Γενικά θαρρώ τούτο πρέπει να 'ναι έγκυρο:
http://www.stratologia.gr/legislation.php
Γενικά θαρρώ τούτο πρέπει να 'ναι έγκυρο:
http://www.stratologia.gr/legislation.php
Γεια σας παιδιά, θα ήθελα να μου πείτε όσοι κι αν γνωρίζετε, με πόση αυστηρότητα δίνουν οι γιατροί του 401 απαλλαγές. Το παίρνουμε χωρίς πρόβλημα δηλαδή ή θα παίξει τράβηγμα;
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Ναι, τραβάς κανα ζόρι κι εδώ;
![]()
Δεν έχω ακούσει για εύκολη απαλλαγή.
Αν δεν κάνω λάθος, ακόμα και να πάρεις την πρώτη φορά απαλλαγή παιρνάς άλλες 2 φορές από επιτροπή or something.
Kill the wise one!
Ουφ, ας επικεντρωθούμε λίγο σ'αυτό που ρώτησα, κι ας απαντήσουν όσοι όντως ξέρουν. Εγώ εύχομαι μόνο να πέσω σε γιατρούς σαν αυτούς της Τρίπολης.
![]()
την πρώτη φορά αρκεί να τους πεις ότι δε θες να πας, ειδικά άμα μπεις στο κέντρο και πεις, "δεν κάνω" δε θα κάνεις
γενικά μην αγχώνεσαι, αν δε θες να πας δε θα πας.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Όχι. Πρέπει να συμπληρώσεις 2 χρόνια συνολικά αναβολών (είτε μία 24μηνη, είτε μοιρασμένη σε 18/12/6μηνες). Μην το κάνουμε όμως τρομπακτικό εδώ πέρα και μην με κάνετε να φαίνομαι σαν να έχω περίοδο, έχω ήδη το άγχος μια εβδομάδα πριν. Ρώτησα κάτι συγκεκριμένο σχετικά με τις ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ (κι όχι τις αναβολές) στο 401, όποιος γνωρίζει το επίπεδο δυσκολίας να μου πει για να ξέρω αν θα βάλω cheats.
![]()
αν εννοείς ότι έχεις φτάσει στην τελική επιτροπή τότε χρειάζεται καλό θέατρο. βρες από το ιντερνετ τίποτα δυνατά ψυχοφάρμακα και πες στους γιατρούς ότι τα παίρνεις. βάλε και κάποιον δικό σου να σε συνοδεύσει και να πει στους γιατρούς πόσο δεν την παλεύεις και ότι ανησυχεί για το χειρότερο. έχω 2 κολλητούς που πήραν Ι5 πρόσφατα. αυτό έκαναν.
Rock or Nothing
Χάρης Λεμπιδάκης: Πως βιώνει την στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό;
για ναδωσω κουραγιοΊσως ελάχιστος κόσμος στον χώρο μας γνώριζε οτι ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης υπηρετεί τη μητέρα πατρίδα εδώ και πέντε μήνες χωρίς να προκαλεί και να θέλει αυτό να το προβάλει.
Σήμερα εμείς εξασφαλίσαμε υλικό φωτογραφικό από την μονάδα που παρουσιάστηκε στην Ναυτική Βάση.
Πλέον είναι στο Πολεμικό Μουσείο και καθημερινά δίνει το «παρών» στην υπηρεσία του.
« Ήταν ένα αγκάθι για μένα ο στρατός αλλά έπρεπε να γίνει κάποια στιγμή. Όσο μεγάλωνα και έφτασα αισίως τα 33 μου ήταν εμπόδιο σε πολλά πράγματα. Γνώρισα εξαίρετους ανθρώπους και συνεχίζω να ζω μια μοναδική εμπειρία καθημερινά».
Παράλληλα μαθαίνουμε οτι σε λίγες μέρες με ειδική άδεια που του παραχωρήθηκε για ένα μήνα περίπου θα ταξιδέψει στην Αμερική για μια επαγγελματική πρόκληση.
Καλή συνέχεια να του ευχηθούμε.
να οριστε τι τραβαει και ο γνωστος δημοσιογραφος χαρης λεμπιδακης
Και μπορούμε να τον εμπιστευτούμε γιατί είναι δικός μας:
http://www.queen.gr/CELEBRITY-SPOTTI...lles-ekplhxeis
Μαλακίες. Και μαλακίες γιατί αν θέλουν να σε κόψουν, σε ρωτάνε π.χ. "τι δοσολογία παίρνετε για αυτά τα φάρμακα?" και εκεί καταπίνεις την γλώσσα σου και σε γαμοσταυρίζουν. Και ο δικός σου που θα σε συνοδέψει, θα πρέπει να είναι μάνα ή πατέρας σε τέτοια περίπτωση. Ε δεν λέει να βάλεις τους δικούς σου σε αυτήν την διαδικασία να βγάλουν και αυτοί άγχος.
Τράβα σε έναν ιδιωτικό γιατρό. Σκάστου ένα 50άρικο, θα σου βγάλει μια γνωμάτευση φουλ όλα, και θα σε παραπέμψει σε έναν δικό του, δημόσιο γιατρό. Θα πας και στον δημόσιο, θα σου βγάλει ακριβώς τα ίδια και αυτός, και η απαλλαγή θα είναι απλά διαδικαστική. Θα μπείς μέσα, θα δουν τα χαρτιά σου, "Ι5 κύριε" και έφυγες. Ούτε άγχος, ούτε να σε πρήξουν, ούτε να τραβολογάς δικούς σου*. Γενικά οι γιατροί στο 401 είναι ΜΕΓΑΛΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ, αλλά αν έχεις τα σωστά χαρτιά, δεν μπορούν να το ρισκάρουν.
*Θυμήθηκα φίλο μου γριά, που έσκασε μύτη χωρίς χαρτιά αλλά με μάνα, γιαγιά, και θεία να κλαίγονται....
Last edited by Reject; 04-07-2012 at 15:12.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
Δείτε ποστ στο MLR ρε.
![]()