φιλοι μου καλοι καλοι μου φιλοι γεια σας.
ομ.μια αιωνιοτητα και μια μερα.
θα πω την πικρα μου για να μου φυγει γιατι ακομα με τρωει μετα απο τοσα χρονια.πηρα το 2008 εισιτηριο για ροαδμπερν για να δω ομ και διαλυθηκαν. βασικα απο τοτε που ο χακιους εφυγε η φαση μαραζωσε. δεν εννοω οτι μαραζωσε σε ενταση. ουτε σε τεχνικη. ουτε σε ντραμς. μαραζωσε σε τεχνη. τοτε ενα μπασο κ ενα ντραμσετ εφταναν για να γεμισουν και να γαμησουν τ αυτια σου φιλε γιουζερ. εμενα τουλαχιστον με εφτιαχνε.
πλεον οι ομ παιζουν απ-του-ντεητ. με ποικιλια οργανων, με ντραμερ τον αμος που προφανως εχει τις επιρροες του στο τελικο αποτελεσμα αλλιως δε νομιζω να δεχοταν να ναι στη μπαντα (αν και ξερουμε πολυ καλα ποσο μαλακας και εγωισταρος ειναι ο αλ), με προωθηση του μεντιτεησον και του θρησκευτικοποσοτηβρισκωμετοναεπικοινωνωμεταθειακαιτοαγνωστο, με με με... οσα ειπατε και ξαναπατε στη ντελικη.
δε με νοιαζει ποσες μουτζες θα ριξεις φιλε γιουζερ και αν σε καβλωνει αυτο που ακους αλλα αυτο που ακους δεν ειναι πλεον ομ. ειναι ο αλ και ο αμος και ενας αλλος συμπαθητικος τυπακος που χτυπιεται μαζι τους στα λαηβ και που πανε να βγαλουν μια απομιμηση για τη νταλικα που περνουσε απ τα ηχεια σου καποτε και σου μαρσαρε μες τ αυτι. ειναι τοσο ομ οσο ειναι καηους οι καηους χωρις το χοουμ.
φιλε γιουζερ θελω να με καταλαβεις και να με νιωσεις πριν βιαστεις να κατακρινεις τη χολη μου.ακου λιγο at giza και μετα βαλε το state of no return και παιξε βρες τις διαφορες. (ναι ειναι ειρωνια)
θα τον ακουσω το δισκο.αλλα δν ειναι σε καμια περιπτωση στις πρωτες μου επιλογες