μεγαλειο. αι στο διαλο
εντιτ. μαλλον ποσταρα σε λαθος θρεντ. τι σκατα πινω...
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Ετνάξει ο μπερνη, οι άλλοι 4 που πίνκαραν, τι φάση;
κατακεραυνωσε την υποκρισια της Ελληνικης κοινωνιας και κυριως ταπε και στο σωστο τοπικ
οι της Χ.Α. ανοικουν στον ιδιο χωρο με τους γκριζους λυκους και καναν αντιδιαδηλωσις
οι του μαυρουραδικιου βγαινουν και λενε για εργατικιες ταξεις κλπ
μετα απο ποσο καιρο ανακαλυψες την παπαριτσα που βγαλαν στο σαιτ τους και τι?
εξυπνο παιδι εισαι ρε πουστημ...σταματα τα τεμεκ προβοκατορικα