30 είμαι κ δεν έχω σταφιδιάσει όπως εσύ.
είναι γνωστό άλλωστε πως το στρουμπούλεμα κρατάει κ τσίτα το δέρμα.
30 είμαι κ δεν έχω σταφιδιάσει όπως εσύ.
είναι γνωστό άλλωστε πως το στρουμπούλεμα κρατάει κ τσίτα το δέρμα.
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
Μου δίνουν από Σουηδική εταιρεία προγραμματιστικό τεστ να κάνω σε Java ως τη Δευτέρα. Και είναι NP-hard (ανάλογο του knapsack problem, όπως βρήκα), και αναρωτιέμαι αν θέλουν να ακολουθήσω brute force τακτική, ή αν θα γελάνε μαζί μου για μέρες. Σκέφτηκα και μια ευριστική μέθοδο (που κι αυτή ανάθεμα κι αν την έχω συγκεκριμενοποιήσει στο κεφάλι μου), αλλά το ερώτημα λέει "να βρίσκει την καλύτερη λύση".
Εκεί που έλεγα ότι ως τη Δευτέρα είναι υπεραρκετός χρόνος, ξαφνικά αναρωτιέμαι αν θα προλάβω. Και παίζει να εξαρτώνται πολλά από τούτο.![]()
Κοίτα στο κεφάλαιο 9 αυτού του βιβλίου για άλλες, μη ευριστικές, τεχνικές.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Branch and Bound einai malon kali idea . Den kserw to provlima sou akrivws , alla apo oti 8imame i methodos doulevei kala se kapoies periptoseis gia to knapsack .
Για last.fm μου ειχαν βαλει 4 αλγοριθμικα προβληματα σε Java μεσα σε 2 ωρες. Καταλαβαινεις πως πηγε....!
Παντως πρεπει να παιζει ρολο και το ποσο βαζεις σχολια και ποσο ακολουθεις τα conventions της γλωσσας.
(εκτος φυσικα απο το να πλησιασεις στον σωστο αλγοριθμο)
Remembrance of Things Past
I swarm deserted away, like glass...
Warm, and as fevers,
I am as flame.
I am death...
For I, I weave our blasphemies...
Wicthes painted me,
Like the mysteries created me...
Like where the poets breathe,
I were woven into blasphemies.
Ευχαριστώ.
επροχτες με παιρνει τηλ η αδερφημ και με λεει να παω στον ταδε δοκτορα...λεω ''ρε στελινα εχω μασει μια εγκυκλοπαιδεια απο χαρτια και αχτινες, νυσαφ'...εξαλλου δεν χρειαζοντε νεες εξετασεις δεν αλλαζει η καταστασις''
με λεει ''πανε, ετσι με ειπε η κοινωνικια λειτουργος''...ολα αυτα για να παρω μια ''ιατρικη εκθεσις''
παω στον δοκτορα, ωραιο ιατρειο, ευαερο ευηλιο με ανετους καναπεδες ολα τζετ...
ερχεται η σειρα μου και πα να μπω...ο δοκτορας ειναι σωσιας του σμιγκολ πως σκατα λεγετε αυτο που ηθελε το δαχτυλιδι, και ειναι κρητικος
φοραει σαμπο και στο γραφειο του επικρατει ΧΑΟΣ
του λεω την ιστορια και ενω αναπαραγω την κασετα ανοιγει το ψυγειο και βγαζει κουτι με ΠΙΤΙΦΟΥΡΙΑ, με λεει ''θες ενα? εμενα με εχει κοψει η λορδα...θα φαω ενα''
ενω τρωει το πιτιφουρι με λεει καλυτερα να του αφησω την εγκυκλοπαιδεια να την μελετησει...ποτε κυρ-δοκτορα θα βγαλεις το πορισμα? ''παρασκευη φευγω για παραθερισις...πεμπτη το αργοτερο''
η πεμπτη ηρθε...ο δοκτορας εφυγε
πηρα ταρχιδιατου
Σόρρυ φίλε, καταλαβαίνω τον πόνο σου, αλλά στο τέλος γέλασα.
poios se gamaei ki esena...και στα ελληνικα...ποιος σε γαμαει κι εσενα
Είσαι πολύ βλάκας τελικά, μα πολύ.
πακι ειμαι
Από το σαπάκι;
Τι να σου πω, μάθε να μιλάς λίγο καλύτερα, ζορίσου, δεν πειράζει, ίσως σου βγει και σε καλό.