Results 1 to 9 of 9

Thread: Κως

Default Κως

Πείτε τι χσέρετε. Ψαγμένα τιπς με έμφαση στο ΡΟΚΕΝΡΟΛΛ και τα ούζα ευπρόσδεκτα.
    I just posted on ER... Take that, society!

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

εδώ και κάτι χρόνια έχει ξεμείνει ο μπρο εκεί
    Πες περιοχή που θα είσαι εποχή και τι όχημα και θα ρωτήσω να σε πω
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Heldmorder rebelos's Avatar

έχω καταγωγή, πάω κάθε καλοκαίρι Κω

σε όλο το νησί η φάση δεν είναι καθόλου RAWK και δεν υπάρχει κάτι τόσο RAWK εκτός από την μπυραρία "Dropkick Murphy's" η οποία παίζει και μουσικάρες (Nightstalker, Monster Magnet κ.α.) παραλίες πολύ ωραίες, αν γουστάρεις ποδήλατο πάρε γιατί το νησί είναι εντελώς επίπεδο και μπορείς να το γυρίσεις όλο. Καμπινγκ δεν υπάρχει, Οργανωμένο τουλάχιστον. Να μείνεις πόλη και να νοικιάσεις αμάξι είναι η συμβουλή μου για να μπορέσεις να πάς και μέχρι Κέφαλο όπου έχει και τις καλύτερες παραλίες. Να πάς φυσικά Ζιά το απόγεμα να δεις Ηλιοβασίλεμα αν πας με γκόμενα.

γενικά δώσε πληροφορίες που θα μένεις με ποιούς θα πάς και πότε
    I knew the pass was the safest play that's why i chose to go with a run

Παίζει προσωρινό σπίτι φίλου στην πόλη οπότε είπα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία. Αν δεν κάτσει τίποτα άλλο στο τραπέζι, Δευτέρα λέω να κλείσω εισιτήρια για πρώτη βδομάδα Αυγούστου. Γενικά φάση τρεις μαντραχαλαίοι θα 'μαστε να κάνουμε τις δγιακοπές μας, αυτό. Συγκεκριμένες πληροφορίες ασπουμε: -ποιές είναι οι γαμιστερές παραλίες και τι παίζει σ αυτές από θέμα πρόσβασης; -πόσο κοσμοπολίτικη μπορεί να είναι τέλος πάντων η κως και πόσο καγκούρικη ζωή μπορείς να κάνεις εκεί; -που θα βρω φτηνά τσίπουρα με μεζέδες που να τρώγονται; Και οτιδήποτε άλλο σαφώς που θα φκιάξει το εξπηριενς.

Heldmorder rebelos's Avatar

- Η Κως από ελληνικό τουρισμό δεν έχει σχεδόν μία θα βρείς όμως όλων των ειδών άλλα φρούτα (Σκανδιναβία φούλ, Αγγλία, Χώρες Βαλτικής κ.ο.κ.) σε περίπτωση που δε το έχεις ακούσει η Κως έχει και τα Καρδάμαινα που συχνά πυκνά βγαίνουν στην τηλεόραση μαζί με τα Σφακιά και το Φαληράκι για τις "περιπέτειες" του τουριστών.

- Η ζωή σου αν ξέρεις που να πας μπορεί να είναι πάρα πολύ καγκούρικη. Bar street το βράδυ για να χορεύουν πάνω σου οι τουρίστριες, επίσης στο bar street μην πιείς ποτέ ποτό, μοιράζουν πετρέλαιο αβέρτα. Από τα συμπαθητικά μαγαζιά εκεί είναι το Doors που βαράει κάτι ψευτοροκιές (RATM, offspring άντε και κανα Metallica) μετά τις 3 βέβαια. Οι έλληνες συχνάζουν στο Nova vita και το Hamam τα οποία παίζουν κλαμπάδικα και οι γκόμενες σου κάθονται τρομακτικά δύσκολα γιατί είναι ψωνάρες. Από εκεί και πέρα σε όποιο άλλο και να πάς άμα είναι μεθυσμένος καλά θα περάσεις.
    Για πιο κυριλέ φάση είναι ο Μύλος που το πρωί δουλεύει και σαν beachόμπαρο. Εκεί εμένα το βράδυ δε μ' αρέσει γιατί αφενώς αν πάς σ/κ θα γίνεται της καραπουτανάρας, είναι ακριβά και έχει τους ξενέρωτους ντόπιους που νομίζουν ότι είναι κάτι επειδή είναι το νησί κ.ο.κ. Το μεσημέρι πάραυτα για μπανάκι είναι ωραία. Ψιλοκαλή θάλασσα, απαίσια παραλία δεν πεθαίνεις βέβαια από το κόσμο. Αν πας στην παραλία βέβαια και προχωρήσεις προς ταριστερά θα βρείς πιο ωραία παραλία στα 100 μέτρα αλλά όλοι είναι ηλίθιοι και κάθονται μπροστά στο μαγαζί. Έχει και beach tennis, beach volley, beach soccer και πινγκ πόνγκ να παίξεις βέβαια στον Μύλο σε περίπτωση που είσαι τέτοιος.

