All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Τραγικότητες, ούτε που θυμόμουν οτι έχω δει ποτέ επεισόδιο αλλά θυμάμαι οτι ο τύπος με τα γυαλιά λεγόταν bulletproof και σε κάποιο επεισόδιο τον είχαν πυροβολήσει και φοβόντουσαν οτι θα πεθάνει ορ σμθ...
Shall I say I was wrong, if I'm right?
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
ε ναι ρε πίξις
επίσης, το άβατάρ σου κυκλοφορεί σε αναρχο-αυτοκόλλητο (από τα πιο καλτ και μισάνθρωπα)
σε άλλα νέα, δείτε ποιο υπερκαρτούν μου θύμισαν τις προάλλες
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
φιλελεύθερος παρακρατικός
αλβανος χρυσαυγίτης
gay παπας
σουβλάκι καλαμάκι
emocore-commando
μεταλάς
χριστιανός-κρυφορεφορμιστης-φανεροπορτουνιστης
παραγωγός εισαγωγών
αντι-αντι-ιμπεριαλιστης (ιμπεριαλιστής)
Πειτε μου εστω ενας οτι επαιζε το Kung Fu στο NES
![]()
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
εγω παλι θυμαμαι μια αλλη που με εχει μεινει στο μυαλο. ηταν περιπου πριν 10 χρονια.
ηταν καπως "animated" αλλα τα γραφικα του ηταν πολυ χαλια και τρομακτικα. ηχο δεν ειχε. ξεκινουσε δειχνοντας ενα σπιτι. τοτε εμπαινε απο το παραθυρο ενας κλεφτεις ο οποιος σκοτωνε μια γρια και τις εκλεβε κατι κοσμηματα απο το κομοδινο. μετα εδειχνε τον κλεφτη σε ενα δικαστηριο και τον δικαζαν. αποφασισαν να τον κρεμασουν. τοτε εμφανιστηκαν 2 σκελετοι και αρχισαν να ξιφομαχουν. την συνεχεια δεν την θυμαμαι αλλα τωρα που το γραφω εχω ανατριχιασει... το θυμαται κανεις? θυμαται κανεις τι γινοταν μετα? δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν σε διαφημιση με ναρκωτικα!
Δύο Χρόνια Διακοπές με τους Δεινόσαυρους, το'παιζε πριν το παιδικό Super Mario στο new channel
αυτοκίνητο τρικεράτοπας, δεινόσαυροι που μιλάνε και τα λοιπά, έβγαλε το dino riders από την καρδιά μου - κι επιτέλους έπεσα πάνω του κατά λάθος μετά από χρόνια.
ποσοι θυμουντε?
με άρτζι στα ντράμς? κλαίω
Κι εδώ τελειώνει η φάση.