καμία
καμία
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
μια μερα
αυτη η γραφικοτητα σας
θα με σκοτωσει
this is radio freedom.
να ειδες; και μετα μιλατε για κομπλεξ. νοδοορ ποτε θα παμε για μπυρες;
Να το κανονίσουμε από βδομάδα, αν θέλετε!
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.
απο τσικνοπεφτη και μετα που τελειωνω με κωλομαθημα.
και για να το αποσαφηνίσω δεν έχω τίποτα με τα άτομα που υποστηρίζουν αυτές τις ομάδες, έχω πρόβλημα με τα άτομα των οποίων η επαναστατικότητα αρκείται και ορίζεται από τη μπάρτσα, το μανού τσάο και την καρό παντελονιά
γενικότερα με τη φάση που σε ορισμένους κύκλους ονομάζεται ισπανισμός, ιφ γιου νοου γουατ αη-μην.
κατά τ' άλλα για να τοποθετηθώ κι εγώ στο θέμα Βορράς Εναντίον Νότου
σαν μέσο όρο έχω φάει καλύτερα θεσσαλονίκη και πρέπει να'σαι (εθελο)τυφλός ή άσχετος να μην το παραδέχεσαι
αλλά αντίθετα με το ταγκ, το αθηναϊκό απ' όλα είναι καλύτερο απ' το θκό μας
βέβαια περιέχει αθηναϊκές μερίδες που δεν κλάνουν μία μπροστά στις σαλλονικιώτικες. επίσης εμείς έχουμε ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΕ ΨΩΜΑΚΙ ΜΑΛΑΚΕΣ
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ
![]()
παραδοχη...
η σαλονικη ειναι ενα μικρο μικρο μικρο μηδαμινο ΤΙΠΟΤΑ...ενα ΤΙΠΟΤΑ που χρειαζεσαι μικροσκοπιο για να το διαβασεις
βασικα οχι η σαλονικη...η βορεια ελλαδα
η βορεια ελλας ειναι μια μινιατουρα της ελλαδας...ενα τουριστικο μπρελοκ
εχει ολα οσα χαρακτηριζουν την ελλαδα συμπυκνωμενα σε ενα πακετο που αναποφευκτα ειναι ΦΤΗΝΟ
και το χειροτερο...ειναι εγκλωβισμενη στην φτηνια της, ειναι το μονο εξαγωγιμο προιον της
ναι, ισχυει, το ''εξω καρδια'' και το ''ελα τ'αγοριμ'' ειναι το γκρηκ σαλαντ στην πετονια για να μας συμπαθησουν οι (πουστηδες) χαμουτζηδες
δεν υπαρχει καμια δικαιολογια για το οτι ειμαστε κακοι ελληνες...το οτι οι αλλοι ελληνες ειναι κι αυτοι κακοι δε λεει κατι
το οτι πολλοι μας αναγνωριζουν ως ''καλα'' παιδια ειναι πραγματικα ανησυχητικο
εγω απο σημερα εχω εναν ψιλοεμετο με μας
γιατι ως γνωστον ΚΑΙ οι πουστηδες φταινε που δεν παιρνει πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ
ποτε επιτελους θα λευτερωθει αυτος ο (αγιος)τοπος απο την μαστιγα του κιναιδισμου???
κατι πειραιωτες