Page 9 of 14 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 200

Thread: ο χαμος.

δήθεν asimoulis's Avatar

Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

Senior Member 00i00's Avatar

μια χαρα ειναι η υποκουλτουρα...στηριζουμε...

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Quote Originally Posted by Reject View Post
    Δεν θέλω να πώ τίποτα.
    Απλά, αν κάποια στιγμή, το πρόβλημα σου χτυπήσει την πόρτα (εξαιτίας κανενός t-shirt που θα φοράς), ε πες τους καράφλες πως είσαι ειρηνιστής και νεοχίππης, οπαδός της αντιβίας.
    Πιστεύω θα σου χτυπήσουν φιλικά την πλάτη και θα σου πούν "Εντάξει αδερφέ, δεν τρέχει τίποτα, λάθος".
    το αστείο είναι ότι πριν τους καράφλες θα σε έχουν σαπίσει οι ναδείρ και θα έχεις κάψει αηδιασμένος το t-shirt από μόνος σου

Senior Member atom_smasher's Avatar

Δεν συμφωνω με τον ορισμό της υποκουλτουρας του Ικονο.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Quote Originally Posted by nikos_souvlas View Post
    Βαριά λέξη η υποκουλτούρα, όταν αναφέρεσαι στην αναρχία, αλλά
    Λατρεύω αυτό το θρεντ.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

nihil pop metamelia3's Avatar

γουαου, φοβερο. εχεις διαβασει ποτε σου γενικα τα παιδια της γαλαριας; εχεις δει τις πολιτικες τους προσεγγισεις;
    κι επισης, δεν καταλαβα, τι σου λεει ακριβως αυτο το κειμενο για την ιστορια; το θεωρεις αμεροληπτη ψυχραιμη κριτικη;
    this is radio freedom.

γιατι τι ειναι? οι αντιστοιχοι Ναδιραιοι?
    δεν εχω διαβασει και τα 15 τευχη που εχουν στο σαιτ τους...
    εσυ που προφανως ξερεις καλυτερα τι μερος του λογου ειναι, τι πιστευεις για την κριτικη?
    επισης ποσο ''ψυχραιμο'' ειναι να βαπτιζει καποιος καποιον του χωρου ''φασιστα'', ακολουθοντας μαλιστα τις ιδιες πρακτικες για τις οποιες τον κατηγορει?

εγραψα πριν απο μερικες σελιδες:
    ρητζεκτ με τι φοντα βγαζεις την αναρχικη ορθοδοξια; για να ξερω δηλαδη. στην τελικη, αν θεωρεις τον κοσμο που δεν θελει να ειναι ο ΜΕΓΑΛΕ ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ στρατιωτης αιρεση της θρησκειαρας σου, ασ'τον να κανει την δουλεια του οπως νομιζει αυτος. δεν καταλαβαινω πως οι οργανωτικες επιλογες του καθενος σου θιγουν τον αναρχισμο.
    και επισης:
    λοιπον, εγω το λεω ξεκαθαρα εδω: ναι, αυτο ειναι ο αναρχισμος, μια ιδεολογια που απαιτει συμμορφωση, οποτε ξαναλεω ας την βαλετε στον κωλο σας. δεν εχω καμια ορεξη να ασπαστω θρησκειες και ιδεολογιες, εγω βλεπω απτες επιθεσεις στους απο κατω απ' τους απο πανω και απ'τα οργανα των απο πανω, και λεω οτι χρειαζονται αυτονομοι αγωνες για να γινει κατι μ'αυτο. την ιδεολογια, το αντριλικι και τα κομμαντα ας τα μοιραστειτε με τους φασιστες και ας σφαχτειτε μεταξυ σας.
    και ως απαντηση σ'αυτα μου δινεις ενα κειμενο με θρησκευτικες επικλησεις (ακομα κι αν παει να επανεννοιολογησει την "αφεση αμαρτιων" και να αρχισει να αποκαλει τους παντες "αδερφους") και το οποιο παλι για να τεκμηριωσει οτιδηποτε, επικαλειται την Μεγαλη Ιδεα του αναρχισμου και καποια φαντασιωση ενος ενιαιου αναρχικου χωρου. λοιπον, εμενα αυτο δεν με αφορα. εχω σταματησει καιρο τωρα να δηλωνω αναρχικος (ή οποτε το κανω, χρησιμοποιω τον ορο μονο για να δηλωσω την επιμονη μου στις μη-ιεραρχικες δομες), αλλα αυτο εχει μικρη σημασια. αυτο που εχει μεγαλυτερη σημασια ειναι οτι προτιμω πλεον να μιλαω για "ανταγωνιστικο κινημα", βλεποντας τις δυναμικες που αναπτυσσει εναντια σε κρατος και κεφαλαιο, τις ιστορικες του ριζες και τον τροπο που τις επεξεργαζεται και δεν με αφορα πια η οποια φαντασιωση ιδεολογικης συγγενειας και καθαροτητας. τα παιδια της γαλαριας (κοτζαμ μαντραχαλοι), επιμενουν να επικαλουνται την ενοτητα ενος αναρχικου χωρου και το υψηλο ιδανικο της αναρχιας για να δικαιωσουν το καθε μαλακισμενο. κατα συνεπεια, ο τροπος που θεμελιωνουν την αναλυση τους, δεν μου λεει τιποτα. εχει να πει μονο σ'αυτους που υπερασπιζονται τετοιες μεγαλες ιδεες με ολη τους την ιστορικη επικινδυνοτητα.
    this is radio freedom.

