?
?
Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
καταρχήν πρέπει να ξεκαθαρίσεις pixies αν είσαι μισθωτός ή ΕΕ.
για μισθωτούς είναι αρκετά παρακάτω τα χρήματα.
Rock or Nothing
Πηραν παραταση μεχρι 31/7 ΓΑΜΩΤΟΚΕΡΑΤΟΜΟΥ.Το βασανιστηριο συνεχιζεται...
Αν η δηλωση ειναι 'βαρβατη' (οικογενειακη-με ενοικια-δανεια-παιδια-φροντηστηρια-ασφαλιστρα κλπ) κανα 50
Αν ειναι ενας ο φορολογουμενος με βεβαιωση και κανα αμαξι 40
Αν ειναι συνταξιουχος παππους απ'το χωριο ή ανεργος 30
Αν καποιος φερει τη δικια του βαρβατη δηλωση και του παιδιου του που δηλωνει πχ μονο 1 αμαξι ή θελει και Ε9 πληρωνει μονο τα 50
Αν ειναι ελευθερος επαγγελματιας και κραταει τα βιβλια μονος του,και εγω κανω τα υπολοιπα (φπα τριμηνου,συγκεντρωτικες,Ε3κλπ)100 ολος ο χρονος
Αν ειναι ελευθερος επαγγελματιας και τα αναλαμβανει ολα ο λογιστης εξαρταται τον ογκο τιμολ
Αυτες ειναι τιμες του γραφειου.Μεσες ακρες ειμαστε απο τους ποιο φτηνους στο Ηρακλειο.
Εγω προσωπικα,αν πηγαινα να μου κανουν την δηλωση, θα θεωρουσα το 50αρικο οτι ειναι πολυ.Αλλα απο φετος δεν ειναι να παιρνεις το ρισκο απο μονος σου εαν δεν ξερεις.Ακομα και μια κενη δηλωση χωρις να δηλωσεις τιποτα βγαζει εκκαθαριση 116 Ε.οποτε καλητερα αυτος που ξερει
"I know this: if life is illusion, then I am no less an illusion, and being thus, the
illusion is real to me. I live, I burn with life, I love, I slay, and am content."
http://www.myspace.com/cosmicplunge
http://el-gr.facebook.com/pages/Cosm...p_178091127385
Τελευταία πήρα θάρρος κι άρχισα να καπνίζω με ανοιχτό ερκοντίσιο. Φαινομενικά λειτουργεί αλλά μήπως χαλάει το μηχάνημα; είναι και παλιό
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Βασικά το σίγουρο είναι ότι γαμάει την ατμόσφαιρα, αλλά εμείς οι καπνισταί τα αγνοούμε αυτά τα πράγματα όταν είναι να βυζάξουμε από τα στήθια της πολυαγαπημένης μητέρας νικοτίνης. Όλα τα άλλα πάνε σε δεύτερη μοίρα.
Κατά τα άλλα, καθαρισμό του φίλτρου της αρκούδας ανά μήνα - δίμηνο, και ανά ένα - δυο χρόνια μάστορα για ρεκτιφιέ.
Έτσι την έβγαλα για 5 χρόνια σε σπίτι με ερκοντίσιο. Όταν έφυγα το ερκοντίσιο δούλευε αψεγάδιαστα, έχοντας κάνει πολύ κάφρικη χρήση του, και φυσικά χωρίς να έχω κάνει αυτά που σου είπα παραπάνω.
Τώρα που δεν έχω βγάζω τη μπέμπελη, τουλάχιστον καπνίζω άφοβα.
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Eχω μια καρπουζια στο μπαλκόνι και εχει βγαλει καρπουζακι μικρογραφία. Το εβαλα σε ενα πυλινο πιάτο και το αφηνω να μεγαλώσει.
Νιωθω ωραια για καποιο λογο
φιλελεύθερος παρακρατικός
αλβανος χρυσαυγίτης
gay παπας
σουβλάκι καλαμάκι
emocore-commando
μεταλάς
χριστιανός-κρυφορεφορμιστης-φανεροπορτουνιστης
παραγωγός εισαγωγών
αντι-αντι-ιμπεριαλιστης (ιμπεριαλιστής)
θέλει και λίγο ντάλα ήλιο για γενεί να ξες
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!