Πεθαίνω. Σκεφτόμουν ότι μερικά ποστς εδώ είναι όπως όταν ποστάρω εγώ στο politics![]()
Πεθαίνω. Σκεφτόμουν ότι μερικά ποστς εδώ είναι όπως όταν ποστάρω εγώ στο politics![]()
Life begins at 45°.
Είναι όντως Fuck My Life όταν ποστάρεις στο πολιτικς.
Εμείς θα συμπαθιόμασταν εκτός φόρουμ, να ξέρεις.
Life begins at 45°.
Εδώ και αρκετά ποστς ποστάρω κάτι 100% σωστό και πετάω και μια μαλακία, γιατί είμαι ΕΓΩ, ενώ θα μπορούσα απλά να μαζέψω 10 πινκς και να το αφήσω εκεί. Και τσιμπάς ΚΑΘΕ γαμημένη φορά. Σχολιάζεις τη ΜΑΛΑΚΙΑ κι όχι την ουσία. Κι αν όχι εσύ, σίγουρα κάποιος άλλος από τους γνωστούς.
Στο θέμα μας, παραδέχθηκα το λάθος μου εξ αρχής και δέχθηκα το πρόστιμο που προβλέπεται, χωρίς δεύτερη κουβέντα γιατί ΝΑΙ, ΦΤΑΙΩ, που δεν πλήρωσα την ασφάλεια, μαλακία μου. Το ΕΠΙΠΛΕΟΝ πρόστιμο που μου επιβλήθηκε, δεδομένων των συνθηκών, το θεωρώ μέγιστο καραγκιοζιλίκι και όποιος το βλέπει διαφορετικά είναι απλά ηλίθιος. Ή μπάτσος.
Όσο για το άλλο, που επιμένεις κιόλας, παράνομα οδηγείς και όταν δεν έχεις πληρώσει τέλη κυκλοφορίας, αλλά αυτό δε σε κάνει λιγότερο ικανό οδηγό, ούτε, φυσικά, σε καθιστά αυτόματα υπαίτιο σε πιθανό ατύχημα. Αν θες, καταλαβαίνεις τη διαφορά. Δεν έχει νόημα να το κουράζουμε. Έχω κι εγώ 32498234 επιχειρήματα για όλες τις παπαριές που έχω διαβάσει εδώ μέσα, αλλά όχι. Φιλάκια.
Life begins at 45°.
κολικοι στα νεφρα > υπερηχος > αμμος στα νεφρα > κολικοι > κυλιεσαι στα πατωματα απο τον πονο
αυτο το αντεχω
μετα απο εναν ακομα υπερηχο μαλλον η αμμος εχει τιγκαρει το συστημα γιατι ειμαι συνεχεια σε φαση " ελα πουστη κολικε, ελα ελα , εφυγε επιτελους , τσουυυυυυυυυυυπ φατηνα και κυλησου χωρις να μπορεις να παρεις ανασα". ΚΑΙ αυτο το αντεχω
αν δε ξεμπουκωσει με νερα μπυρες και σια τοτε υπαρχει πιθανοτητα λιθοτριψιας ή υπερηχων για να μη γινει η αμμος πετρα.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ το αντεχω
Spoiler
αυτα για να πινω νερο απο τη ΜΠατρα
Briar
εγω στα λεγα
εκεί που λιώνω στο μπαλκόνι κάνα δίωρο κ ασχολούμαι με την κηπουρική μου, ακούω από μακριά να περνάει σκούρος κύριος που διαφημίζει την πραμάτεια του.
δεν δίνω σημασία (άλλωστε τα τελευταία δυο τρία χρόνια που σταμάτησε να περνάει ο Λευτεράκης τίποτα δεν αξίζει).
τεσπα, κ όπως βγαίνει από το στενό απέναντι ακριβώς από μένα τον ακούω να λέει στο μεγάφωνο:
"εσύ νεαρέ μπας κ ξέμεινες από καστανόχωμα?"
Spoiler
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
ρε μαν οκ...εισαι λεσβια
οκ...
Κυρα Μαριαννα, οταν καταλαβεις οτι ηταν κοπλιμεντο (λογω του νεαρε και το περι ηλικιας, εξηγω κιολας), βαλτο στο ΜΛΡ