και αφου το κειμενο απαιτει την αυτοκριτικη, ας κανω κι εγω την δικια μου, γιατι εστω απο αποσταση απ'τα συγκεκριμενα γεγονοτα ειμαι - οσο και ολοι οι υπολοιποι ανθρωποι που δηλωσαν ποτε αναρχικοι - εμμεσα ενοχος γι' αυτα τα φαινομενα. θα βρεις την αυτοκριτικη στο σιγκ μου.
    this is radio freedom.

γραφεις...
    ρητζεκτ με τι φοντα βγαζεις την αναρχικη ορθοδοξια; για να ξερω δηλαδη. στην τελικη, αν θεωρεις τον κοσμο που δεν θελει να ειναι ο ΜΕΓΑΛΕ ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ στρατιωτης αιρεση της θρησκειαρας σου, ασ'τον να κανει την δουλεια του οπως νομιζει αυτος. δεν καταλαβαινω πως οι οργανωτικες επιλογες του καθενος σου θιγουν τον αναρχισμο.
    και στο κειμενο διαβαζουμε οτι...
    Σύμφωνα με αυτό το κείμενο, οι απόπειρες δημιουργίας «αυτοδιαχειριζόμενων χώρων από άτομα που θεωρούν τον εαυτό τους σκληροπυρηνικούς επαναστάτες», «κρίθηκαν ανταγωνιστικές και σαμποταρίστηκαν με τη σκέψη ότι αποτελούν στρεβλό τρόπο πολιτικοποίησης και κοινωνικοποίησης»
    δε ξερω...ποιος ειναι τελικα αυτος που επιβαλει?

τεσπα πολυ ζεστα και σημερα, παω στην πισινα μου

@ saloth sar αμε, αλλα το ειχα ηδη διορθωσει, αργησες~!
    this is radio freedom.

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    γραφεις...
    και στο κειμενο διαβαζουμε οτι...
    Σύμφωνα με αυτό το κείμενο, οι απόπειρες δημιουργίας «αυτοδιαχειριζόμενων χώρων από άτομα που θεωρούν τον εαυτό τους σκληροπυρηνικούς επαναστάτες», «κρίθηκαν ανταγωνιστικές και σαμποταρίστηκαν με τη σκέψη ότι αποτελούν στρεβλό τρόπο πολιτικοποίησης και κοινωνικοποίησης»
    δε ξερω...ποιος ειναι τελικα αυτος που επιβαλει?

τεσπα πολυ ζεστα και σημερα, παω στην πισινα μου
    μου προβαλεις τους ισχυρισμους της αντιπαλης μπαντας ως λογια των αλλων.
    this is radio freedom.

Chilling in the name of. ypersyntelikos's Avatar

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    τα παιδια της γαλαριας (κοτζαμ μαντραχαλοι), επιμενουν να επικαλουνται την ενοτητα ενος αναρχικου χωρου και το υψηλο ιδανικο της αναρχιας για να δικαιωσουν το καθε μαλακισμενο. κατα συνεπεια, ο τροπος που θεμελιωνουν την αναλυση τους, δεν μου λεει τιποτα. εχει να πει μονο σ'αυτους που υπερασπιζονται τετοιες μεγαλες ιδεες με ολη τους την ιστορικη επικινδυνοτητα.
    Όχι ενότητα για την ενότητα λοιπόν. Όχι στην ενότητα που θα σημαίνει ένα πουκάμισο αδειανό.
    Κι εδώ τελειώνει η φάση.

οχι στα ιδεολογηματα ενοτητας.

διαφωνεις καπου;
    this is radio freedom.