θενκ γιου ολ θρι
![]()
βραχακια Λυκαβηττού παιζουν ακομα ε? Δεν εχει αλλαξει τπτ που δεν ξερω.
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
χμ σήμερα πέθανε ο Jon Lord; Πως νόμιζα οτι είχε πεθάνει καμια δεκαετία.
QUOTE=pixies451;1190755]
ο φιλος μου ο χελιδονης!1!!11![/QUOTE]σημερα το μεσημερι...
καθομαι αμεριμνος και διαβαζω πρωτοσελιδα για χουλιγκανς, ξαφνικα δεχομαι επιθεσις απο δυο (ουτε καν ενα) χελιδονια στο δωματιο...το ενα αγγιξε και καραφλα
διατηρω ψυχραιμια και με στρατηγικες κινησεις τα απωθαω, τελικα τα παγιδευω στον χεζαρωνα και τα αποθανατιζω (σιτα εχει στο παραθυρι, δε μπορουσαν να φυγουν)
το αστειο ειναι οτι καναν φωλια ΜΕΣΑ στο δωματιο της αδερφημ (τωρα αδειο) και αυτες τις μερες λογο ΖΕΣΤΑΣ κοιμομαν εκει, χαμπαρι δεν πηρα το ζομπι
το θεμα ειναι τι καμομε απο δω και περα...η φωλια ειναι διπλα σε παραθυρι και κατευθειαν βγαινουν οξω για εξορμησεις, οποτε δεν νοχλαν...αιντε καμια κουτσουλια, σιγα το πραμα
αλλα οι ασπλαχνες γυναικες του σπιτιου λενε να χαλασουμε την φωλια, να τηγανισουμε τα χελιδονια και να κανομε ομελετα τα αυγα
γυναικες...
κοιτα, οτι εχουν μικροβια εχουν. Αν θες να τα κρατησεις εκει καλο ειναι να φυγεις εσυ απτο δωματιο αυτο
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
εφκιασα το ερκοντισο...κοιμαμαι στο δικο μου πλεον
ε και πια μικροβια...χωριατης ειμαι λολ
τεσπα εγω τα αγαπαω και τους αφησα νερακι να πινουν
Ένα πράγμα σου μένει να κάνεις: Μόλις μπαίνει ο χειμώνας να φεύγεις για νότια και να ξαναγυρίζεις την άνοιξη...
a cry for help, a hint of anaesthesia
παει και στο "fuck my life" αλλα το βαζω εδω για να το δουνε οσο το δυνατον περισσοτεροι.
βαζω μετα απο μετακομιση τον εξωτερικο σκληρο Western Digital 500Gb. αυτον: http://images.techtree.com/ttimages/...75879_pic1.jpg
ακουω να κανει τον συνηθη θορυβο που κανει οταν συνδεεται αλλα μετα απο λιγο να σταματαει. ουτε κρακ κρακ, ουτε αλλες μαλακιες.
να μην το αναγνωριζει πουθενα και να μην αναβει το φωτακι.
το χα παθει αλλη μια φορα και με ενα-δυο restarts το αναγνωρισε και δουλεψε.
δουλευει με πριζα και usb. 6ετια εκλεισε. τι να περιμενω και τι μπορω να κανω για να σωσω τα αρχεια, αν εχει οντως γαμηθει.
το 80% της μουσικης μου και τονοι απο πορνο, ειναι εκει μεσα.
και δεν ξανακατεβαζω ΤΙΠΟΤΑ.
και το εχω παρει πολυ-πολυ ψυχραιμα.
Βοηθατε.
Ευχαριστω.
Last edited by Kaserinos; 17-07-2012 at 15:58.
τσέκαρες τα αυτονόητα; καλώδια, USB, τροφοδοσία κλπ.
Δοκίμασε να τον συνδέσεις σε άλλη θύρα USB κι επίσης και σε άλλο υπολογιστή πριν "αποφασίσεις" ότι τα παιξε τελείως
Last edited by Sotos_The_Tequiler; 17-07-2012 at 19:29.
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
είμαι στας εξοχάς στην αυλή. ωραία φάση, δροσιά, σκυλιά, φύση, έντομα... ποντικάκια. Δεν μπαίνουν στην αυλή αλλά είναι στην μάντρα ανάμεσα σε κάτι φυτά, άντε να τα δεις να πηγαινοέρχονται στην κληματαριά που είναι σαν τέντα πάνω από το κεφάλι μας.
τι κάνεις?
σκέφτηκα να ρίξω κάνα ποντικοφάρμακο έξω από το σπίτι, γιατί ειδικά το μικρό σκυλί είναι κ λίγο χαζό ό,τι βρει το τρώει.
από την άλλη επειδή -τα γλυκά μου- είναι αυτά τα μικρά του αγρού... φαντάζομαι θα βγουν κ άλλα μετά οπότε τσάμπα η γενοκτονία.
τεσπα, υπάρχει καμιά λύση μπας κ καταφέρουμε να κόψουμε τις πολλές πολλές βόλτες?
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
μπα?
η Λουκρητια, ο μεγας ΚΥΝΗΓΟΣ δεν μπορει να σε βοηθησει τωρα?
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
η Λουκρητία είναι στην Περισσάρα
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
αν ρίξεις ποντικοφάρμακο, πρόσεχε μη βρει πρώτο κανα σκυλί το ψόφιο ποντίκι ε.
προσωπικά δε θα έκανα τίποτα. δε βρίσκω λόγο. άραξε ;ρ