- Μιάς που πιάσαμε τις παραλίες: αυτές που είναι κοντά στην πόλη και πρέπει να πάς και γίνεται και με ποδήλατο αν έχεις αντοχές. Αν κατευθυνθείς προς Λάμπη, θα βρείς το Τιγκάκι πολύ ωραία θάλασσα, άμμος κτλ. οι ντόπιοι πάνε και αράζουν μπροστά από το King Size συμπαθέστατο μαγαζί αλλά γεμίζει κάγκουρες και η θάλασσα ακριβώς εκεί είναι στα χειρότερά της πιο πέρα προς Κω λίγο πριν αρχίσουν οι ομπρέλες είναι πολύ καλά. Αν κατευθυνθείς προς Ψαλίδι αφού περάσεις όλα τα ξενοδοχεία ακόμα και τα λίγο πιο απομακρυσμένα υπάρχουν 3 επιλογές. Πρώτα τα Πετρέλαια ή η Δήμητρα που η θάλασσα είναι φοβερή, αλλά η παραλία είναι με πέτρες και δεν πολυπάει κόσμος εκτός από οικογένειες (αυτά βρίσκονται εκεί που είναι το φυλάκιο και η τεράστια ελληνική σημαία). Δεύτερη επιλογή, πιο νορμάλ ο Άγιος κάτι, δε θυμάμαι τ΄ψρα τι άγιος ήταν, η επόμενη παραλία από τις προηγούμενες μπροστά από ένα ξενοδοχείο ή δίπλα τέλος πάντων όχι πολύς κόσμος, ωραίος όμως κόσμος, όχι βλάκες και κάγκουρες, εγώ δλδ εκεί προτιμάω να πηγαίνω. Τρίτη επιλογή μετά τον άγιο - κάτι τα Θερμά όπου είναι μια πηγή που βγάζει καυτό νερό ιαματικά κι έτσι φάση, το πρωί - μεσημέρι δεν είναι και ότι καλύτερο λόγω των πολλών γέρων που μαζεύονται για τα αρθριτικά τους αλλά και η ταβερνούλα που έχει από πάνω είναι καλή και γενικά αξίζει να πάτε μια φορά να το δείτε. Γενικά πάντως κόσμος πιο κούλ πάει το Βράδυ για να ξεφύγει από την Ατελείωτη τουριστίλα του κέντρου.
    σε περίπτωση που έχετε λοιπόν μέσο, είτε μηχανάκια είτε αμάξι να πάτε για μπάνιο καταρχάς στα Καρδάμαινα μπροστά από το ξενοδοχείο του Νορίντα. Εκεί όταν θα φεύγεται αν ψήνεστε ψάξτε να βρείτε και ένα δρομάκι κάθετο στην παραλία που έχει συκιές, μιλάμε για φοβερά σύκα!
    να πάτε οποσδήποτε στην Κέφαλο η για την ακρίβεια λίγο πριν την κέφαλο που έχει και τις καλύτερες παραλίες του νησιού η τουρίστες πάνε όλοι στο Paradise που γενικά είναι ωραία αλλά έχει πανάκριβες καρέκλες, πιο δίπλα υπάρχει και ο άγιος στέφανος που έχει και το νησάκι στη μέση και λέει πάρα πολύ. ΦΟΥΛ ΜΟΥΝΙ ε!
    Στην επιστροφή από κέφαλο μην πάρετε τον περιφεριακό, αλλά υπάρχει ένας δρόμος (νόμίζω τώρα πια έχουν βάλει και πινακίδα) πιο γραφικός που κάπου στην μέση φτάνεις σε ένα "πάρκο" με παγώνια και δένδρα και ωραία φάση ρε παιδί μου.

