Γάμησε και το πρώτο της 5ης, και μου άρεσε πολύ η δομή του. Δηλαδή από τη μια σου θυμίζει τι παίχτηκε, από την άλλη έχεις επεισοδιάκι με σχεδόν αυτοτελή πλοκή εν προκειμένω, πράγμα που λειτουργεί πολύ καλά για να σου ανοίξει την όρεξη. Επίσης πόσο γαμάει πια το στυλάκι του Walt, "είμαι χαμένος για χαμένος, και έχω πια την σιγουριά οτι θα σας γαμήσω όλους" ; (βλέπε πχ πως απαντάει ο Θεός στον Saul και με τι σιγουριά ξέρει πως πέτυχε η μόντα με το φορτηγάκι)
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Αυτό δείχνει πόσο έχει ξεφύγει, και πόσο έχει κατρακυλίσει στο "σκοτάδι".
Spoiler
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
tu te fou de ma gueule je me fous de ta guelle
Γιατί δεν έχει πάρει αυτό το θρεντ φωτιά?
ρε επειδης δεν το χω καλα στην μνημη μου , θυμαμαι οτι στην προηγουμενη σεζον ειχε ο γουαιτ δηλητηριασει το παιδακι της γκομενας του τζανκιου με ενα φυτο για να γινει καλα μετα , αλλα αν θυμαμαι καλα για να υποπτεθει τον γουαιτ ειχε βρει το τσιγαρο να υπαρχει στα τσιγαρα του , αλλιως θα υποψιαζοταν οτι το χε παρει απο τα τσιγαρα του ο πιτσιρικας... μαλακιες λεω? γιατι μας δειχνει στο δευτερο να το ψαχνουν στο σπιτι ... και να του το χει καβατζωσει ο δικηγορος ?
το οπλο που παιρνεισ το πρωτο επισοντ ειναι το ιδιο με του σκαρφεις?![]()
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Φρικ, με λίγα λόγια, τελικά αποδείχτηκε ότι ο δηλητηριασμός του μικρού δεν ήταν από το ricin στο τσιγάρο αλλά από το εν λόγω φυτό, αλλά το συγκεκριμένο τσιγάρο αγνοούνταν ακόμα, αφού γι'αυτό νόμισε o Jesse ότι ο μικρός το είχε πάρει (το είχε ξαφρίσει ο χοντρός βέβαια σκόπιμα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο). Άρα το τσιγάρο αγνοούνταν ακόμα (το είχε ο Walt δλδ) και έπρεπε να "βρεθεί". Πούστης-θεός Walt δλδ, τι να λέμε.