φιλελεύθερος παρακρατικός
αλβανος χρυσαυγίτης
gay παπας
σουβλάκι καλαμάκι
emocore-commando
μεταλάς
χριστιανός-κρυφορεφορμιστης-φανεροπορτουνιστης
παραγωγός εισαγωγών
αντι-αντι-ιμπεριαλιστης (ιμπεριαλιστής)
Ένα κάποιο vice city, random παιχνίδι της σειράς.
Πόσο τέλειο ήταν που στον φάκελο radio έβαζες ότι mp3 ήθελες και έπαιζε στο ραδιόφωνο των αυτοκινήτων όταν έτρεχες να ξεφύγεις από τους μπάτσους. Είχα συγκινηθεί, μάλλον εξαιτίας αυτού του παιχνιδιού πήρα και κιλά, τότε στο πρώτο έτος.
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Μόλις τελείωσα το Resonance. Πάρα πολύ καλό 2d old-school adventure, πολύ δυνατό σενάριο. Ο χειρισμός είναι χάλια, ή τουλάχιστον σε εμένα δεν ανταποκρινόταν καλά το ποντίκι, αλλά αξίζει παρά κάτι τέτοια ενοχλητικά τεχνικά θέματα.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Με έπιασε καθυστέρηση και ξαναπαίζω Braid. Αχ.
Επίσης έβαλα Dear Esther και άρχισα να ψυλλιάζομαι ότι στο παιχνίδι δεν κάνεις τίποτα παρά να περιπλανιέσαι σε ένα νησί και να ακους τον τύπο να αφηγείται.
φιλελεύθερος παρακρατικός
αλβανος χρυσαυγίτης
gay παπας
σουβλάκι καλαμάκι
emocore-commando
μεταλάς
χριστιανός-κρυφορεφορμιστης-φανεροπορτουνιστης
παραγωγός εισαγωγών
αντι-αντι-ιμπεριαλιστης (ιμπεριαλιστής)
Δεν τον ξέρω τον κύριο, αλλά δεν είναι ο πρώτος ούτε ο δεύτερος που το λέει. Δεν το έχω παίξει το ..."game", και είχα όλη την καλή διάθεση να το αγοράσω, ώσπου είδα διάφορες παρουσιάσεις στο youtube. Mod που έγινε standalone με σχεδόν μηδενικές προσθήκες, 1 ώρα διάρκεια, απουσία οποιουδήποτε mechanic θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει όχι μόνο video game, αλλά έστω interactive experience. Ε οκ, υπάρχουν και όρια νομίζω.
εχουμε καπου θρεντ που λεμε για εξωτερικους σκληρους;
Vielen Dank für alles was mal war
δοκίμασε σερτς σκληρός και μεγάλος με αντοχή
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
καλοκαιριασε και ολο κινκι πραματα λες εσυ
με το θρεντ τι θα γίνει; toshiba ή seagate? WD, philips ή intenso?
Tι κάνουμε όταν οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ του windows live messenger σου κλειδώνουν τον λογαριασμό ισχυριζόμενοι unusual activity και ζητάνε το τηλέφωνό σου για να στο ξεκλειδώσουν? Δεδομένου οτι δε θέλουμε να το δώσουμε δηλαδή.
σαν phising μου ακούγεται αυτό ... δεν έχω ξανακούσει τέτοιο πράγμα
edit: για το τηλέφωνο λέω έτσι?
edit 2: βρήκα και αυτό http://windows.microsoft.com/en-US/m...e-and-800488fb
Last edited by KoiliaSamprela; 26-07-2012 at 17:20.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