- Να επισκεφτείτε όπως είπα και πριν την Ζιά να δείτε ηλιοβασίλεμα (λέει και για πρωινό εκεί βέβαια και ανατολή) όμορφο πράγμα. Να πάτε οποσδήποτε στο Πλατάνι (κοντά στην πόλυ χωριό) και να φάτε στον Αλί τουρκικές σπεσιαλιτέ. Αν έχετε χρόνο και όρεξη αξίζει να πάτε και στα πιο απομακρυσμένα χωριά από την Θάλασσα, Ασώματο, Λαγούδι κτλ είναι όμορφα μην περιμένεις τίποτα τρελό απλά να δείτε πως είναι γιατί δεν έχουν καμία σχέση με κυκλάδες. Στο Πυλί αν μπορέσετε να ανέβετε είναι ψιλοωραία και έχει και καλές ταβερνες, κάνουν κάτι γλέντια που και που και λένε, αν και έχω να πάω πολλά χρόνια.

- Επίσης περιπλανηθείτε και στον δρόμο της παλιάς πόλης έχει ωραία μαγαζάκια στα στενά. Μεζεδοταβερνοφάση να πάτε στην Ελιά, πιο καγκουρέ με ωραίο φαγητό (μπεργκερο-σάντουίτς) και πολύ ωραία κοκτέιλ Bitter-Sweet, και απέναντι ακριβώς από αυτό δε θυμάμαι πως λέγεται τώρα έχει ψιλοκαλό μαγαζάκι για ποτό. Λίγο πριν το Νοσοκομείο επίσης υπάρχει και το Δυοσμαράκι αρκετά καλό μεζοδοφάση.

- Σε περίπτωση που σιχαθείτε τους τουρίστες και τους μαλάκες ντόπιους (ειδικά οι πιο μικρές ηλικίες είναι φοβερά πρηξαρχίδες) να πάτε για χαλαρό καφεδάκι ή μπυρίτσα στο Del Mare (εκεί που έχει το φανάρι στην παραλιακή κόφτε προς τα πάνω και είναι το πρώτο μαγαζί αριστερά). Όταν κλείνει αυτό ο ιδιοκτήτης έχει ακριβώς στο στενό από πίσω ένα άλλο μαγαζί που πέρσι το καλοκαίρι που πήγα πρώτη φορά άκουσα να παίζει Snapcase και Kylesa αλλά νομίζω ότι έκλεισε
    Τέσπα χαλαρή μπυρίτσα (έχει και ποικιλία με Chimay και Urquel κ.ο.κ. αλλά τσιμπινές τιμές σε αυτά) όπως έγραψα και πρίν στο Dropkick Murphy's με ωραίες ροκιές. Το βράδυ η πόλη θέλει το πόδι της σε 5' - 10' είστε σχεδόν παντού. Α και για πιο lounge - κυριλέ φάσεις ωραία είναι και στο Νόστος λίγο μετά την Μαρίνα.

Αυτά τα λίγα, για ότι άλλο θές πές ξέρω 'γω. Θα είμαι κάτω γύρω στις 8-9 Αυγούστου ψήσου για μπυρίτσα αν δεν έχετε φύγει

edit: πολλά έγραψα ρε μαλάκα

edit2: ΦΟΥΛ ΜΟΥΝΙ Ε!
    άμα μου έρθει και τίποτα άλλο θα κάνω κανα edit.

ο γούγλης μου έβγαλε κάτι site αλλά δε λένε και πολλά ψάξου πάντως
    Last edited by rebelos; 08-07-2012 at 15:06.
    I knew the pass was the safest play that's why i chose to go with a run

Σωραίος! Το εχτυπώνω και το παίρνω μαζί μου. Αν φτάσει το μπαγιόκο ώστε να κάτσω μέχρι τις 8-9 Αυγούστου και δεν ξεμείνω πιο πριν (το πιθανότερο) σου χρωστάω μπύρα στην σελτικ πανκ μπυραρία.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

ε, τι να πω εγώ τα είπε όλα ο rebelos extra kudos στον Αλί ε!!!!
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

έχω πάει 2 φορές, ανάμεικτη παρέα αλλά όχι ζευγάρια, οπότε πολύ κοντά σε καγκουροφάση. περάσαμε γαμάτα κ τις δύο. για ξύδια κ ξενύχτι βέβαια, μη πάει ο νους σας σε μπάνια και τέτοιες φλωριές
    1999 η πρώτη και 2004 η δεύτερη.
    και όντως πολλές γυναίκες το νησί. όποιος είναι και σε τέτοια φάση δύσκολα φεύγει παραπονεμένος
    Rock or Nothing

Νοικοκυραίος Moonspellheim's Avatar

80 ΤΥΠΕΘ
    304 λελε

Καλα ειχαμε περασει στο Πυλι.
    Remembrance of Things Past

I swarm deserted away, like glass...
    Warm, and as fevers,
    I am as flame.
    I am death...
    For I, I weave our blasphemies...

Wicthes painted me,